Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Åndalsnes

Leiebil i Åndalsnes

Bilutleie i Åndalsnes – Åndalsnes er administrasjonssenteret i Rauma kommune. Byen ligger der elven Rauma renner ut i Romsdalsfjorden og er omkranset av høye fjell. Mange drar på ferie i Åndalsnes for å oppleve den vakre naturen i Romsdalen. Derfor er det en stor fordel å ha bil, og mange velger å skaffe seg leiebil i Åndalsnes.

Når du skal leie bil i Åndalsnes, kan du finne den i selve byen. Men, for å finne en leiebil til best mulig pris, kan det også være lurt å undersøke byer og flyplasser i nærheten. Derfor har Expedia gjort det mulig for deg å søke etter de beste alternativene for billig leiebil i Åndalsnes.

Hvordan komme seg til Åndalsnes

Om du kommer langveis fra, så går det fint an å spare tid ved å ta fly til Åndalsnes. Nærmeste flyplass er Molde Lufthavn, Årø. Herfra er det en drøy time med buss eller bil til Åndalsnes. Ålesund Lufthavn, Vigra er ca. 120 km unna. Åndalsnes er 430 km fra Oslo Lufthavn, Gardermoen. Sistnevnte flyplass er landets største og har gode muligheter for billige flybilletter til Åndalsnes. Om du vil bruke leiebil i Åndalsnes, er det en god ide å bestille leiebilen på en av flyplassene, så du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Åndalsnes.

Hva slags leiebil bør du velge?

Åndalsnes er et godt utgangspunkt for å oppleve Romsdalen, Romsdalsalpene og Trollstigen. Det er en god ting å ha en bil som har godt med plass til turutstyr. Ellers vil valget av bil komme an på hvor mange personer som skal reise. Det blir en del kjøring, så tenk også comfort for passasjerer og fører, i tillegg til pris. Er dere flere enn to, så er stasjonsvogn en klar fordel. Om dere skal reise på vinteren, så er det også verdt å vurdere kjøreegenskaper som firehjulstrekk. Her er det er bratt, svingete, og også vakkert! Expedia sin søkemotor kan hjelpe deg å finne den best egnede leiebil i Åndalsnes for nettopp din reise.

Åndalsnes og Romsdal – fjelltoppenes rike

Åndalsnes ligger ved Romsdalsfjorden, og fjellene rundt er på opptil 1800 meter med Trolltindene, Romsdalshorn og Vengetindene som de mest markante. Romsdalen er et av Europas beste områder for å gå på fjelltur og for toppturer med ski hvor du kan kjøre ned bratte fjellsider med fantastisk utsikt. Trollstigen, Romsdalseggen og togturen på Raumabanen er kanskje de beste eksemplene på hva som bør oppleves. Trollveggen er Europas høyeste loddrette og overhengende fjellvegg på hele 1000 meter. Fjellene som kalles Romsdalsalpene, er regnet som klatresportens vugge i Skandinavisk forstand. Det internasjonale klatremiljøet ble tidlig oppmerksomme på de utfordringene fjellene i Romsdalen kunne by på. På motsatt side av Trollveggen finner du Romsdalshorn på hele 1555 meter. I bunnen av dalen fosser lakseelva Rauma, som ved Verma går gjennom et 40 meter høyt juv og danner Slettafossen. For familien anbefales tre kortere, men spektakulære fjellturer: Bispevatnet, Litlefjellet og Måsvassbu. Av lengre fjellturer anbefales Mannen, Nesaksla og Rampestreken, Stabbeskaret, Tarløysa på 1086 meter over havet, og sist men ikke minst - Romsdalseggen. Ta på turklærne, dette må oppleves!

Utforsk Åndalsnes

Utforsk Åndalsnes med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!