Billige flybilletter til Notodden

Fly til Notodden

Flyvninger til Notodden

Notodden er en koselig by i Telemark, som blant annet er kjent for å arrangere Notodden Blues Festival, som faktisk er en av de største bluesfestivalene i Europa. Dersom du har tenkt å fly til Notodden når du skal på ferie, er det Oslo Lufthavn og Sandefjord lufthavn, Torp som er de nærmeste flyplassene. Når du har bestemt deg for dato og er klar for å kjøpe flybilletter, bør du benytte deg av søkeverktøyet på Expedia.no for å finne et billig fly til Notodden. Med verktøyet vårt vil du ikke ha problemer med å finne billige flybilletter, i tillegg til at du sparer penger på å bestille leiebil og hotell på Notodden samtidig. Siden begge flyplassene ved Notodden er relativt store, er det mange flyvninger til dem hver dag. Dette gjør det enklere å finne billige flybilletter når du skal reise til Notodden.

Flotte opplevelser i Notodden

Foruten den fantastiske bluesfestivalen, er Notodden kjent for sine historiske bygg. Sørg for å få med deg den fantastiske Heddal stavkirke i løpet av oppholdet ditt. Dette er Norges største stavkirke, og den er litt av et syn. Når du besøker kirken vil du blant annet lære mer om hvordan stavkirkene ble bygd. Det er en kafé i området, så du har mulighet til å kjøpe snacks og brus. Få også med deg Heddal bygdetun, hvor det er en rekke gamle bygninger med rosemalt rom og annen flott interiør. Kirken og bygdetunet ligger ved siden av hverandre, så her kan du slå to fluer i en smekk.

Flyreiser til Notodden fra flyplasser i Norge

Både til Oslo Lufthavn og Sandefjord lufthavn, Torp er det mange daglige flyvninger fra flyplasser rundt om i Norge. Mens sannsynligheten for å finne billige flybilletter nok er større til Oslo Lufthavn, er avstanden til Torp en god del kortere. Du må derfor selv bestemme om pegene du sparer er verdt den ekstra tiden din. Er du heldig, er den billigste flyreisen til nettopp Torp, noe du fort finner ut av når du bruke søkeverktøyet vårt.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er Norges største flyplass og har alt du forventer av fasiliteter. Det er også hoteller i tilknytning til flyplassen. Hvis du lander sent på kvelden kan du overnatte og heller kjøre videre neste dag. Dersom du har planlagt å ha leiebil på Notodden, kan du hente leiebilen på flyplassen. Fra flyplassen til Nesodden er det 165 km, en strekning du bruker omtrent 2 timer og 20 minutter på å kjøre.

Sandefjord Lufthavn, Torp

Sandefjord Lufthavn er en mellomstor, og den ligger like utenfor Sandefjord. Også denne flyplassen har en rekke fasiliteter, blant annet butikker og restaurant. Terminalen er åpen fra tidlig morgen, halv fem eller halv fire, avhengig av dag, til klokken halv ett på natten. Fra flyplassen til Notodden er det 110 km, og du kjører strekket på 1 time og 40 minutter. Det er med andre ord en del tid å spare hvis du lander på denne flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Notodden?
Hvis du skal fly, slipper du å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har nemlig bare én – Sandefjord (TRF-Torp).
Kan jeg fly til Notodden nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om restriksjonene som gjelder for Notodden, før flyet letter. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Notodden?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Notodden, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Notodden med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Notodden, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Notodden?
Hvis du lander på TRF, vil du være 85 km fra sentrum. Skien (SKE-Geiteryggen) er en annen stor flyplass i Notodden. Den ligger 60 km fra bykjernen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Notodden?
6 flyselskaper tilbyr flyvninger til Notodden fra minst 31 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Notodden?
Flyvningene til Notodden betjenes stort sett av Wideroe. De fleste av disse flyvningene har avgang fra Bergen, og Wideroe opererer de fleste av dem på denne ruten.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Notodden?
Med omtrent 198 direkteflyvninger ukentlig, vil du lande i Notodden før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Notodden avreise fra?
Mange drar fra flyplasser i Bergen, Gamlebyen og Trondheim når de skal til Notodden.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Notodden?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Bergen til Notodden pleier det å ta rundt 50 min. Fra Gamlebyen kan du forvente 2 t og 41 min, mens det fra Trondheim tar 1 t og 10 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Notodden?
Ikke vent for lenge med å bestille flybilletter. Dette er et av triksene erfarne reisende bruker for å få de beste tilbudene. Hvis du bestiller tidlig, har du flere valgmuligheter, og flybillettene er billigere. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet har flere flyplasser, kan du finne gode priser ved å fly til den minste. En annen måte du kan spare penger på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du ser et godt tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip muligheten når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Notodden?
Vi vet hva du trenger for å få en super reise. Det er bare å følge tipsene våre, så freser du gjennom sikkerhetskontrollen og nyter livet i Notodden før du vet ordet av det.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en flott flyreise er å være forberedt. Begynn med det viktigste: pass, ombordstigningskort, bankkort og daglige medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som elektroniske enheter eller noe godt lesestoff. Ikke glem ladere, nakkepute og et par hodetelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettartikler som tannbørste, våtservietter og en ren t-skjorte er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte ting kan variere fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet boksåpnere, barberblader, brennstoff og fyrverkeri. Sportsutstyr som balltrær og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Pepperspray og skytevåpen, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør virkelig være målet når du skal bestemme deg for hva du skal ha på om bord. Det er også viktig å ta på gode sko ettersom det er vanlig å få hovne føtter. Sko som er flate og litt romslige, er det beste valget.
  • Du har kanskje hørt om DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand som kommer av lengre perioder med inaktivitet. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å redusere sjansene for å få det. Du kan bruke et par gode kompresjonsstrømper, holde deg hydrert samt bevege på ben og føtter. Ta noen runder i kabinen eller gjør noen enkle øvelser mens du sitter i setet.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Notodden?
Trikset er å gjøre alt klart før man skal gjennom sikkerhetskontrollen. På den måten går du om bord på flyet til Notodden før du rekker å blunke. Følg disse nyttige tipsene for å få en fantastisk start på reisen:

  • Først må du vise ID og reisedokumenter til de som jobber i sikkerhetskontrollen. Ha dette i nærheten, så ikke alt stopper opp.
  • Du må legge belte, ytterklær, nøkler og småting som hodetelefoner i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Prosessen går raskere hvis du tar av dette før din tur nærmer seg.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert mobil og nettbrett, må dessuten gjennomlyses.
  • Ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Beholderne kan ikke være større enn 100 milliliter, og alt må få plass i en gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det kan være lurt å ha på lette sko ettersom det reduserer sjansen for at du må fjerne dem i sikkerhetskontrollen. Fjellsko og annet tyngre fottøy må ofte sjekkes.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe eller spisse gjenstander (som kniver og sakser) inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Notodden
Ankomstflyplass
Notodden
Ankomstflyplassens IATA-kode
SKE