GeirangerNorge

Geiranger er en av Norges fremste naturattraksjoner, og tiltrekker seg oppmerksomhet fra hele verden med sin dypblå fjord, snødekte tinder og ville fossefall.

En reise til Geiranger er noe du vil huske resten av livet. Denne lille bygda i Møre og Romsdal kan skilte med billedskjønne naturmotiver og interessante attraksjoner. Dra på fjordsightseeing for å oppdage hva hele verden snakker om: Geirangerfjorden ble kåret til et av verdens best bevarte verdensarvsteder av Unesco i 2006!

Kamera er et must på ferie til Geiranger. Ta deg frem til utsiktspunktet Flydalsjuvet og knips bilder som kommer til å ta pusten fra vennene dine. I retning Eidsdal, opp langs Ørnevegen, finner du et annet kjent utsiktspunkt – Ørnesvingen. Herfra kan du se helt til fossen De Syv Søstre og fjordgården Knivsflå.

Dra på en weekendtur til Geiranger for å oppleve fjellturer i fantastisk terreng. Det er godt merkede stier i området, og gode turkart får du hos turistinformasjonen . Her finner du alt fra krevende toppturer til trivelige og familievennlige rusleturer. En halvtimes gange fra Westerås gård kan du til og med gå bak Storsæterfossen, noe som kommer til å gjøre deg forbløffet over de heftige naturkreftene.

Hvis du virkelig vil oppleve Geirangeridyllen på nært hold, drar du på fjordsightseeing eller en såkalt fjordsafari. Slik kommer du tett på naturelementene, og får blant annet se de ville fossefallene og fraflyttede gårder. Har du lyst til å utforske på egenhånd, kan du leie en kajakk og gli utover fjorden i ditt eget tempo. Disse kajakkturene kommer også med guidetilbud og vandring til fjordgårdene.

En ferie til Geiranger kan også være en kulinarisk reise. Området er kjent for raus produksjon av lokal mat – både i stor og liten skala. Spis ute for å nyte kvalitetsmat laget av kortreise ingredienser, eller du kan dra direkte til kilden: gårdene. Her kan du kjøpe alt fra bær, frukt, saft og sylte til ost, smør og pølser. Elvene byr på laks, og fjorden lokker med torsk, sei og lyr. I tillegg kan du plukke fritt av bær og sopp i marka.

Geiranger er stedet for deg som elsker norsk natur og sjarmerende bygdeliv. Ta turen for å nyte omgivelsene sammen med en stor skare internasjonale turister, eller din egen private porsjon av norsk nasjonalromantikk!

De mest populære hotellene i Geiranger

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hotel Union Geiranger Bad & Spa
Hotel Union Geiranger Bad & Spa
4 out of 5
Geiranger, Stranda

Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Geiranger, få skritt unna Geirangerfjorden, Fossevandring Geiranger og Norsk Fjordsenter. Dessuten ...

4.3/5Excellent! (267 anmeldelser)
Highly recommended

"Very enjoyable with various activities for the whole family from the small to the adults."…"

Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019

Hotel Union Geiranger Bad & Spa
Hotell Utsikten Geiranger - by Classic Norway Hotels
Hotell Utsikten Geiranger - by Classic Norway Hotels
2.5 out of 5
Geirangervegen 348, Stranda
Prisen er 2 100 kr per natt

Dette hotellet ligger i Geiranger og 2 kilometer unna West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord og Geirangerfjorden. Dessuten ligger Flydalsjuvet ...

4.3/5Excellent! (79 anmeldelser)

"Svært god service, hyggelig personale. Godt tilrettelagt for besøkende med matallergier (gluten og laktose). Pent rom."…"

Anmeldelse skrevet 17. jun. 2020

Hotell Utsikten Geiranger - by Classic Norway Hotels
Hotell Geiranger
Hotell Geiranger
3 out of 5
Geirangervegen 22, Geiranger, Stranda

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Geiranger og få skritt unna West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord og Geirangerfjorden. Dessuten ligger ...

4/5Very Good! (314 anmeldelser)
Fantastisk hotell med bra beliggenhet

"Vi fikk et rom med vannutsikt, rommet var romslig og rent. Frokost var litt mer basic men bra nok. Veldig koselig hotell."…"

Anmeldelse skrevet 2. okt. 2019

Hotell Geiranger

Populære steder å besøke i Geiranger

Flydalsjuvet
Bilde av Flydalsjuvet

Flydalsjuvet

Opplev naturen i Geiranger med en tur til det flotte grøntområdet Flydalsjuvet. Området har både en strandlinje og fjell du ikke bør gå glipp av.

Geiranger kirke
Bilde av Geiranger kirke

Geiranger kirke

Du kan utforske den fascinerende historien til Geiranger med en tur til Geiranger kirke. Området har både en strandlinje og fjell du ikke bør gå glipp av.

Geirangerfjorden
Bilde av Geirangerfjorden

Geirangerfjorden

5/5(4 anmeldelser)

Gå utendørs og opplev naturen ved Geirangerfjorden, et populært stoppested i Stranda. Stedet har fjell og fossefall som du bør oppleve.

Dalsnibba utsiktspunkt
Bilde av Dalsnibba utsiktspunkt

Dalsnibba utsiktspunkt

5/5(2 anmeldelser)

Du vil utforske den spennende historien til Stranda med en tur innom Dalsnibba utsiktspunkt. Området har både en strandlinje og avslappende spasentre du ikke bør gå glipp av.

Ørnevegen
Bilde av Ørnevegen

Ørnevegen

4/5(2 anmeldelser)

Du kan finne ut mer om den interessante historien til Stranda med en tur til Ørnevegen. Området har både en strandlinje og fjell du ikke bør gå glipp av.

Lovatnet
Bilde av Lovatnet

Lovatnet

5/5(2 anmeldelser)

Få en flott naturopplevelse ved å utforske Lovatnet under besøket i Stryn. Stedet har en innsjø og parker du bør oppleve.

Populære aktiviteter i Geiranger

Kystutflukt: Tur med sightseeingbuss til Geiranger
Bilde av Kystutflukt: Tur med sightseeingbuss til Geiranger

Kystutflukt: Tur med sightseeingbuss til Geiranger

398 kr
per voksen

Anmeldelser av Geiranger

3.9

Gjestevurdering

5 - Fantastisk
2
5 - Fantastisk 28.571428571428573%
4 - Bra
4
4 - Bra 57.142857142857146%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
1
1 - Forferdelig 14.285714285714286%

1/5 - Forferdelig

Verifisert reisende

1. sep. 2019

Virker som at alle som jobber der ikke kan snakke norsk. Rar opplevelse av ferie i eget land.

4/5 - Bra

Verifisert reisende

29. jul. 2019

Geiranger is beautiful, but not without m the mountain Dalsnibba and the lake Djupvatnet. Instead of stay in the town and just see the waterfall, do go to Dalsnibba and Djupvatnet!

Byer nær Geiranger

Geiranger fasiliteter samt elv eller bekk og fjell

Stranda