Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Skien

Vis alle leiebiler i Skien

Gode tilbud på leiebiler i Skien

Om Skien

Skien er en av Norges eldste byer, og ligger i Grenlandsområdet i Telemark. Planlegger du en reise til Skien, kan du oppleve flott natur, sykkelturer, kanalbåter, kulturliv og museer. For å få det meste ut av reisen, og få et behagelig opphold, kan anskaffelse av leiebil i Skien bidra til at ferien blir stressfri og minnerik.

Leiebil i Skien

Det finnes en rekke firmaer som tilbyr bilutleie i Skien. Du får lett tak i leiebil som er tilpasset ditt behov og du kan enkelt sende en forespørsel over nett på forhånd for å sikre at du får det du trenger for å få mest mulig ut av ferien.

Bilutleie fra Torp lufthavn

Sandefjord lufthavn Torp er nærmeste flyplass som tilbyr flyvninger fra inn- og utland, og ligger kun en times kjøring fra Skien. Flere leiebilfirmaer er representert, og er lett å lokalisere når man ankommer flyplassen. Det tilbys 24 timers retur og biler i ulike merker og størrelser. Du garanteres god service og mulighet til å velge den leiebilen som dekker ditt behov. Leter du etter flyreiser til Skien, tilbyr Torp ulike flyvninger du kan velge mellom.

Bilutflukter i Grenland

Legger du ferien til Skien er det obligatorisk med en tur på Telemarkskanalen — en båtreise som tar deg fra Skien til Dalen. Her kan du oppleve 105 kilometer med vakker natur, og kanalen strekker seg helt til foten av Hardangervidda. Telemarkskanalen kan dateres tilbake til 1892 og ble beskrevet som verdens åttende underverk, preget av eleganse og historie. Tidligere ble den ansett som en viktig ferdselsåre for transport av både folk, dyr og varer. Dersom du velger å leie bil i Skien, kan du oppleve vakker natur langs veien i all slags vær.

Med leiebil er det lett å ta seg rundt, og selv om du velger overnatting og hotell i Skien, er det mulig å reise på dagsturer til flere sjarmerende småbyer, som alle befinner seg korte kjørerturer unna. Besøk Porsgrunns Porselænsfabrik AS. Opplev historie helt fra starten i 1885, og se produksjon og utstilling av ekte håndverk. Kjører du videre til Larvik finnes mange historiske steder, deriblant huset hvor eventyreren og arkeologen Thor Heyerdahl vokste opp. På Larvik museum kan du også lære mer om byens store sønn, og om sommeren tilbys omvisninger i barndomshjemmet hans. Tilbake i Skien kan man besøke gården Venstøp, og barndomshjemmet til den store dikteren Henrik Ibsen. Av byens to teaterbygninger er Ibsenhuset fra 70-tallet oppkalt etter han, og kun fem kilometers kjøring nord for Skien ligger det som i dag er Henrik Ibsen Museum.

Er du på ferie med barn i Skien, kan en tur innom Eventyrfabrikken — Skandinavias største innendørs lekeanlegg i jungelmiljø, være en underholdende aktivitet. Her kan barna hoppe, leke og bråke så mye de vil mens de voksne kan slappe av i kafeen eller spille biljard og airhockey. Ved å leie bil i Skien er mulighetene mange for å oppleve Grenlandsområdet uten å bruke unødig tid på venting. Nyt ferien i eget tempo!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Skien

Hva er den beste prisen på leiebil i Skien?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Skien 571 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Skien?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Skien er 635 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Skien?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Skien?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Skien

Utforsk Skien med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!