Billige flybilletter til Skien

Billige flyreiser til Skien

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 848 kr for enveisflyvninger og 1 668 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
KLM
KLM

Fly til Skien

Skal du fly til Skien eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Skien. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Skien eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Skien eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Skien?
Sandefjord (TRF-Torp) er den eneste flyplassen i denne byen.
Hvor langt er det til Sandefjord (TRF-Torp) fra sentrum av Skien?
Reiseveien fra Sandefjord (TRF-Torp) til sentrum av Skien er forholdsvis lang. Du må reise 35 km før du kommer til hotellet i byen.
Kan jeg fly til Skien nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om reiserestriksjonene som gjelder for Skien, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Skien?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Skien, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Skien med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Skien, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Skien?
TRF er den eneste hovedflyplassen i Skien. Det kan være lurt å finne ut litt om den før du drar dit. Den ligger 35 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Skien?
6 flyselskaper tilbyr flyvninger til Skien fra minst 31 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Skien?
De fleste av flyvningene til Skien opereres av Wideroe. Den mest vanlige ruten har avreise fra Bergen, og Wideroe betjener de fleste flyvningene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Skien?
Det er utrolig enkelt å planlegge en opplevelsesrik reise til Skien når det går 198 flyvninger uten stopp i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Skien avreise fra?
Mange reisende har avreise fra flyplasser i Bergen, Gamlebyen og Trondheim når de drar til Skien.
Hvor lang er flyturen til Skien?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Bergen til Skien tar det vanligvis ca. 50 min. Fra Gamlebyen tar det ca. 2 t og 41 min, mens det fra Trondheim tar 1 t og 10 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Skien så rimelig som mulig?
Som alle erfarne jetsettere sier – ikke vent for lenge med å bestille. Flyprisene er vanligvis høyest like før avreisedatoen. En annen måte å få knallgode tilbud på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis destinasjonen byr på flere flyplasser, bør du finne ut hva prisen er for å lande på en av de minst travle. En annen måte å spare litt på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du kommer over et bra tilbud, er det bare å kjøre på. Grip sjansen når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Skien?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Skien gå som smurt eller virke ekstra lang. Vi har laget noen nyttige tips som hjelper deg med å få et herlig avbrekk fra hverdagens kjas og mas.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en stressfri flytur er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. Begynn med det viktigste: pass, reisedokumenter, penger og nødvendige medisiner. Deretter bør du pakke noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som PC eller en spennende bok. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, leppepomade og et klesskift er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Dobbeltsjekk at du ikke har en lommekniv som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er eksplosive eller lett antennelige produkter som spraybokser og blekemidler samt gelé og væske i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Midtgangen på flyet er ikke stedet for motevisninger. Du bør kle deg lagvis og huske å ta med en genser ettersom temperaturen kan være lav i kabinen. Flate, lukkede sko er også lurt.
  • Mange reisende har hørt om DVT (dyp venetrombose), en blodpropptilstand som kommer av redusert mobilitet eller inaktivitet. Det er imidlertid forskjellige ting du kan gjøre for å redusere risikoen. Du kan bruke et par kompresjonssokker, holde deg hydrert samt bevege på ben og føtter. Gå rundt i kabinen eller gjør noen enkle øvelser mens du sitter i setet.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Skien?
Det handler om å gjøre ting klart på forhånd. Vi har samlet sammen noen gode tips til hvordan du kan komme deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen. Snart er du i Skien:

  • Aller først må du vise reise-ID og ombordstigningskort i sikkerhetskontrollen. Ha dette innen rekkevidde, så du ikke lager kø.
  • Du må legge ytterklær, belte, nøkler og ting som mynter i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Prosessen går raskere hvis du tar alt dette av deg før din tur nærmer seg.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i noen få minutter. Mobil, PC og andre elektroniske enheter skal også gjennomlyses.
  • Ta ut gelé og væske fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det kan være lurt å ha på joggesko ettersom det reduserer sjansen for at du blir bedt om å ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Fjellsko og annet tyngre fottøy må ofte skannes.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med lommekniver eller andre skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ha med deg slike ting, må du legge dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Skien
Ankomstflyplass
Torp
Ankomstflyplassens IATA-kode
TRF
Ankomstby
Sandefjord
Pris tur-retur
8 613 kr

Populære flyvninger til Skien

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 848 kr for enveisflyvninger og 1 668 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe