Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Norge grunnet COVID-19.

GeirangerNorway

Geiranger er en av Norges fremste naturattraksjoner, og tiltrekker seg oppmerksomhet fra hele verden med sin dypblå fjord, snødekte tinder og ville fossefall.

En reise til Geiranger er noe du vil huske resten av livet. Denne lille bygda i Møre og Romsdal kan skilte med billedskjønne naturmotiver og interessante attraksjoner. Dra på fjordsightseeing for å oppdage hva hele verden snakker om: Geirangerfjorden ble kåret til et av verdens best bevarte verdensarvsteder av Unesco i 2006!

Kamera er et must på ferie til Geiranger. Ta deg frem til utsiktspunktet Flydalsjuvet og knips bilder som kommer til å ta pusten fra vennene dine. I retning Eidsdal, opp langs Ørnevegen, finner du et annet kjent utsiktspunkt – Ørnesvingen. Herfra kan du se helt til fossen De Syv Søstre og fjordgården Knivsflå.

Dra på en weekendtur til Geiranger for å oppleve fjellturer i fantastisk terreng. Det er godt merkede stier i området, og gode turkart får du hos turistinformasjonen . Her finner du alt fra krevende toppturer til trivelige og familievennlige rusleturer. En halvtimes gange fra Westerås gård kan du til og med gå bak Storsæterfossen, noe som kommer til å gjøre deg forbløffet over de heftige naturkreftene.

Hvis du virkelig vil oppleve Geirangeridyllen på nært hold, drar du på fjordsightseeing eller en såkalt fjordsafari. Slik kommer du tett på naturelementene, og får blant annet se de ville fossefallene og fraflyttede gårder. Har du lyst til å utforske på egenhånd, kan du leie en kajakk og gli utover fjorden i ditt eget tempo. Disse kajakkturene kommer også med guidetilbud og vandring til fjordgårdene.

En ferie til Geiranger kan også være en kulinarisk reise. Området er kjent for raus produksjon av lokal mat – både i stor og liten skala. Spis ute for å nyte kvalitetsmat laget av kortreise ingredienser, eller du kan dra direkte til kilden: gårdene. Her kan du kjøpe alt fra bær, frukt, saft og sylte til ost, smør og pølser. Elvene byr på laks, og fjorden lokker med torsk, sei og lyr. I tillegg kan du plukke fritt av bær og sopp i marka.

Geiranger er stedet for deg som elsker norsk natur og sjarmerende bygdeliv. Ta turen for å nyte omgivelsene sammen med en stor skare internasjonale turister, eller din egen private porsjon av norsk nasjonalromantikk!

De mest populære hotellene i Geiranger

Hotel Union Geiranger Bad & Spa
Hotel Union Geiranger Bad & Spa
4 out of 5
Geiranger, Stranda
Hent priser

Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Geiranger, få skritt unna Geirangerfjorden, Fossevandring Geiranger og Norsk Fjordsenter. Dessuten ...

4.2/5Excellent! (329 anmeldelser)
Fornøyd, men

"Litt utfordrende med språk. Frokosten var enkel, og burde ikke koste mer for mer mat. 2 croissanter 1 fin og 1 grov rundstykke. Måtte spør to ganger om å Få flere grove. Overflatene var ikke reine. Under kaffemaskinen va det kaffe, spindelvev i taket. 5 veps på rommet nå i september. Bassenget var ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2020

Hotel Union Geiranger Bad & Spa
Hotell Geiranger
Hotell Geiranger
3 out of 5
Geirangervegen 22, Geiranger, Stranda
Prisen er 1 489 kr per natt fra 5. feb. til 6. feb.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Geiranger og få skritt unna West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord og Geirangerfjorden. Dessuten ligger ...

4/5Very Good! (371 anmeldelser)

"Veldig fin beliggenhet for fjelltur. Behagelig og god service."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2020

Hotell Geiranger
Hotell Utsikten Geiranger - by Classic Norway Hotels
Hotell Utsikten Geiranger - by Classic Norway Hotels
2.5 out of 5
Geirangervegen 348, Stranda
Hent priser

Dette hotellet ligger i Geiranger og 2 kilometer unna West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord og Geirangerfjorden. Dessuten ligger Flydalsjuvet ...

4.3/5Excellent! (136 anmeldelser)
Opphold september 2020

"Koselig lite hotell med glimrende utsikt og vennlig betjening. God mat i restaurant og til frokost."…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2020

Hotell Utsikten Geiranger - by Classic Norway Hotels
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferieboliger i Geiranger

Vinje Camping
Vinje Camping
2.5 out of 5
Geirangervegen 146, Stranda

Denne hytta ligger i en nasjonalpark og 2 kilometer unna West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord og Geirangerfjorden. Dessuten ligger Fossevandring ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Fin hytte og bra lokalisasjon. Vi er veldig fornøyde."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2020

Vinje Camping
Westerås Gard
Westerås Gard
3 out of 5
Geirangervegen 320, Stranda

Denne hytta ligger i Geiranger og få skritt unna West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord og Geirangerfjorden. Dessuten ligger Flydalsjuvet og Fossevandring ...

4.3/5Excellent! (3 anmeldelser)

"Hyggelig sted med god restaurant. Fin beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 18. sep. 2020

Westerås Gard
Stranda Booking
Stranda Booking
3 out of 5
Strandvegen 17, Stranda
Prisen er 1 362 kr per natt fra 26. jan. til 27. jan.

Denne hytta ligger ved havet, 0,5 kilometer unna Strandafjellet Skisenter og 20 kilometer unna Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter og Eidsdal fergekai. Dessuten ...

4/5Very Good! (47 anmeldelser)
Flott sted. Fredelig.

"Overnattet på vei til Geirangerfjorden. Ny og ren leilighet. Sovet godt."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2020

Stranda Booking
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Geiranger

Populære aktiviteter i Geiranger

Byer nær Geiranger