Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Central Park

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Central Park

Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham
4 out of 5
3.7 km fra Central Park
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 140 kr per natt
3.9/5Very Good! (964 anmeldelser)
Veldig fornøyd totalt sett

"Hadde et supert opphold og service var helt topp. Renhold helt topp og flotte rom. Kunne ønske det var noe variasjon på frokosten ellers topp!"…"

Anmeldelse skrevet 4. des. 2019

Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham
Park Lane Hotel
4 out of 5
2.2 km fra Central Park
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 418 kr per natt
4/5Very Good! (9,747 anmeldelser)

"5 fantastiske netter på et flott Hotel i hjerte av NY."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Park Lane Hotel
La Quinta Inn & Suites by Wyndham New York City Central Park
2.5 out of 5
1.5 km fra Central Park
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 841 kr per natt
3.7/5Good! (895 anmeldelser)
Bra internett og serviceinnstilt!

"Middels pluss hotell. Rommene er litt små, men internettet er kjempebra og hotellet er i gangavstand til det meste. De ansatte der er kjempehyggelige og veldig hjelpsomme. Synes selv at man fikk veldig mye for en lav pris:)"…"

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2017

La Quinta Inn & Suites by Wyndham New York City Central Park
Brownstone Beauty - Trinn fra Central Park & Museum
Hent priser
4.7/5Exceptional! (83 anmeldelser)
Upper West Side charmer

"Charming, cozy, comfortable, well-equipped and well- located, this one bedroom residence on the Upper West Side was a welcome and homey spot from which to explore all of NYC. The A,B,C subway line is just one block away —as is the Museum of Natural History—and the walk across Central Park to the ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Brownstone Beauty - Trinn fra Central Park & Museum
The Carlyle, A Rosewood Hotel
5 out of 5
0.9 km fra Central Park
Hent priser
4.6/5Wonderful! (607 anmeldelser)
Overall good

"Det var kaldt ute og kaldt på rommet. Bra atmosfære på jazzbaren deres"…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2016

The Carlyle, A Rosewood Hotel
The Surrey
5 out of 5
0.9 km fra Central Park
Prisen er 5 612 kr per natt
4.5/5Wonderful! (993 anmeldelser)

"Veldig bra hotel, bra rom, gode senger, bra bar, bra service. Eneste negative var noen vifter samlet på utsiden som lagde litt støy. Vær obs på at hotellet krever $35/ natt i generell service fee som ikke var med i total sum på booking bekreftelsen fra Hotels.com."…"

Anmeldelse skrevet 29. mar. 2019

The Surrey
Central Park & Museum Beauty
0.4 km fra Central Park
Hent priser
4.8/5Exceptional! (55 anmeldelser)
Great Experience

"It was a great location. We will definitely look to stay here again when we return."…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2020

Central Park & Museum Beauty
Spektakulære Central Park-hjem i Hjertet av Upper West Side
4.8/5Exceptional! (88 anmeldelser)
A Beautiful Gem!

"This is far and away the best AirBnB at which we’ve ever stayed! Excellent hosts! Wonderful location! Beautiful apartment!"…"

Anmeldelse skrevet 19. feb. 2020

Spektakulære Central Park-hjem i Hjertet av Upper West Side
Excelsior Hotel
3.5 out of 5
0.9 km fra Central Park
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 947 kr per natt
4.2/5Excellent! (2,833 anmeldelser)
Close to park and subway

"Nice people at the hotel. Great location. Close to park and subway"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2018

Excelsior Hotel
Fantastisk, Central Park 1 Soverom
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Central Park
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Central Park i New York

Hotell Central Park: Vi hjelper deg å finne de beste hotellrommene ved Central Park, midt i hjertet av New York. Enten du besøker verdensmetropolen for å shoppe, finne kulturelle opplevelser, arbeide eller besøke venner og familie, er en overnatting ved Central Park nesten obligatorisk. Denne parken, som er større enn både Vatikanstaten og Monaco, er en grønn lunge som er populær blant både turister og lokalbefolkning.

Helt siden slutten av 1800-tallet har parken hatt sin utforming og status i byen, og det har dermed blitt bygget flere legendariske hoteller med utsikt til Central Park i umiddelbar nærhet til anlegget. Bor du på et hotell ved Central Park, har du tilgang til dette flotte området i hele åpningstiden.

Billige hotellrom ved Central Park

New York har ingen mangel på hotellrom, men hvis du vil bo i nærheten av Central Park, anbefales det å være tidlig ute – på den måten kan du sikre deg de beste og billigste rommene. De beste hotellene ved Central Park er blant de dyreste i New York, og hvis du får sjansen til å oppleve ett av disse, vil du skjønne hvorfor de er blant verdens mest ettertraktede rom. New York er en by som egner seg godt til å ferdes i til fots, men dersom du vil leie bil i New York, bør du være sikker på at hotellet du bor på tilbyr parkering.

Hvor finner jeg hotellrom ved Central Park?

De aller fleste som reiser til New York for å bo i nærheten av Central Park, kommer hit med fly. Ved hjelp av Internett kan du finne en rekke flybilletter til New York, og det er to store flyplasser i området som betjener byen fra Europa: John F. Kennedy-flyplassen, som ligger sentralt i New York, og Newark International, som ligger i New Jersey. Synes du det er mye å ta over deg å finne flybilletter og hotell hver for seg, er kanskje en pakkereise til New York et perfekt kjøp for deg. Da kan du la oss ta hånd om alle praktiske hensyn, lene deg tilbake og nyte ferien uten noen bekymringer.

Ting å gjøre nær Central Park

Det er ikke uten grunn at amerikanerne kaller New York for ”The greatest city in the World”, for her er det virkelig noe å ta seg til for enhver smak. Enten du vil ta en tur på teater for å se noen av vår tids mest spektakulære show, shoppe i de mest fasjonable butikker eller se flott kunst og artefakter i noen av verdens mest anerkjente gallerier og museer. Du har kort vei å gå til steder som Guggenheim-museet og Frick-samlingen hvis du bor på hotell ved Central Park.

Det er også kort vei å gå til Broadway hvis du vil på teater, eller Fifth Avenue hvis du vil handle det nyeste innen mote. New York har virkelig alt man kan ønske seg for en storbyferie, og med et hotellrom ved Central Park er du plassert midt i gryta, der alt smelter sammen til den perfekte ferien for deg og den du tar med deg.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Central Park?
Central Park ligger i et urbant område i New York som er kjent for museer i toppklasse og gode shoppingmuligheter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 261 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet nær Central Park?
The Carlyle, A Rosewood Hotel: et hotell 5 stjerner har både spa med full service og en restaurant. Overnattingsstedet er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk og ligger bare 0,9 km unna Central Park. Noen andre bra alternativer ikke langt unna er blant annet Days Hotel by Wyndham on Broadway NYC og The Surrey.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Central Park?
Ja! De fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter med <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Central Park.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Central Park?
Sett av litt tid til å se de fascinerende samlingene på Metropolitan Museum of Art, Solomon R. Guggenheim-museet og Amerikansk naturhistorisk museum. Når du er på ferie i området bør du absolutt legge inn et besøk til Columbus Circle, St. Patricks katedral og Top of the Rock. Du har mulighet til å se en forestilling på Beacon-teatret, Lincoln Center eller Metropolitan Opera House.

Nylige anmeldelser i Central Park

Flere reisealternativer