Billige flybilletter til Porsgrunn

Billige flyreiser til Porsgrunn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 124 kr for enveisflyvninger og 1 368 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Wizz Air
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Porsgrunn

Porsgrunn er både en by og en kommune som ligger i Telemark. Det bor i underkant av 40 000 mennesker her. Yara, som er en av verdens største produsenter av kunstgjødsel, holder til på stedet, og dette er en av de største arbeidsplassene i kommunen. I tillegg er det flere industribedrifter her, og de fleste av dem finner du i Herøya Industripark. Det er også en høyskole her med omlag 2 300 studenter. Så en tur til Porsgrunn kan være et hyggelig avbrekk og en annerledes helgetur.

Flyreiser til Porsgrunn

Når du skal fly til Porsgrunn er den nærmeste flyplassen i Sandefjord. Det tar i overkant av 40 minutter å kjøre fra Torp flyplass i Sandefjord til Porsgrunn. Et annet alternativ er å fly til Gardermoen lufthavn og Oslo. Herfra er det noe lenger å kjøre, og du må beregne cirka to timer og tretti minutter. Hvis du skal benytte leiebil i Porsgrunn og ønsker å plukke opp bilen på flyplassen, har du det største utvalget på Gardermoen.

Opplevelser i Porsgrunn

Det er mye du kan finne på i Porsgrunn. Du kan ta en tur til et av museene, eller hva med en omvisning i den berømte porselensfabrikken? Er du er glad i å handle bør du ta turen til kjøpesenteret Downtown, som har et stort utvalg av butikker. En tur i DuVerden, som er et sjøfarts- og vitensenteret, kan også anbefales. Her kan du blant annet prøve å kjøre skipssimulator eller ta en tur i Astroamfiet og oppleve verdensrommet i 3D. Med billige flybilletter til Porsgrunn kan du oppleve denne byen på en helg.

Fly til Porsgrunn

Når du ønsker en hyggelig Norges-tur kan et par flybilletter til Porsgrunn gi deg en uforglemmelig opplevelse. Legger du turen hit under f.eks. den årlige teaterfesten som arrangeres i juni, får du se opptredener fra kunstnere fra hele verden. Reiser du når det er mange turister bør du være tidlig ute med å bestille hotellrom i Porsgrunn så du er sikker på at du får bo slik du ønsker.

Velger du å lande på Torp lufthavn i Sandefjord, har du kort vei til Porsgrunn. Hvis du benytter offentlig transport kan du for eksempel ta toget. Det går shuttlebuss fra flyplassen til togstasjonen i Torp hvor alle togene på Vestfoldbanen stopper. Togturen til Porsgrunn tar om lag 45 minutter. Det er også flere bussforbindelser fra flyplassen, og turen til Porsgrunn tar 50 minutter. Ellers er det også mulig å leie bil på flyplassen.

På flyplassen i Torp er det et lite utvalg av spisesteder så du kan greit finne noe å spise mens du venter på avgangen din. Det er også kiosk, bokhandel og taxfree-butikker her. Flyplassen tilbyr gratis tilgang til trådløst Internett i hele terminalbygget.

Det er ellers gode forbindelser fra Porsgrunn til områdene rundt med både tog og buss, hvis du ønsker å utforske nærområdet. Det er også mulig å benytte både ferger og hurtigbåt for å oppleve mer av skjærgården ved Porsgrunn.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Porsgrunn?
Hvis du har valgt å fly, slipper du å velge flyplass. Byen har bare én – Sandefjord (TRF-Torp).
Hvor langt er det til TRF fra sentrum av Porsgrunn?
Turen videre går uten problem hvis du planlegger god tid i forveien. Sentrum av Porsgrunn ligger 35 km fra TRF, så du bør sjekke transportalternativer videre til byen før du lander.
Kan jeg fly til Porsgrunn nå?
For å finne den seneste informasjonen om fly til Porsgrunn kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene ved ankomst.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Porsgrunn?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Porsgrunn, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Porsgrunn med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Porsgrunn, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Porsgrunn?
Folk fra alle verdens hjørner er innom TRF hver dag. Når du går av flyet og henter bagasjen, befinner du deg 35 km fra bykjernen i Porsgrunn.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Porsgrunn?
6 flyselskaper flyr til Porsgrunn fra 31 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Porsgrunn?
De fleste av flyvningene til Porsgrunn betjenes av Wideroe. Den mest vanlige ruten har avgang fra Bergen, og Wideroe tilbyr de fleste flyvningene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Porsgrunn?
Med omtrent 198 direkteflyvninger hver uke, vil du befinne deg i Porsgrunn før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Porsgrunn avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Porsgrunn har avreise fra flyplasser i Bergen, Gamlebyen og Trondheim.
Hvor lang er flyturen til Porsgrunn?
Hvilken by du reiser fra, avgjør hvor mange filmer du rekker å se på veien. Fra Bergen til Porsgrunn pleier det å ta rundt 50 min. Fra Gamlebyen tar det ca. 2 t og 41 min, mens det fra Trondheim tar 1 t og 10 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Porsgrunn?
Som alle erfarne jetsettere sier – ikke vent med å bestille. Flyprisene er som regel høyest like før avreisedatoen. Du bør også undersøke litt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet byr på flere flyplasser, kan du dra i land bra tilbud ved å velge en av de mindre. Og til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være først ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du kommer over et knallbra tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Porsgrunn?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en komfortabel flytur hvis du har planlagt bra. Vi har samlet sammen noen tips, slik at du kan få en bra start på ferien til Porsgrunn.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Trikset for å få en god flytur er å planlegge på forhånd. La oss begynne med det viktigste: pass, ombordstigningskort, penger og medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som PC eller et blad. Du bør heller ikke glemme ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par øretelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, våtservietter og rene klær er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må legge større beholdere med hårgelé og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Har du mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe gjenstander, som lommekniver, og produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Nødbluss, kjemikalier og fyrverkeri, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør være førsteprioritet når du skal velge hva du skal ha på deg på flyet. Det er også lurt å ha på gode sko ettersom det er normalt at føttene hovner opp litt. Romslige, lukkede sko fungerer bra.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyturer å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand som kan oppstå ved inaktivitet over lang tid. For å forhindre at dette skjer, bør du benytte deg av muligheten til å gå rundt i kabinen når du kan. Kompresjonssokker og -strømper er også et tips for å minimere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Porsgrunn?
Erfarne reisende vet at trikset er å være forberedt før man kommer til sikkerhetskontrollen. På den måten sitter du på flyet til Porsgrunn før du vet ordet av det. Følg disse nyttige tipsene for å få en fantastisk start på ferien:

  • I sikkerhetskontrollen sjekkes det først at du har gyldig legitimasjon og tilhørende ombordstigningskort før du kan gå videre. Du bør derfor ta frem dette på forhånd.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Tøm lommene og fjern alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Det kan være hodetelefoner eller øretelefoner samt kåper og jakker. Alt dette må gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i noen få minutter. Mobil, PC og andre elektroniske duppeditter skal også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Husk å ta ut gelé og væske fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i en gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det kan hende at du blir bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være lurt å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du legge dem i den innsjekkede bagasjen. Det er ikke lov å ta med slike ting på flyet, og de vil bli tatt fra deg.

Informasjon om flyreiser til Porsgrunn
Ankomstflyplass
Torp
Ankomstflyplassens IATA-kode
TRF
Ankomstby
Sandefjord
Pris tur-retur
244 kr

Populære flyvninger til Porsgrunn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 124 kr for enveisflyvninger og 1 368 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe