Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Paige Spee på trover

Hoteller i Vinje

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Vinje

Haukeli Hotell
3 out of 5
Hauganvegen 1, Haukeli, Vinje
Prisen er 1 385 kr per natt
14.04 km fra sentrum
3.8/5Good! (6 anmeldelser)

"Hyggelig betjening, hjemmelaget mat :)"…"

Anmeldelse skrevet 14. feb. 2020

Haukeli Hotell
Camp Vierli Hotel
2.5 out of 5
Rjukanvegen 195, Rauland, Vinje
Hent priser
25.19 km fra sentrum
3.6/5Good! (74 anmeldelser)

"God beliggenhet og betjeningen var hyggelige/blide"…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

Camp Vierli Hotel
Raulandsakademiet og Vandrerhjem
3 out of 5
Akademiet 2, Vinje
Prisen er 1 012 kr per natt
22.55 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (22 anmeldelser)

"Internett virket ikkje på rommet... Gode senger,2 enkle,som me sette sammen,fint bad,kunne vore hyller til å sette fra seg på..God frokost...Kaldt på TV rommet...Kjekt med Tekjøkken m kjøleskap.. Takk for oss..:)"…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Raulandsakademiet og Vandrerhjem
Vierli Hyttegrend
3 out of 5
Rjukanvegen 1066, Rauland, Vinje
Prisen er 940 kr per natt
26.06 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (45 anmeldelser)
Godt utstyrt hytte i flotte omgivelser!

"Godt utstyrt hytte i flotte omgivelser. Gode senger. Både barn og voksne trivdes her. Kan virkelig anbefale andre å leie hytte her."…"

Anmeldelse skrevet 26. aug. 2019

Vierli Hyttegrend
Rauland Feriesenter
3.5 out of 5
Rjukanvegen 195, Vinje, Telemark
Prisen er 990 kr per natt
25.2 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (6 anmeldelser)

"Hytten var fin. Kunne oppgradert hagemøblene da bordet ikke var brukernes. Bestilte via hotels.com og der kom det ikke frem at sengesett og utvask kom i tillegg. Utvask kroner 900 og 170 pr sengesett. Dette burde kommet frem."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Rauland Feriesenter
Raulandsfjell
2.5 out of 5
Tveiti 2, Raulandsgrend, Vinje
Prisen er 990 kr per natt
19.01 km fra sentrum
4/5Very Good! (22 anmeldelser)

"Veldig god mat, flott og grei betjening. Rommet kunne vært bedre."…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Raulandsfjell
Rauland Høgfjellshotell
3 out of 5
RV37, Rauland, Vinje
Hent priser
24.53 km fra sentrum
3.6/5Good! (17 anmeldelser)
Supre skimuligheter

"Hotellet lå midt i smørøyet i forhold til langrenn og alpint. Langrennsløypene var godt merket, og i ulike vanskegrader. Gode og nye badstuer var et pluss, samt en hyggelig peisestue i inngangspartiet. Sengene var gode, men hotellrommene kunne nok hatt godt av en oppgradering."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Rauland Høgfjellshotell
Vågslidtun Hotell
3.5 out of 5
Vågslidtun 19, Vinje
Prisen er 1 550 kr per natt
20.04 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (15 anmeldelser)
Flott beliggenhet

"Dette er høyfjellshotell, med hyggelig og personlig betjening. Smilene satt løst hele tiden. Hotellet er enkelt og litt slitt. Maten er OK. Terrenget og beliggenheten er flott, og det er jo derfor man er der."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Vågslidtun Hotell
3 Roms Overnatting i Rauland
Flishaugen, Vinje, Vestfold og Telemark
Hent priser
24.56 km fra sentrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Gute Lage

"Sehr schönes Haus in landschaftlich schöner Lage."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2018

3 Roms Overnatting i Rauland
4 Roms Overnatting i Rauland
Totakvegen, Vinje, Vestfold og Telemark
Hent priser
19.25 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Rauland
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Vinje
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Vinje

Hotell Vinje: Leter du etter overnatting i Vinje? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Vinje, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Vinje eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Vinje, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Vinje?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Haukeli Hotell et av de beste valgene for turen din. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre valgmuligheter for reisen din er Vågslidtun Hotell og Raulandsakademiet og Vandrerhjem.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Vinje hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Vinje.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Vinje?
Rauland Høgfjellshotell er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. Noen andre valgmuligheter for reiser med barn er Camp Vierli Hotel og Haukeli Hotell.
Hva er det beste hotellet for par som skal reise til Vinje?
Vierli Hyttegrend er et overnattingssted 3 stjerner. en leilighet er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med regndusjer og skimuligheter rett utenfor.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Vinje?
Raulandsfjell er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et leilighetshotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet skimuligheter rett utenfor og en restaurant. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Haukeli Hotell og Rauland Høgfjellshotell.
Hva er det beste hotellet hvis man vil bo nær skibakkene i Vinje?
Basert på reisestatistikken vår er Vierli Hyttegrend er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. en leilighet kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og kjøkken på rommet. Noen andre gode alternativer for vinterferien er Camp Vierli Hotel og Haukeli Hotell. Vil du tilbringe dagen med ski på beina, kan du dra til Raulandsfjell Alpinsenter, Rauland skianlegg eller Haukelifjell skisenter.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Vinje?
Vinje har mye å tilby sine besøkende, blant annet fjellene, skimulighetene og kunstmiljøet. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet museene. I Vinje kan du velge mellom 21 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Vinje?
Møsvatn, Falkenuten og Oksatjønn-vatnet er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Raulandsfjell Alpinsenter og Rauland skianlegg.
Hvordan er været i Vinje?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er desember og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Vinje er 959 mm.

Nylige anmeldelser i Vinje

Flere reisealternativer