Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller som ligger i Kensington

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære hoteller i nærheten av Kensington i London

Safestay London Kensington Holland Park
4 out of 5
Holland Walk, Kensington, London, England
Hent priser
3.8/5Good! (699 anmeldelser)
Excellent Hostel

"Excellent place, nice and friendly staff. Rooms /showers/Toilets extremely clean. Wonderful garden to sit and chill. All ages was represented while I was there. Families, backpackers, school groups, and I think everyone really enjoyed staying there ."…"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2019

Safestay London Kensington Holland Park
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel
2 out of 5
Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, London, England
Prisen er 1 076 kr per natt
3.7/5Good! (192 anmeldelser)
Kjekt hotell

"Kjekt hotell. Romslig rom. Lite bad, men det gikk. Sentralt, men rolig. Reiser gjerne der igjen"…"

Anmeldelse skrevet 16. okt. 2016

MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel
Saint James Backpackers
2 out of 5
21 Longridge Road, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 240 kr per natt
3.8/5Good! (107 anmeldelser)

"Was ich so gerne habe an dieser Unterkunft ist, dass sie ganz nahe am Earl's Court ist, also an der Picadilly Line, mit der man gleich zum Flughafen rauskommt, und dass es einen direkten Lift ohne Stufen vom Urahn-Level bis zum Streetlevel gibt. Das ist sehr praktisch, wenn man schwere Koffer hat. ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Saint James Backpackers
Maranton House Hotel
2.5 out of 5
14 Barkston Gardens, Kensington & Chelsea, London, ENG
Prisen er 1 060 kr per natt
3.3/5 (483 anmeldelser)

"Close to Earl’s Court tube stop. Friendly staff. Cozy room, but tiny bathroom. Toilet and sink not working properly."…"

Anmeldelse skrevet 12. des. 2018

Maranton House Hotel
Best Western The Boltons
4 out of 5
19-21 Penywern Road, Earls Court, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 720 kr per natt
3.9/5Very Good! (1,411 anmeldelser)

"We had booked a double room. The first night we got a small room in the basement where one side of the bed faced the wall like a single room. We asked to change room and got a new room in 1.floor (room 111) the next day. The room and the bathroom here were bigger, and you could enter the bed from ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. jan. 2020

Best Western The Boltons
Residence Inn by Marriott London Kensington
4 out of 5
181-183 Warwick Road, London, England
Hent priser
3.9/5Very Good! (554 anmeldelser)

"Alt var topp, beliggenhet, rommet, sengene, frokosten. God service og hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2020

Residence Inn by Marriott London Kensington
Brit Hotels London Court
3 out of 5
194-196 Earls Court Road, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 657 kr per natt
4.3/5Excellent! (763 anmeldelser)
Et meget godt alternativ i Earl's Court

"Utmerket beliggenhet, fin standard. Og prisen var meget bra. Dette hotellet anbefales sterkt."…"

Anmeldelse skrevet 31. jan. 2020

Brit Hotels London Court
Eden Plaza Kensington Hotel
3 out of 5
68-69 Queens Gate, South Kensington, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 538 kr per natt
3.8/5Good! (738 anmeldelser)
Fint hotell i London

"Dette hotellet var bra plassert nær t-banen, de ansatte var hygelige. Fikk først et rom som ikke passet for meg og min datter, da jeg forklarte problemet så ordnet det seg raskt med nytt rom. Flere gode spiseplasser i nærheten i alle prisklasser. Hotellet er et jeg tenker å bruke ved neste London ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Eden Plaza Kensington Hotel
The Rockwell
4 out of 5
181 Cromwell Road, London, England
Prisen er 1 105 kr per natt
4.3/5Excellent! (585 anmeldelser)
Godt hotel

"Meget bra service. Forekommende betjening"…"

Anmeldelse skrevet 3. mai 2019

The Rockwell
The Cranley
4 out of 5
10 Bina Gardens, South Kensington, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 592 kr per natt
3.5/5Good! (670 anmeldelser)

"Classic British Hotel with loads of charm. Location, reception and room was very OK. The service from the receptionist was excellent. Breakfast was to simple and not up to the standard only cold breakfast when I booked a four star hotel is not good enough."…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

The Cranley
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kensington
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Kensington i London

Hotell Kensington: Kensington er den delen av London som kanskje er mest populær å bo i for turister. Bydelen er essensen av London: Klassisk, elegant og storslått med gode restauranter, delikatessebutikker, museer, gallerier og flotte parker. Det er usedvanlig mange hoteller i Kensington.

Overnatting i Kensington

Når du søker etter ditt hotellrom i Kensington, bør du først og fremst bestemme deg for hva det skal koste. Det finnes ulike type hoteller her, alt fra store luksushoteller til hjemmekoselige småhotell med ulik grad av service. Bydelen er populær og sentralt beliggende, så det er ikke nødvendigvis enkelt å finne billig overnatting i Kensington. Se gjerne på Expedias kundeanmeldelser for å undersøke hvordan de ulike hotellene i din priskategori oppleves av gjester som har vært der.

Reise til London og Kensington

Flyreiser til Kensington finner du ved å søke på flyvninger til London. Her er det gode muligheter for billige flybilletter fra mange norske lufthavner. Det anbefales ikke å leie bil i Kensington om du ikke skal ut av London. Skulle du ha behov for bil under reisen din, så er det naturligvis ikke noe problem å leie bil hverken i Kensington eller andre deler av London. For å komme seg rundt i byen og i selve Kensington anbefales tube, altså undergrunnen, eller taxi. Kensingtons mange parkene gjør også sykkel til et aktuelt fremkomstmiddel. Søk gjerne etter billige reiser til Kensington hvor reise og opphold er inkludert.

Shopping

Har du funnet ditt hotellrom i Kensington så har du gode muligheter til å shoppe. I Kensington har du såkalt High Street-shopping, nemlig Kensington High Street, eller Kings Road. Her har du de viktigste shoppinggatene i London når det gjelder merkevarer og fashion. Her finner du også en rekke varehus i den luksuriøse klassen, som Harrods, Harvey Nichols og Peter Jones. Kensington har flere markeder, det mest kjente er Portobello Market. I dette området, ved tube-stasjonen Notting Hill Gate, finner du gode second hand butikker med klær og antikviteter. Off high street finner du mindre, og som regel, svært eksklusive mote og design butikker. Kensington har en stor andel av Londons restauranter i gourmet-klassen, men også lokale puber med tradisjonell engelsk pubmeny, kafeer, og restauranter som spesialiserer seg på mat fra fjerne strøk. I Kensington og London forøvrig har de kanskje verdens beste indiske mat. Om du liker en god curry, så må du ikke gå glipp av den muligheten når du er i Kensington.

Severdigheter

Noen av de beste museer og attraksjoner London byr på ligger i Kensington. Kensington Palace er storslått og vel verd et besøk. Her ser du hva utsøkt luksus kan være på sitt mest eksklusive. Her kan du også se utstillinger med kreasjonene laget av kjente britiske mote-designere, inklusive kjoler de kvinnelige medlemmene av det britiske kongehuset har båret opp gjennom tidene. Leighton House med sin innredning inspirert av midtøsten er verd et besøk. Natural History Museum er stort, imponerende vakkert og har en uovertruffen dinosaurutstilling og et Darwin senter, bare for å nevne noe. For den designinteresserte, så er det et must til, nemlig Victoria and Albert Museum. Og, I Kensington må du ta deg tid til en vandring i en eller flere av parkene og hagene. De mest berømte er vel Kensington Gardens, Holland Park, og Brompton Cemetary. Det siste er en viktoriansk gravplass, eller kirkegård, som vi kaller det på norsk. Den er uvanlig og nesten litt mystisk, et sted hvor det også er flotte monumenter og bygninger. Verd en tur for å finne litt tid og ro til kontemplasjon i kontrast til storbyens travle puls.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det i Kensington?
Kensington er et historisk område som er kjent for hyggelige kaféer og for å ha museer i toppklasse. Her vil du finne opptil flere severdigheter, for eksempel Kensington High Street, Kensington Palace og Natural History Museum. I Kensington kan du velge mellom 1363 hoteller og andre overnattingssteder. Med andre ord burde det ikke være noen sak å finne noe i London som passer for deg.
Hvilket hotell i Kensington er mest populært?
Basert på kundeanmeldelser på Expedia er The Resident Kensington høyest rangert i Kensington. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og tekjøkken på rommet. Det tar dessuten bare 2 minutter å gå til Cromwell Road. Noen andre favoritter i området er Kensington Prime Hotel og Royal Garden Hotel.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Kensington hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Kensington.
Hva kan jeg gjøre i dette området av London?
En shoppingtur til Kensington High Street, Cromwell Road eller Kensington Church Street kan hjelpe deg å finne den perfekte suveniren fra ditt besøk i Kensington. Gå heller ikke glipp av Kensington Palace eller Natural History Museum når du først er i området. Ikke gå glipp av populære severdigheter i området, som Royal Albert Hall, Kensington Gardens og Victoria and Albert Museum. Stamford Bridge stadion og Harrods er to andre severdigheter du bør få med deg i London.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Kensington og det større London-området?
Vil du reise rundt i byen, er High Street Kensington Station nærmeste metrostasjon. Andre stasjoner i nærheten er blant annet Gloucester Road undergrunnsstasjon og Earl’s Court Station.

Nylige anmeldelser i Kensington