Reiser til Khaniá 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Khaniá

En ferie i Khaniá er virkelig noe å se frem til. Uansett om planen er å drikke fancy drinker på den lokale baren eller lese en god bok ved vannet, kan du få en flott strandferie i Khaniá. Mange turister anbefaler å bo nær Agia Marina strand, som ligger bare 9 kilometer fra sentrum av byen. Du finner også en hel del Khaniá-pakkereiser med hoteller i nærheten av Seitan Limania-stranden og Nea Khora strand, to andre fine strender.

Dette bør du vite om Khaniá

  • Hvis din drømmeferie består av herlig sjøluft og turer langs stranden, bør du sjekke ut våre strandhoteller i Khaniá. På disse overnattingsstedene kan du senke skuldrene og lade batteriene.
  • Du kan også ta en titt på våre leiligheter, som er populære blant mange som planlegger å reise på ferie til Khaniá. Her har du noen anbefalinger: GRANDE CASA 1926 og Trianon Luxury Apartments & Suites.
  • Ta en titt på siden vår med aktiviteter i Khaniá for å få noen gode tips. I Khaniá bor det omtrent 53 900 mennesker, så du kan nok også få noen nyttige råd av lokalinnbyggerne.
  • Er du på utkikk etter aktiviteter mens du er her, bør du legge til Agia Marina strand, Souda havn og Den gamle venetianske havnen på listen din. Du bør også se på Khaniá-tilbudene våre for å få gode priser på hoteller og opplevelser.

Oppdag områdene i Khaniá

Finn de beste områdene og bydelene i Khaniá for aktivitetene du liker best. Les mer om Khaniá

De mest populære hotellene i Khaniá

SanSal Boutique Hotel
SanSal Boutique Hotel
4 out of 5
Akti Kanari , meletiou metaxaki, Chania, 73131
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 075 kr per natt fra 27. feb. til 28. feb.
1 075 kr
per natt
27. feb.–28. feb.
4,8/5 Exceptional! (58 anmeldelser)
"La atención del personal muy buena. Por temporada no funcionó la alberca 😫 que por eso elegí el hotel"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2023

SanSal Boutique Hotel
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
5 out of 5
Kiani Akti, Chania, Crete Island, 73003
4,2/5 Very Good! (522 anmeldelser)
"I gammel del er rom nærmere 3 enn 5 stjerner. Burde hete a few things inclusive og ikke all inclusive. Får ikke solnedgang og bassenget med mye rusk. Hadde de rangert seg med 3 eller 4 stjerner ville rating vært bedre men som 5 stjerner faller det igjennom på de fleste områder."

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
Samaria Hotel
Samaria Hotel
4 out of 5
69 Kidonias St., 1866 Square, Chania, Crete Island, 73135
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 264 kr per natt fra 31. jan. til 1. feb.
1 264 kr
per natt
31. jan.–1. feb.
4,8/5 Exceptional! (592 anmeldelser)
"Veldig sentralt, meget hyggelig betjening ,rent og stilfult Et tips kan være å ha antiglimatter i badekaret da det blir ganske glatt når en skal dusje"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2022

Samaria Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Khaniá?
Du kan finne priser så lave som . Ja, du leste riktig! Pakkereisene til Khaniá er en rask måte å få pengene til å strekke lenger på. Samle dine foretrukne hoteller, flyreiser og leiebiler, og utforsk dette spennende reisemålet.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Khaniá?
Bestill en flyreise som passer bra for deg. Når du så legger til et hotellrom i bestillingen, ser du hvor mye du sparer. Det er virkelig så enkelt! Med en pakkereise til Khaniá kan du oppnå store besparelser på det neste reiseeventyret ditt, og Expedia kan tilby alt fra flyreiser og hoteller til leiebiler og aktiviteter. Med over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller i alle deler av verden å velge blant, skorter det ikke på valgmuligheter.
Hvilke er de beste hotellene i Khaniá?
Kriti Hotel og Porto Veneziano Hotel er begge populære alternativer i Khaniá gamleby. Hvis du heller vil overnatte i Kato Galatas, kan du heller bestille et opphold på Panorama Hotel - All Inclusive eller Akasti Hotel.
Når på året er det best å reise til Khaniá?
Du kan ta en ferie i Khaniá hele året, men de laveste prisene finner du i . Prisene pleier å gå opp i , så da må du forvente å betale litt ekstra for hotell og fly. Er du glad i sightseeing, men ikke å stå i kø? Da bør du planlegge ferien i Khaniá til lavsesongen i . Da er det langt færre turister enn under høysesongen i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Khaniá?
Ikke alle flyselskaper offentliggjør prisene sine tidlig, men du kan som oftest sammenligne internasjonale flybilletter på Expedia opptil et år innen avreise. På dette tidspunktet er det mulig å finne de beste tilbudene. Hvis du bestiller i siste liten, har du fremdeles en mulighet. Det hender at billige billetter blir lagt ut noen få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Khaniá fra Expedia?
Det kommer an på hva du er ute etter. Hvis du reiser alene, kombinerer du kanskje fly og hotell. Drar du sammen med hele familien til Khaniá? Da kan en pakkereise med leiebil, fly og hotell være et bedre valg. Expedia gir deg fleksibiliteten til å sette sammen din egen reisepakke.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Khaniá?
Vi har allerede lave priser, men du kan få et enda bedre tilbud hvis du bestiller overnatting, fly og leiebil sammen. Med pakkereiser fra Expedia får du alltid transparente priser og et rikelig utvalg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Khaniá hos Expedia?
Ja. Med over 500 flyselskaper å velge blant globalt sett, har du rikelig med valgmuligheter. Sjekk ut de tilgjengelige alternativene for å finne det flyselskapet som best passer dine ønsker.
Kan jeg reise til Khaniá akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er den perfekte siden for å få den seneste informasjonen om reiserestriksjoner og karantenekrav for Khaniá.

Populære steder å besøke