Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Skien

Om Skien

Skien er en av Norges eldste byer, og ligger i Grenlandsområdet i Telemark. Planlegger du en reise til Skien, kan du oppleve flott natur, sykkelturer, kanalbåter, kulturliv og museer. For å få det meste ut av reisen, og få et behagelig opphold, kan anskaffelse av leiebil i Skien bidra til at ferien blir stressfri og minnerik.

Leiebil i Skien

Det finnes en rekke firmaer som tilbyr bilutleie i Skien. Du får lett tak i leiebil som er tilpasset ditt behov og du kan enkelt sende en forespørsel over nett på forhånd for å sikre at du får det du trenger for å få mest mulig ut av ferien.

Bilutleie fra Torp lufthavn

Sandefjord lufthavn Torp er nærmeste flyplass som tilbyr flyvninger fra inn- og utland, og ligger kun en times kjøring fra Skien. Flere leiebilfirmaer er representert, og er lett å lokalisere når man ankommer flyplassen. Det tilbys 24 timers retur og biler i ulike merker og størrelser. Du garanteres god service og mulighet til å velge den leiebilen som dekker ditt behov. Leter du etter flyreiser til Skien, tilbyr Torp ulike flyvninger du kan velge mellom.

Bilutflukter i Grenland

Legger du ferien til Skien er det obligatorisk med en tur på Telemarkskanalen — en båtreise som tar deg fra Skien til Dalen. Her kan du oppleve 105 kilometer med vakker natur, og kanalen strekker seg helt til foten av Hardangervidda. Telemarkskanalen kan dateres tilbake til 1892 og ble beskrevet som verdens åttende underverk, preget av eleganse og historie. Tidligere ble den ansett som en viktig ferdselsåre for transport av både folk, dyr og varer. Dersom du velger å leie bil i Skien, kan du oppleve vakker natur langs veien i all slags vær.

Med leiebil er det lett å ta seg rundt, og selv om du velger overnatting og hotell i Skien, er det mulig å reise på dagsturer til flere sjarmerende småbyer, som alle befinner seg korte kjørerturer unna. Besøk Porsgrunns Porselænsfabrik AS. Opplev historie helt fra starten i 1885, og se produksjon og utstilling av ekte håndverk. Kjører du videre til Larvik finnes mange historiske steder, deriblant huset hvor eventyreren og arkeologen Thor Heyerdahl vokste opp. På Larvik museum kan du også lære mer om byens store sønn, og om sommeren tilbys omvisninger i barndomshjemmet hans. Tilbake i Skien kan man besøke gården Venstøp, og barndomshjemmet til den store dikteren Henrik Ibsen. Av byens to teaterbygninger er Ibsenhuset fra 70-tallet oppkalt etter han, og kun fem kilometers kjøring nord for Skien ligger det som i dag er Henrik Ibsen Museum.

Er du på ferie med barn i Skien, kan en tur innom Eventyrfabrikken — Skandinavias største innendørs lekeanlegg i jungelmiljø, være en underholdende aktivitet. Her kan barna hoppe, leke og bråke så mye de vil mens de voksne kan slappe av i kafeen eller spille biljard og airhockey. Ved å leie bil i Skien er mulighetene mange for å oppleve Grenlandsområdet uten å bruke unødig tid på venting. Nyt ferien i eget tempo!

Utforsk Skien

Utforsk Skien med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!