Billige flybilletter til Porsgrunn

Billige flyreiser til Porsgrunn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 254 kr for enveisflyvninger og 1 172 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
Wizz Air
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Porsgrunn

Porsgrunn er både en by og en kommune som ligger i Telemark. Det bor i underkant av 40 000 mennesker her. Yara, som er en av verdens største produsenter av kunstgjødsel, holder til på stedet, og dette er en av de største arbeidsplassene i kommunen. I tillegg er det flere industribedrifter her, og de fleste av dem finner du i Herøya Industripark. Det er også en høyskole her med omlag 2 300 studenter. Så en tur til Porsgrunn kan være et hyggelig avbrekk og en annerledes helgetur.

Flyreiser til Porsgrunn

Når du skal fly til Porsgrunn er den nærmeste flyplassen i Sandefjord. Det tar i overkant av 40 minutter å kjøre fra Torp flyplass i Sandefjord til Porsgrunn. Et annet alternativ er å fly til Gardermoen lufthavn og Oslo. Herfra er det noe lenger å kjøre, og du må beregne cirka to timer og tretti minutter. Hvis du skal benytte leiebil i Porsgrunn og ønsker å plukke opp bilen på flyplassen, har du det største utvalget på Gardermoen.

Opplevelser i Porsgrunn

Det er mye du kan finne på i Porsgrunn. Du kan ta en tur til et av museene, eller hva med en omvisning i den berømte porselensfabrikken? Er du er glad i å handle bør du ta turen til kjøpesenteret Downtown, som har et stort utvalg av butikker. En tur i DuVerden, som er et sjøfarts- og vitensenteret, kan også anbefales. Her kan du blant annet prøve å kjøre skipssimulator eller ta en tur i Astroamfiet og oppleve verdensrommet i 3D. Med billige flybilletter til Porsgrunn kan du oppleve denne byen på en helg.

Fly til Porsgrunn

Når du ønsker en hyggelig Norges-tur kan et par flybilletter til Porsgrunn gi deg en uforglemmelig opplevelse. Legger du turen hit under f.eks. den årlige teaterfesten som arrangeres i juni, får du se opptredener fra kunstnere fra hele verden. Reiser du når det er mange turister bør du være tidlig ute med å bestille hotellrom i Porsgrunn så du er sikker på at du får bo slik du ønsker.

Velger du å lande på Torp lufthavn i Sandefjord, har du kort vei til Porsgrunn. Hvis du benytter offentlig transport kan du for eksempel ta toget. Det går shuttlebuss fra flyplassen til togstasjonen i Torp hvor alle togene på Vestfoldbanen stopper. Togturen til Porsgrunn tar om lag 45 minutter. Det er også flere bussforbindelser fra flyplassen, og turen til Porsgrunn tar 50 minutter. Ellers er det også mulig å leie bil på flyplassen.

På flyplassen i Torp er det et lite utvalg av spisesteder så du kan greit finne noe å spise mens du venter på avgangen din. Det er også kiosk, bokhandel og taxfree-butikker her. Flyplassen tilbyr gratis tilgang til trådløst Internett i hele terminalbygget.

Det er ellers gode forbindelser fra Porsgrunn til områdene rundt med både tog og buss, hvis du ønsker å utforske nærområdet. Det er også mulig å benytte både ferger og hurtigbåt for å oppleve mer av skjærgården ved Porsgrunn.

Ofte stilte spørsmål

Informasjon om flyreiser til Porsgrunn
AnkomstflyplassTorp
Ankomstflyplassens IATA-kodeTRF
AnkomstbySandefjord
Pris for flyreisen506 kr

Populære flyvninger til Porsgrunn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 254 kr for enveisflyvninger og 1 172 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe