Billige flybilletter til Kragerø

Billige flyreiser til Kragerø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 132 kr for enveisflyvninger og 1 327 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Wizz Air
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Kragerø

Flyvninger til Kragerø

Kragerø er en liten perle syd i Telemark og er begynnelsen på den unike Sørlandskysten. Når man skal velge blant flyreiser til Kragerø er det mest praktisk å fly via Kristiansand Lufthavn Kjevik, som ligger cirka 140 kilometer unna. Man kan enkelt ta seg fra Kjevik til Kragerø ved å skaffe leiebil på flyplassen ved ankomst. En annen mulighet er å reise kollektivt fra Kristiansand med ekspressbuss eller Sørlandsbanen, for så å leie bil i Kragerø.

Trenger du flybilletter til Kragerø kan du finne flyvninger med ulike selskaper. Til tross for å være en liten flyplass, kan man fly direkte mellom Kjevik og de største byene i Norge, samt at det tilbys utenlandsflyvninger til eksempelvis København, Amsterdam og Praha. Direkteflyvninger tilbys av SAS, Widerøe, Norwegian og KLM. Dersom man er tidlig ute, er det store muligheter for å finne billige flybilletter til Kragerø.

Om Kristiansand Lufthavn

Kristiansand Lufthavn ligger på Kjevik i Vest-Agder og er kun 15 minutters kjøring fra Kristiansand sentrum. Flyplassen åpnet i 1939 og er sørlandets eneste lufthavn. Flyplassens beliggenhet er praktisk ettersom den ligger godt plassert med kort vei til utkantene av Agder-fylkene. Flyplassen er ikke stor, men både ved adgang og ankomst har du muligheter for å slukke tørsten og fylle magen. Enten du kommer fra, eller reiser til utlandet, har flyplassens tax-free butikk ofte gode tilbud. Her kan man handle parfyme, kosmetikk, sjokolade og kvotevarer. Flyplassen har nettopp vært gjennom en utbygging og opprustning der fokus har vært sikkerhet, infrastruktur, forlengelse av rullebane samt en bedring av publikumsfasilitetene. Kjevik er en enkel flyplass å finne frem på hvis du velger å fly til Kragerø.

På flyreise til Kragerø

Kragerø bærer preg av en sjarmerende atmosfære, og det finnes et stort utvalg av spesialbutikker og kunst for enhver smak. Kunstneren Theodor Kittelsen var Kragerømann, og Kittelsenhuset har årlig utstillinger til minne om han. Om du er interessert i å høre om krigsskip og sjørøvere kan turen ut til kystfortet Gunnarsholmen anbefales. Her smeller de gamle kanonene på nasjonaldagen. Er du på jakt etter en aktiv ferie kan du finne litt av hvert på en reise til Kragerø. Man kan dra på øyhopping med sykkel til Jomfruland og Skåtøy, eller man kan padle i den fantastiske skjærgården. Om man setter pris på å oppleve natur i ro og mak, eller vil ha større utfordringer, kan man velge mellom trange sund og det store havet. Glad i å fiske? Mulighetene er mange, men tar du turen til Jomfruland ved soloppgang er det store sjanser for solid makrellfangst!

Hotell i Kragerø

Det finnes flere hoteller i Kragerø, men er du først på ferie her anbefales det å prøve det fantastiske spa-hotellet Quality Spa & Resort. Her finner du et av Norges flotteste spa hvor du kan oppleve aktiviteter som tennis, kajakk og fotballgolf, eller du kan slappe av i bassenget og avslutte med en deilig spa-behandling for ansikt eller kropp. Booker man en flyreise til Kragerø finner man noe som fenger de fleste.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Kragerø?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Sandefjord (TRF-Torp).
Kan jeg fly til Kragerø nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om restriksjonene som gjelder for Kragerø, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Kragerø?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Kragerø, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Kragerø med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Kragerø, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Kragerø?
Reisende som skal til Kragerø, kan velge å dra til to hovedflyplasser. Sandefjord (TRF-Torp) ligger 60 km fra bykjernen, og SKE ligger 35 km unna.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Kragerø?
6 flyselskaper flyr til Kragerø fra 31 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Kragerø?
De fleste av flyvningene til Kragerø betjenes av Wideroe. Den mest populære ruten har avreise fra Bergen, og Wideroe betjener de fleste flyvningene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Kragerø?
Det er svært enkelt å arrangere en opplevelsesrik tur til Kragerø når man kan velge fra 198 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Kragerø avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Kragerø har avgang fra flyplasser i Bergen, Gamlebyen og Trondheim.
Hvor lang er flyturen til Kragerø?
Skal du reise til Kragerø fra Bergen, må du regne med å være i luften i ca. 50 min. De som tar av fra Gamlebyen, kan regne med å være på flyet i 2 t og 41 min. Fra Trondheim tar det rundt 1 t og 10 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Kragerø så rimelig som mulig?
Som alle bereiste reisende sier – ikke bestill for sent. Billettprisene er ofte på sitt dyreste like før avreisedatoen. En annen måte å dra i land de beste tilbudene på er å sammenligne alle de forskjellige alternativene. Hvis destinasjonen har flere flyplasser, bør du sjekke hva det koster å fly til en av de minst travle. Og til slutt må du huske at det lønner seg å være tidlig ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å finne frem lommeboka når du finner et uslåelig tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Kragerø?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en super reise. Det er bare å følge tipsene våre, så cruiser du gjennom flyplassen og utforsker Kragerø på null komma niks.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det første du må gjøre, er å ta med pass, viktige dokumenter, bankkort og eventuelle medisiner. Deretter tar du med noe som får flyturen til å gå litt raskere. For eksempel interessant lesestoff og en smarttelefon med filmer på. Satser du på å lade opp med en blund, er en komfortabel nakkepute og et par øretelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du finne plass til tannbørste og deodorant, så du føler deg bra når du er fremme.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over hva som er forbudt, varierer fra flyselskap til flyselskap, er det smart å ikke pakke med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, driller, aerosolbokser og nødbluss. Sportsutstyr som skistaver og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Skytevåpen og ammunisjon, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør virkelig være en prioritet når du skal velge hva du skal ha på deg på flyet. Det er også viktig med gode sko ettersom mange får litt hovne føtter og ankler. Sko som er flate og litt romslige, fungerer bra.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyturer utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som kan oppstå ved mye stillesitting. For å unngå dette bør du strekke på bena når du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker er også et tips for å redusere risikoen.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Kragerø?
Det enkle svaret er – ha ting klart. Vi har laget en liste med noen gode tips til hvordan du kan komme deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Neste stopp er Kragerø:

  • Ha ombordstigningskort og pass innen rekkevidde. Det er det første du blir spurt om i kontrollen.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som yttertøy, belte og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Alle dine elektroniske enheter, inkludert mobil og bærbar PC, må dessuten skannes separat.
  • Har du med deg parfyme? Det går fint. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, kan du ta den med om bord.
  • Det kan hende at du blir bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være lurt å ha på praktiske sko.
  • Ikke ta med deg forbudte gjenstander i håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du putte dem i kofferten du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Kragerø
Ankomstflyplass
Torp
Ankomstflyplassens IATA-kode
TRF
Ankomstby
Sandefjord
Pris tur-retur
253 kr

Populære flyvninger til Kragerø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 132 kr for enveisflyvninger og 1 327 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe