Billige flybilletter til Kragerø

Fly til Kragerø

Flyvninger til Kragerø

Kragerø er en liten perle syd i Telemark og er begynnelsen på den unike Sørlandskysten. Når man skal velge blant flyreiser til Kragerø er det mest praktisk å fly via Kristiansand Lufthavn Kjevik, som ligger cirka 140 kilometer unna. Man kan enkelt ta seg fra Kjevik til Kragerø ved å skaffe leiebil på flyplassen ved ankomst. En annen mulighet er å reise kollektivt fra Kristiansand med ekspressbuss eller Sørlandsbanen, for så å leie bil i Kragerø.

Trenger du flybilletter til Kragerø kan du finne flyvninger med ulike selskaper. Til tross for å være en liten flyplass, kan man fly direkte mellom Kjevik og de største byene i Norge, samt at det tilbys utenlandsflyvninger til eksempelvis København, Amsterdam og Praha. Direkteflyvninger tilbys av SAS, Widerøe, Norwegian og KLM. Dersom man er tidlig ute, er det store muligheter for å finne billige flybilletter til Kragerø.

Om Kristiansand Lufthavn

Kristiansand Lufthavn ligger på Kjevik i Vest-Agder og er kun 15 minutters kjøring fra Kristiansand sentrum. Flyplassen åpnet i 1939 og er sørlandets eneste lufthavn. Flyplassens beliggenhet er praktisk ettersom den ligger godt plassert med kort vei til utkantene av Agder-fylkene. Flyplassen er ikke stor, men både ved adgang og ankomst har du muligheter for å slukke tørsten og fylle magen. Enten du kommer fra, eller reiser til utlandet, har flyplassens tax-free butikk ofte gode tilbud. Her kan man handle parfyme, kosmetikk, sjokolade og kvotevarer. Flyplassen har nettopp vært gjennom en utbygging og opprustning der fokus har vært sikkerhet, infrastruktur, forlengelse av rullebane samt en bedring av publikumsfasilitetene. Kjevik er en enkel flyplass å finne frem på hvis du velger å fly til Kragerø.

På flyreise til Kragerø

Kragerø bærer preg av en sjarmerende atmosfære, og det finnes et stort utvalg av spesialbutikker og kunst for enhver smak. Kunstneren Theodor Kittelsen var Kragerømann, og Kittelsenhuset har årlig utstillinger til minne om han. Om du er interessert i å høre om krigsskip og sjørøvere kan turen ut til kystfortet Gunnarsholmen anbefales. Her smeller de gamle kanonene på nasjonaldagen. Er du på jakt etter en aktiv ferie kan du finne litt av hvert på en reise til Kragerø. Man kan dra på øyhopping med sykkel til Jomfruland og Skåtøy, eller man kan padle i den fantastiske skjærgården. Om man setter pris på å oppleve natur i ro og mak, eller vil ha større utfordringer, kan man velge mellom trange sund og det store havet. Glad i å fiske? Mulighetene er mange, men tar du turen til Jomfruland ved soloppgang er det store sjanser for solid makrellfangst!

Hotell i Kragerø

Det finnes flere hoteller i Kragerø, men er du først på ferie her anbefales det å prøve det fantastiske spa-hotellet Quality Spa & Resort. Her finner du et av Norges flotteste spa hvor du kan oppleve aktiviteter som tennis, kajakk og fotballgolf, eller du kan slappe av i bassenget og avslutte med en deilig spa-behandling for ansikt eller kropp. Booker man en flyreise til Kragerø finner man noe som fenger de fleste.

Ofte stilte spørsmål