Reis til Mayfair, som kan by på museer, sport og underholdning.

Mayfair ligger i West End-området, og er fullt av butikker, flotte overnattingssteder og populære utesteder. Det er et så velstående område at det har den dyreste eiendommen i den britiske utgaven av brettspillet Monopol. Legg en weekendtur til dette området for å se de mange attraksjonene og de store parkene her.

Mayfair ble kjent som et underholdningssted på 1700-tallet med Londons årlige May Fair. Skuespill, auksjonering av husdyr og drikking var noen av aktivitetene på denne festivalen. The May Fair var hjem til amerikanske aristokrater i 1900-årene, britiske kongelige på 1920-tallet og Hollywood-stjerner på 1950-tallet. I dag er det et storslått hotell som besøkes av nyskapende, festglade mennesker. Velg dette eller andre fem-stjerners hoteller i nabolaget for å oppleve en luksuriøs storbyferie.

Få med deg en utstilling på Royal Academy of Arts på østsiden av Mayfair. Se den permanente utstillingen, med britiske kunstnere fra så tidlig som grunnleggelsen av akademiet i 1768 samt andre kunstnere fra 1700-tallet og frem til i dag.

I hjertet av Mayfair ligger Grosvenor Square Gardens, en av Londons kongelige parker. Her kan du se statuen av Franklin Delano Roosevelt,September 11 Memorial Garden og RAFs Eagle Squadron-minnesmerke. Ved utkanten av parken ligger den amerikanske ambassaden.

Like vest for Mayfair ligger den 140 hektar store Hyde Park, en annen av Londons kongelige parker. Se etter Diana Memorial Fountain ved siden av Serpentine-sjøen. I det nordøstre hjørnet av parken, nær Marble Arch, ligger Speakers’ Corner, hvor Marx, Lenin og Orwell har holdt taler og millioner av mennesker har samlet seg for å protestere de seneste årene. Du kan spise piknik eller sole deg i Green Park syd i Mayfair. Slå deg ned i skyggen av Londons platantrær ved den grønne plenen i Berkeley Square Garden.

Du kan shoppe i Oxford Street, få skreddersydd en dress på Saville Row og ta en tur forbi de kjente auksjonshusene Sotheby’s og Phillips. På og i nærheten av Mayfairs eksklusive hoteller kan du spise på noen av Londons beste restauranter.

Kjent for

Shopping, Museer og Kultur

Se på kartet

De mest populære hotellene i Mayfair

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
The May Fair, A Radisson Collection Hotel
The May Fair, A Radisson Collection Hotel
5 out of 5
Stratton Street, Mayfair, London, England
3 373 kr
per natt
17. nov.–18. nov.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og 5 minutters gange unna Piccadilly og Berkeley Square. Dessuten ligger Royal Academy of Arts og Buckingham ...

4.3/5Utmerket! (1,975 anmeldelser)

"Super beliggenhet, store rom, stille, gode fasiliteter på hotellet, personalet hyggelig og hjelpsom, virkelig god frokost. Beste hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 10. jun. 2019

The May Fair, A Radisson Collection Hotel
The Chesterfield Mayfair
The Chesterfield Mayfair
4 out of 5
35 Charles Street, London, England
2 865 kr
per natt
17. nov.–18. nov.

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Bond Street og Royal Academy of Arts. Dessuten ligger Green Park ...

4.7/5Enestående! (645 anmeldelser)

"Veldig hyggelig hotell, vennlig personale"…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2018

The Chesterfield Mayfair
Holiday Inn London Mayfair
Holiday Inn London Mayfair
4 out of 5
3 Berkeley Street, London, England
2 228 kr
per natt
27. okt.–28. okt.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 5 minutters gange unna Piccadilly og Park Lane. Dessuten ligger Piccadilly Circus og Buckingham Palace kun 10 minutter ...

4/5Veldig bra! (1,924 anmeldelser)

"Veldig hyggelige ansatte, god frokost. Helt greit rom. Vi hadde 4 mannsrom med to dobbeltsenger. To voksne og to barn. Kan fint dra tilbake hit"…"

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019

Holiday Inn London Mayfair
The Ritz London
The Ritz London
5 out of 5
150 Piccadilly, London, England
6 777 kr
per natt
24. okt.–25. okt.

Dette hotellet er familievennlig og ligger i London sentrum i London og 10 minutters gange unna Piccadilly Circus og Buckingham Palace. Dessuten ligger Hyde ...

4.6/5Fantastisk! (851 anmeldelser)

"Det mest fantastiske hotell jeg har bodd på - alt var supert - rommet, maten, servicen var bare helt fantastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"…"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2019

The Ritz London
The Cavendish London
The Cavendish London
4 out of 5
81 Jermyn Street, St James's, London, England
2 394 kr
per natt
17. nov.–18. nov.

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i London sentrum og 5 minutters gange unna Royal Academy of Arts og Piccadilly Circus. Dessuten ligger Buckingham ...

4.4/5Fantastisk! (2,465 anmeldelser)

"Innbydende og rent, stort rom med to store behagelige senger, hyggelig personale i resepsjon, minus for frokost personale som var plagsomt opptatt av å fjerne tallerkenene våre selv om vi ikke var ferdige, og for concierge som ikke var oppdatert på utstilling på National Gallery. Pluss for gratis ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. jun. 2019

The Cavendish London
Flemings Mayfair
Flemings Mayfair
5 out of 5
7-12 Half Moon Street, Mayfair, London, England
2 865 kr
per natt
17. nov.–18. nov.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Royal Academy of Arts og Buckingham Palace. Dessuten ligger Westminster Abbey ...

4.3/5Utmerket! (934 anmeldelser)

"Hyggelig resepsjonist, og fine rom."…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2018

Flemings Mayfair

Populære severdigheter i Mayfair

Marble Arch
Bilde av Marble Arch

Marble Arch

3.5/5(33 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Marble Arch, en velkjent plass i London full av historie. Dette kulturelle området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Piccadilly
Bilde av Piccadilly

Piccadilly

Finn suvenirer til venner og kjente ved Piccadilly, et godt besøkt shoppingområde i London. Dette romantiske området er kjent for sine mange restauranter og har teatre du også bør oppleve.

Bond Street
Bilde av Bond Street

Bond Street

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem når du går innom Bond Street, et godt besøkt shoppingområde i London. Dette romantiske området er kjent for sine mange restauranter.

The Mall
Bilde av The Mall

The Mall

Du kan utforske historien til London når du legger turen innom et populært sted som The Mall. Dette urbane området har teatre og et godt underholdningstilbud du bør oppleve.

Berkeley Square
Bilde av Berkeley Square

Berkeley Square

Opplev naturen i London med en tur til det populære grøntområdet Berkeley Square. Dette kulturelle området har monumenter og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Burlington Arcade
Bilde av Burlington Arcade

Burlington Arcade

Under turen til London kan du lete etter den ideelle presangen til venner og kjente når du besøker Burlington Arcade. Dette urbane området har både interessante museer og monumenter du bør oppleve.

Toppaktiviteter i Mayfair

Tur med sightseeingbuss i London
Bilde av Tur med sightseeingbuss i London

Tur med sightseeingbuss i London

393 kr

Sus gjennom London som en av de lokale på en av byens mest ikoniske toetasjes busser. Gå av og utforsk byens historiske severdigheter og ikoniske arkitektur til fots. Driv nedover langs Themsen på et sightseeingcruise og opplev den rike historien og kulturen til den engelske hovedstaden.

Måltid på Hard Rock Cafe med garanterte sitteplasser – Old Park Lane
Bilde av Måltid på Hard Rock Cafe med garanterte sitteplasser – Old Park Lane

Måltid på Hard Rock Cafe med garanterte sitteplasser – Old Park Lane

269 kr

Gå rett forbi køen få reserverte plasser på Hard Rock Cafe i London Old Park Lane. Restauranten ligger mellom grøntområdene Green Park og Hyde Park, og var verdens første Hard Rock Cafe som åpnet dørene i 1971.

Tur med sightseeingbuss i London med The Original Tour
Bilde av Tur med sightseeingbuss i London med The Original Tour

Tur med sightseeingbuss i London med The Original Tour

235 kr

Opplev det beste av London om bord i The Original Tour London, en av verdens ti beste turer med sightseeingbuss. Londons mest populære sightseeingtur byr gjestene den ultimate introduksjonen til Storbritannias hovedstad fra over 80 beleilige stoppesteder.

Phantom of the Opera
Bilde av Phantom of the Opera

Phantom of the Opera

664 kr

Bli fortryllet av denne klassiske, men fortsatt uforglemmelige kjærlighetshistorien, basert på den verdenskjente romanen av Gaston Leroux. Phantom of the Opera,vinneren av syv Tony Award®-priser, inkludert beste musikal, kombinerer Andrew Lloyd Webbers uforglemmelige musikk med et omhyggelig gjennomtenkt sett og utrolige spesialeffekter.

Bytur med sightseeingbuss i London, fottur og elvecruise
Bilde av Bytur med sightseeingbuss i London, fottur og elvecruise

Bytur med sightseeingbuss i London, fottur og elvecruise

325 kr

Se det beste av London uten stressende, strenge reisetider og store folkemengder på denne turen med sighstseeingbuss. Med en fleksibel billett og enkel eller flerdagerspass, kan du velge en dato du ønsker å gå om bord i en toetasjes, åpen buss for en behagelig sightseeing-ekskursjon.

Annas ettermiddagste på Grosvenor House Hotel
Bilde av Annas ettermiddagste på Grosvenor House Hotel

Annas ettermiddagste på Grosvenor House Hotel

536 kr

Unn deg en luksuriøs ettermiddagste på ett av Londons mest elegante og store hoteller. Nyt denne hyggelige engelske tradisjonen, mens du smaker på førsteklasses te-varianter, ledsaget av deilig fingermat og scones i sofistikerte omgivelsene.

Andre områder i London

London sentrum
West End fasiliteter samt gatescener og by i tillegg til en stor gruppe med mennesker

London sentrum

Kjent for Teatre, Museer, Urbant

Her Majesty's Theatre og Piccadilly Circus er noen av de mest populære attraksjonene i London sentrum. Det er bare å hoppe på metroen på Piccadilly Circus undergrunnsstasjon eller Green Park undergrunnsstasjon og la deg fascinere av interessante museer, vakker elveutsikt og kjente kunstgallerier.

Soho
Soho som viser gatescener

Soho

Kjent for Teatre, Urbant, Underholdning

Queen's Theatre og Leicester Square er to attraksjoner du bør få med deg i Soho i tillegg til byens trivelige barer. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Leicester Square undergrunnsstasjon eller Tottenham Court Road undergrunnsstasjon.

City of Westminster
West End fasiliteter samt gatescener og by i tillegg til en stor gruppe med mennesker

City of Westminster

Kjent for Urbant, Teatre, Museer

4.5/5(106 anmeldelser)

City of Westminster kan friste med blant annet interessante museer, spennende butikker og kjente kunstgallerier. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Marble Arch og Park Lane. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Marble Arch undergrunnsstasjon eller Bond Street undergrunnsstasjon.

Marylebone
Marylebone som viser høstløv og gatescener

Marylebone

Kjent for Urbant, Shopping, Arkitektur

4/5(2 anmeldelser)

Få et innblikk i Londons kjendisverden i dette området som bugner av flotte restauranter og eksklusive handlegater.

Victoria
Victoria fasiliteter samt by, park og historisk arkitektur

Victoria

Kjent for Slott, Arkitektur, Urbant

Se en teaterforestilling eller besøk Londons ikoniske kongelige slott i dette omfangsrike området.

Covent Garden
London som viser skilt, marked og kulturarv

Covent Garden

Kjent for Hager, Teatre, Urbant

Trivelige barer og vakre hager er bare noe av det byen kan friste med. Mens du er her, bør du også ta turen til Royal Opera House og Covent Garden Market, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Covent Garden undergrunnsstasjon.