Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Åndalsnes

Vis alle leiebiler i Åndalsnes

Gode tilbud på leiebiler i Åndalsnes

Leiebil i Åndalsnes

Bilutleie i Åndalsnes – Åndalsnes er administrasjonssenteret i Rauma kommune. Byen ligger der elven Rauma renner ut i Romsdalsfjorden og er omkranset av høye fjell. Mange drar på ferie i Åndalsnes for å oppleve den vakre naturen i Romsdalen. Derfor er det en stor fordel å ha bil, og mange velger å skaffe seg leiebil i Åndalsnes.

Når du skal leie bil i Åndalsnes, kan du finne den i selve byen. Men, for å finne en leiebil til best mulig pris, kan det også være lurt å undersøke byer og flyplasser i nærheten. Derfor har Expedia gjort det mulig for deg å søke etter de beste alternativene for billig leiebil i Åndalsnes.

Hvordan komme seg til Åndalsnes

Om du kommer langveis fra, så går det fint an å spare tid ved å ta fly til Åndalsnes. Nærmeste flyplass er Molde Lufthavn, Årø. Herfra er det en drøy time med buss eller bil til Åndalsnes. Ålesund Lufthavn, Vigra er ca. 120 km unna. Åndalsnes er 430 km fra Oslo Lufthavn, Gardermoen. Sistnevnte flyplass er landets største og har gode muligheter for billige flybilletter til Åndalsnes. Om du vil bruke leiebil i Åndalsnes, er det en god ide å bestille leiebilen på en av flyplassene, så du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Åndalsnes.

Hva slags leiebil bør du velge?

Åndalsnes er et godt utgangspunkt for å oppleve Romsdalen, Romsdalsalpene og Trollstigen. Det er en god ting å ha en bil som har godt med plass til turutstyr. Ellers vil valget av bil komme an på hvor mange personer som skal reise. Det blir en del kjøring, så tenk også comfort for passasjerer og fører, i tillegg til pris. Er dere flere enn to, så er stasjonsvogn en klar fordel. Om dere skal reise på vinteren, så er det også verdt å vurdere kjøreegenskaper som firehjulstrekk. Her er det er bratt, svingete, og også vakkert! Expedia sin søkemotor kan hjelpe deg å finne den best egnede leiebil i Åndalsnes for nettopp din reise.

Åndalsnes og Romsdal – fjelltoppenes rike

Åndalsnes ligger ved Romsdalsfjorden, og fjellene rundt er på opptil 1800 meter med Trolltindene, Romsdalshorn og Vengetindene som de mest markante. Romsdalen er et av Europas beste områder for å gå på fjelltur og for toppturer med ski hvor du kan kjøre ned bratte fjellsider med fantastisk utsikt. Trollstigen, Romsdalseggen og togturen på Raumabanen er kanskje de beste eksemplene på hva som bør oppleves. Trollveggen er Europas høyeste loddrette og overhengende fjellvegg på hele 1000 meter. Fjellene som kalles Romsdalsalpene, er regnet som klatresportens vugge i Skandinavisk forstand. Det internasjonale klatremiljøet ble tidlig oppmerksomme på de utfordringene fjellene i Romsdalen kunne by på. På motsatt side av Trollveggen finner du Romsdalshorn på hele 1555 meter. I bunnen av dalen fosser lakseelva Rauma, som ved Verma går gjennom et 40 meter høyt juv og danner Slettafossen. For familien anbefales tre kortere, men spektakulære fjellturer: Bispevatnet, Litlefjellet og Måsvassbu. Av lengre fjellturer anbefales Mannen, Nesaksla og Rampestreken, Stabbeskaret, Tarløysa på 1086 meter over havet, og sist men ikke minst - Romsdalseggen. Ta på turklærne, dette må oppleves!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Åndalsnes

Hva er den beste prisen på leiebil i Åndalsnes?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Åndalsnes 809 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Åndalsnes?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Åndalsnes er 824 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Åndalsnes?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Åndalsnes?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Åndalsnes

Utforsk Åndalsnes med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!