Mayfair

London
Mayfair som viser gatescener

I denne London-bydelen finner du noen av Londons beste shoppingmuligheter, berømte auksjonshus og fem-stjerners hoteller, omgitt av vakre parker.

Mayfair ligger i West End-området, og er fullt av butikker, flotte overnattingssteder og populære utesteder. Det er et så velstående område at det har den dyreste eiendommen i den britiske utgaven av brettspillet Monopol. Legg en weekendtur til dette området for å se de mange attraksjonene og de store parkene her.

Mayfair ble kjent som et underholdningssted på 1700-tallet med Londons årlige May Fair. Skuespill, auksjonering av husdyr og drikking var noen av aktivitetene på denne festivalen. The May Fair var hjem til amerikanske aristokrater i 1900-årene, britiske kongelige på 1920-tallet og Hollywood-stjerner på 1950-tallet. I dag er det et storslått hotell som besøkes av nyskapende, festglade mennesker. Velg dette eller andre fem-stjerners hoteller i nabolaget for å oppleve en luksuriøs storbyferie.

Få med deg en utstilling på Royal Academy of Arts på østsiden av Mayfair. Se den permanente utstillingen, med britiske kunstnere fra så tidlig som grunnleggelsen av akademiet i 1768 samt andre kunstnere fra 1700-tallet og frem til i dag.

I hjertet av Mayfair ligger Grosvenor Square Gardens, en av Londons kongelige parker. Her kan du se statuen av Franklin Delano Roosevelt,September 11 Memorial Garden og RAFs Eagle Squadron-minnesmerke. Ved utkanten av parken ligger den amerikanske ambassaden.

Like vest for Mayfair ligger den 140 hektar store Hyde Park, en annen av Londons kongelige parker. Se etter Diana Memorial Fountain ved siden av Serpentine-sjøen. I det nordøstre hjørnet av parken, nær Marble Arch, ligger Speakers’ Corner, hvor Marx, Lenin og Orwell har holdt taler og millioner av mennesker har samlet seg for å protestere de seneste årene. Du kan spise piknik eller sole deg i Green Park syd i Mayfair. Slå deg ned i skyggen av Londons platantrær ved den grønne plenen i Berkeley Square Garden.

Du kan shoppe i Oxford Street, få skreddersydd en dress på Saville Row og ta en tur forbi de kjente auksjonshusene Sotheby’s og Phillips. På og i nærheten av Mayfairs eksklusive hoteller kan du spise på noen av Londons beste restauranter.


Populære steder å besøke i Mayfair

Populære aktiviteter i Mayfair


De mest populære hotellene i Mayfair

London Hilton on Park Lane
London Hilton on Park Lane
5 out of 5
22 Park Lane, London, England
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 501 kr per natt fra 10. okt. til 10. okt.
Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av London, 15 minutters gange unna Hyde Park, Buckingham Palace og Oxford Street. Dessuten ligger Harrods ...
4.1/5Very Good! (979 anmeldelser)
Flott hotell m. sentral beliggenhet
"Hotellet var meget bra! Store, fine rom med alle fasiliteter. Gode senger!"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2017

London Hilton on Park Lane
The May Fair, A Radisson Collection Hotel, Mayfair London
The May Fair, A Radisson Collection Hotel, Mayfair London
5 out of 5
Stratton Street, Mayfair, London, England
Prisen er 3 434 kr per natt fra 11. okt. til 11. okt.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og 5 minutters gange unna Piccadilly og Berkeley Square. Dessuten ligger Royal Academy of Arts og Buckingham ...
4.3/5Excellent! (984 anmeldelser)
ANNEKE
"Veldig bra frokosten var dyr og lite tilfredsstillelse. Vi gikk ut å spiste på Gran allacarte dag to. Billigere. Vennlig og hyggelige personale alle steder ellers"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

The May Fair, A Radisson Collection Hotel, Mayfair London
The Cavendish London
The Cavendish London
4 out of 5
81 Jermyn Street, St James's, London, England
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 630 kr per natt fra 10. okt. til 10. okt.
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i London sentrum og 5 minutters gange unna Royal Academy of Arts og Piccadilly Circus. Dessuten ligger Buckingham ...
4.5/5Wonderful! (926 anmeldelser)
Favoritt
"Veldig sentralt, alltid hyggelige ansatte og ikke minst veldig rent. Favoritthotellet i London."

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2020

The Cavendish London
The Dilly
The Dilly
5 out of 5
21 Piccadilly, London, England
Prisen er 3 182 kr per natt fra 3. okt. til 3. okt.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og få skritt fra Jermyn Street og Piccadilly Theatre. Dessuten ligger Oxford Street og Nasjonalgalleriet ...
3.9/5Good! (961 anmeldelser)
"Fantastisk opphold, god frokost og hyggelig betjening 😄. Flott bar og fantastisk show."

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020

The Dilly
Dukes London
Dukes London
5 out of 5
35 St James's Place, London, England
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 265 kr per natt fra 10. okt. til 10. okt.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og få skritt unna Spencer House, St. James Palace og Queen's Chapel. Dessuten ligger Piccadilly og St. ...
4.5/5Wonderful! (777 anmeldelser)
"Excellent Hotel -very bad wifi."

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019

Dukes London
JW Marriott Grosvenor House London
JW Marriott Grosvenor House London
5 out of 5
86-90 Park Lane, London, England
Prisen er 4 913 kr per natt fra 3. okt. til 3. okt.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Oxford Street, Green Park og Baker Street. Dessuten ligger Oxford Circus og ...
4.4/5Excellent! (633 anmeldelser)
"Hotellet har gjester dom ikke helt er forventet"

Anmeldelse skrevet 5. apr. 2019

JW Marriott Grosvenor House London
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i MayfairMayfair

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: