Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i New York

Se de 71 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i New York

Du går aldri tom for aktiviteter i verdensbyen New York

Nordmenn har alltid elsket New York men i de siste årene har mulighetene for å besøke verdensmetropolen blitt fler og fler. En by så stappet med aktiviteter og ting å gjøre har naturligvis sin toppliste

og det er mange steder som tiltrekker seg mange mennesker i New York. Blant disse essensielle severdighetene finner du Empire State Building som var verdens høyeste bygning i nesten 40 år. Central Park midt på Manhattan er større enn Monaco og Vatikanstaten til sammen med sine 3 4 km2. "Alle" besøkende til New York får også med seg Statue of Liberty kjent for oss nordmenn som Frihetsgudinnen. Rett ved siden av øya der hun står ligger Ellis Island. En gang i tiden var dette første stopp for de millioner av innvandrere byen har mottatt i dag er den et museum som omhandler nettopp dette.

Man kan ikke reise hit uten å oppleve den fantastiske shoppingen i New York ikke bare på Manhattan men rundt omkring i bydelene også. Av alle ting å gjøre i New York er dette kanskje den alle kommer for å delta i. De mest kjente områdene er i Midtown langs 5th avenue SoHo og Upper West Side.

Så mange ting å gjøre så lite tid!

Med en by så stor som New York kan det lønne seg å kjøpe billett til en hop-on-hop-off-busstur slik at man rekker over mange landemerker og deler av byen i løpet av kort tid. Så kan man gå tilbake til de stedene man likte best og ta de i nærmere øyesyn. Kanskje museer er noe for deg? Bussen går forbi noen av de meste kjente som Guggenheim Museum of Modern Art Museum of the Moving Image og American Museum of Natural History. Hopp av bussen og hopp på igjen når du har fylt på med ny kunnskap eller kunstopplevelser.

New Yorks "five boroughs" har sine klare forskjeller og det er noen typiske New York-ting å gjøre i hver av dem: I The Bronx bør man ta seg en tur til Yankee Stadium og se det lokale storlaget New York Yankees spille baseball. I Queens er Flushing Meadows – Corona Park et fantastisk friområde og ikonisk på mange måter. Hvis man vil se mere baseball spiller New Yorks andre storlag New York Mets sine hjemmekamper på Shea Stadium som ligger i parken. I Brooklyn er en av de største attraksjonene Coney Island med sin store fornøyelsespark Luna Park. Det finnes knapt en mere unik New York-aktivitet enn å gå på stranden midt i storbyen! Den minst kjente bydelen er Staten Island men også her finner man essensielle ting å gjøre når man besøker New York. Historic Richmond Town gir et herlig innblikk i New Yorks historie mens Greenbelt Nature Center er et område som omfatter en rekke parker på øya og gir et variert innblikk i regionens villmark og innmark nesten midt i byen.

Som den verdensbyen den er har New York mye mer å by på. Den som leter finner enda flere spennende aktiviteter. Enten om du er på tur med venner familie eller en romantisk weekend i New York med kjæresten.

Kart

Discover neighborhoods in New York

Manhattan

Amerikansk naturhistorisk museum og Central Park er noen av de mest populære attraksjonene i Manhattan. Det er bare å hoppe på metroen på 81 St. - Museum of Natural History Station eller 72 St. Station (Central Park West) og la deg fascinere av interessante museer, viktige monumenter og ragende skyskrapere.

TeaterUrbantUnderholdning

Brooklyn

Denne livlige bydelen har alt, fra steder som selger pizzastykker og kringleselgere på gaten, til trendy gallerier og vintage-butikker.

UrbantSkyskraperLandskap

Bronx

God mat er én av grunnene til at mange reiser til Bronx, og mens du er i byen, bør du ta turen til Bronx zoologiske hage. For å utforske mer kan du hoppe på metroen på Morris Park Station eller Pelham Pkwy. Station (Esplanade).

BlomstHageSkog

Queens

Flushing Meadows-Corona park og Resorts World Casino er to attraksjoner du bør få med deg i Queens i tillegg til byens spennende butikker. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Briarwood Van Wyck Blvd. Station eller Jamaica Van Wyck Station.

FestivalBaseballSport

Jamaica

God mat er bare én av grunnene til at Jamaica er verdt et besøk. Du bør også ta turen til blant annet Jamaica Colosseum Mall, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Federal Circle Station eller Terminal 5.

ShoppingArkitekturBusiness

Long Island City

Long Island City har mye å by på, blant annet skjønne øyer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som MoMA PS1 og P.S.1 senter for samtidskunst, og hopper du på metroen på 23 St. - Ely Av. Station eller Long Island City - Court Sq. Station, kan du utforske mer av byen.

UrbantSkyskraperLandskap