Bilutleie i Notodden

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Notodden

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Notodden

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Notodden
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Notodden?
Se frem til morsomme bilturer i Notodden med leiepriser per dag fra kun denne uken.
Kan jeg leie bil på Notodden (NTB)?
Forlat Notodden (NTB) og finn en leiebil hos Hertz. Dette leiebilselskapet ligger bare en kort tur fra terminalen.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Notodden?
Vi er klar over at ting kan skje, og at fleksibilitet er viktig. Derfor tilbyr de fleste bestillinger muligheten til full refusjon hvis du informerer oss minst seks timer før henting. Det kan være en god idé å sjekke bilens leieavtale, da det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner opplysningene der, kan du gå til vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Notodden?
Det er ingen hemmelighet at Notodden er en av de mest populære destinasjonene i Vestfold og Telemark. Det er imidlertid også en haug av andre fine steder å utforske hvis du leier bil og legger ut på landeveien. Her kan du se noen tips som gjør at turen får en god start:

  • Kristiansand har mange attraksjoner og ligger rundt 180 km fra Notodden. Er det første stopp? Da bør du dra rett til Dyreparken i Kristiansand, et av byens største høydepunkter.
  • I Oslo, ca. 95 km unna, er det også mye å se og gjøre. Trenger du sightseeinginspirasjon? Nobel-senteret er vår favoritt.
  • Etter en lang kjøretur kan du nyte litt frisk luft ved Fløyen, som ligger omtrent 230 km fra Notodden.

Hvorfor skal jeg leie bil i Notodden gjennom Expedia?
Med leiebilselskaper å velge mellom i Notodden, gjør Expedia det lett å finne en bil som passer dine behov. Og hvis du samler leiebil, hotell og fly til en pakke, kan du spare enda mer på turen til Notodden. Med alt fra økonomiske og kompakte biler til store sedaner har Expedia nøkkelen til ditt neste uforglemmelige eventyr.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Notodden hos Expedia?
Uansett hva slags bil du ser etter, kan Expedia hjelpe deg med å finne det beste tilbudet. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de ledende leverandørene og velge det alternativet som passer best for deg. Hva sier du til å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Notodden med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Notodden?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan dra på biltur i Notodden. Hvis du er ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange leverandører begrenser dessuten utvalget til noen få biler, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler, og krever at den som leier, kjøper en omfattende forsikring. Oppgi alltid riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle ekstra kostnader og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Notodden?
Selv om betingelsene og vilkårene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, trenger du hovedsakelig førerkort og et kredittkort. Du trenger ikke å bruke leverandørens forsikring. I så fall må du nok legge frem bevis på egen bilforsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Notodden?
De to laveste dagsprisene i Notodden de siste sju dagene var og . Det må vi si er et kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Notodden?
Expedia gjør det enkelt å reservere en billig leiebil for langtidsleie i Notodden. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å se alle valgmulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Notodden hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Notodden er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Notodden?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere ut fra forskjellige faktorer, blant annet alder på sjåføren og type bil. Ikke glem å lese over leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg.