Billige flyreiser til Molde

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 500 kr for enveisflyvninger og 1 000 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jan 11, 2020

Det er Wizzair, har ikke høye forventninger. Så lenge man ordner alt selv på forhånd er det enkelt, greit og billig. Trangt om plassen, men hyggelig betjening.

Fly til Molde

Fly til Molde

Du kommer deg lett med fly til Molde fra andre flyplasser i Norge, og det tilbys mange flyvninger året rundt til denne hyggelige byen. Expedia kan by på billige flybilletter til Molde, og du kan spare penger på å bestille overnatting og leie av bil i samme slengen.

Molde er kjent som “Rosenes by” og ligger ved Moldefjorden i Møre og Romsdal. Byen ble kjøpstad i 1742, og som følge av de mange frodige grøntområdene den hadde på denne tiden, fikk den kallenavnet sitt. Molde ble bombet under 2. verdenskrig, slik at store deler av byen i dag har bebyggelse fra tiden etter krigen. Mange besøkende strømmer til byen i forbindelse med byens årlige jazzfestival, og Atlanterhavsveien ligger ikke langt unna.

Flyvninger til Molde fra andre flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Molde fra Oslo Lufthavn (OSL), Bergen Lufthavn (BGO) og Trondheim Lufthavn (TRD) flere ganger i uken, og turen fra alle disse tre flyplassene tar 1 time eller mindre. Flyr du fra en annen flyplass, må du belage deg på å måtte mellomlande på en av de nevnte flyplassene.

Mange turister bestiller flyvninger til Molde om sommeren, som generelt sett byr på det beste været. Er du ute etter billige flyreiser til Molde i sommermånedene, bør du således være ute i god tid med bestillingen. Du kan også dra til denne hyggelige byen om våren, når det er færre turister her og ikke like stor fare for regn som om høsten.

Fly til Molde Lufthavn (MOL)

Molde Lufthavn (MOL) er en liten flyplass som tilbyr flere ukentlige flyvninger til og fra flere flyplasser i Norge. Uavhengig av om du reiser fra Nord-Norge eller Sør-Norge eller skal videre sørover eller nordover innenlands, vil du ikke ha problemer med å finne et fly herfra.

Molde Lufthavn (MOL) ligger ca. 5 kilometer øst for Molde sentrum. Fra flyplassen kan du ta flybussen, som tar ca. 20 minutter, eller en drosje, som bruker ca. 10 minutter, inn til sentrum. Det går dessuten en buss mellom Ålesund og Kristiansund som stopper ved Moldes flyplass, noe som kan være praktisk om du skal videre til en av disse byene.

Hvor du kan overnatte

Etter at du har fastsatt datoene for din flyreise til Molde, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du i nærheten av Rådhusplassen, vil du ha kort vei til den særegne domkirken fra 1950-tallet, i tillegg til de fleste butikkene og spisestedene i sentrum. Er du fotballinteressert, kan det være du foretrekker å overnatte ved Molde stadion, som ligger i samme område som kultur- og konferansesenteret Bjørnsonhuset. Historieinteresserte vil derimot gjerne sette pris på å overnatte i nærheten av Romsdalsmuseets gamle by- og bygdesamlinger i Molde sentrum. Dette friluftsmuseet byr på interessante historiske bygninger og en sceneplass som brukes i forbindelse med byens årlige jazzfestival.

Uavhengig av hvor du vil overnatte, kan du bestille både overnatting og en flyvning til og fra Molde på Expedia.

Informasjon om flyreiser til Molde

Ankomstflyplass Vigra
Ankomstflyplassens IATA-kode AES
Ankomstby Ålesund

Populære flyvninger til Molde

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 500 kr for enveisflyvninger og 1 000 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.