Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Porsgrunn

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Porsgrunn

Porsgrunn er både en by og en kommune som ligger i Telemark. Det bor i underkant av 40 000 mennesker her. Yara, som er en av verdens største produsenter av kunstgjødsel, holder til på stedet, og dette er en av de største arbeidsplassene i kommunen. I tillegg er det flere industribedrifter her, og de fleste av dem finner du i Herøya Industripark. Det er også en høyskole her med omlag 2 300 studenter. Så en tur til Porsgrunn kan være et hyggelig avbrekk og en annerledes helgetur.

Flyreiser til Porsgrunn

Når du skal fly til Porsgrunn er den nærmeste flyplassen i Sandefjord. Det tar i overkant av 40 minutter å kjøre fra Torp flyplass i Sandefjord til Porsgrunn. Et annet alternativ er å fly til Gardermoen lufthavn og Oslo. Herfra er det noe lenger å kjøre, og du må beregne cirka to timer og tretti minutter. Hvis du skal benytte leiebil i Porsgrunn og ønsker å plukke opp bilen på flyplassen, har du det største utvalget på Gardermoen.

Opplevelser i Porsgrunn

Det er mye du kan finne på i Porsgrunn. Du kan ta en tur til et av museene, eller hva med en omvisning i den berømte porselensfabrikken? Er du er glad i å handle bør du ta turen til kjøpesenteret Downtown, som har et stort utvalg av butikker. En tur i DuVerden, som er et sjøfarts- og vitensenteret, kan også anbefales. Her kan du blant annet prøve å kjøre skipssimulator eller ta en tur i Astroamfiet og oppleve verdensrommet i 3D. Med billige flybilletter til Porsgrunn kan du oppleve denne byen på en helg.

Fly til Porsgrunn

Når du ønsker en hyggelig Norges-tur kan et par flybilletter til Porsgrunn gi deg en uforglemmelig opplevelse. Legger du turen hit under f.eks. den årlige teaterfesten som arrangeres i juni, får du se opptredener fra kunstnere fra hele verden. Reiser du når det er mange turister bør du være tidlig ute med å bestille hotellrom i Porsgrunn så du er sikker på at du får bo slik du ønsker.

Velger du å lande på Torp lufthavn i Sandefjord, har du kort vei til Porsgrunn. Hvis du benytter offentlig transport kan du for eksempel ta toget. Det går shuttlebuss fra flyplassen til togstasjonen i Torp hvor alle togene på Vestfoldbanen stopper. Togturen til Porsgrunn tar om lag 45 minutter. Det er også flere bussforbindelser fra flyplassen, og turen til Porsgrunn tar 50 minutter. Ellers er det også mulig å leie bil på flyplassen.

På flyplassen i Torp er det et lite utvalg av spisesteder så du kan greit finne noe å spise mens du venter på avgangen din. Det er også kiosk, bokhandel og taxfree-butikker her. Flyplassen tilbyr gratis tilgang til trådløst Internett i hele terminalbygget.

Det er ellers gode forbindelser fra Porsgrunn til områdene rundt med både tog og buss, hvis du ønsker å utforske nærområdet. Det er også mulig å benytte både ferger og hurtigbåt for å oppleve mer av skjærgården ved Porsgrunn.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Aug 20, 2019

Flott med gratis kaffe/te etc . Men , kunne gjerne fått et glass vann gratis , i tillegg til kaffen

Jul 12, 2019

Forferdelig tett luft i føyet da vi gikk på. En av flyvertinnene, den høyeste og blondeste av dem var lite serviceinnstilt og vennlig. Ellers bra.

Jun 24, 2019

Boarding pass fra Frankfurt til Lisboa På movil : (

Jun 15, 2019

Førnøyd med rask fly.

Jun 7, 2019

Solid og moderne må være passende for sas

Apr 18, 2019

Appen kunne ha vært på engelsk / Norsk. Innsjekking var på Norsk veldig bra..

Mar 18, 2019

Koste oss på hele turen.

Feb 1, 2019

Kaffen var dyr !

Jan 9, 2019

Jeg er alltid fornøyd med SAS:(