Reiser til Kreta

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Kreta

Oppdag områdene i Kreta

Finn de beste områdene og bydelene i Kreta for aktivitetene du liker best. Les mer om Kreta

De mest populære hotellene i Kreta

Aquila Atlantis Hotel
Aquila Atlantis Hotel
5 out of 5
2 Ygias Street, Heraklion, Crete Island, 71202
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 000 kr per natt fra 3. feb. til 4. feb.
1 000 kr
per natt
3. feb.–4. feb.
4,4/5 Wonderful! (663 anmeldelser)
Great wifi
"Really nice hotel. Good and central location. Great wifi! A lot of noise from the airport and from a dogpark across the road during the evenings. Ok breakfast"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2022

Aquila Atlantis Hotel
Stella Island Luxury Resort & Spa - Adults Only
Stella Island Luxury Resort & Spa - Adults Only
5 out of 5
Analipsi, Analipsi, Hersonissos, 70014
4,7/5 Exceptional! (220 anmeldelser)
"Nydelig ressort og vel verdt 40 Euro per person per dag for All Inclusive (dog om man er gravid er utvalget av ikke alcoholdholdige drinker veldig magert). Anbefaler å booke taxi direkte via hotellet for å få den mest behagelige transporten til hotellet. Litt synd at hotellet ligger 20min gange fra ..."

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Stella Island Luxury Resort & Spa - Adults Only
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
5 out of 5
Kiani Akti, Chania, Crete Island, 73003
4,2/5 Very Good! (522 anmeldelser)
"I gammel del er rom nærmere 3 enn 5 stjerner. Burde hete a few things inclusive og ikke all inclusive. Får ikke solnedgang og bassenget med mye rusk. Hadde de rangert seg med 3 eller 4 stjerner ville rating vært bedre men som 5 stjerner faller det igjennom på de fleste områder."

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Kreta?
Det er bare å gjøre seg klar til å bestille, for en reise til Kreta starter på bare . Når du kombinerer hotell, flyreise og leiebil til en pakke, kan du sikre deg gode tilbud.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Kreta?
En smart måte å spare på, er å skreddersy en pakkereise til Kreta hos Expedia. Begynner du å planlegge nå, kan du spare mye penger – så enkelt er det. Vi tilbyr over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller på verdensbasis. Med et så enormt utvalg å velge fra kan du uten problem skreddersy den perfekte ferien.
Hvor bør man bo i Kreta?
Iráklio er et herlig reisemål å besøke. I byen finner du blant annet kjente severdigheter som Iráklio arkeologiske museum og Knossos-palasset. Sitia tar også imot mange besøkende som ønsker å oppleve noen av de beste attraksjonene i Kreta. Vai palmelund og Toplou-klosteret er et par eksempler.
Hvilke er de beste hotellene i Kreta?
CHC Galini Sea View og Kriti Hotel vet virkelig hvordan de får gjestene til å trives i Khaniá. Hvis du også har planer om å besøke Rethymno, kan du ta en nærmere titt på Steris Beach og Achillion Palace, som begge er ettertraktede blant reisende.
Når på året er det best å reise til Kreta?
Det finnes ikke en dårlig årstid for å besøke Kreta. Men hvis du gjerne vil sikre deg et godt ferietilbud, bør du vurdere å reise i . Prisene på fly og hotell ligger på sitt høyeste i . Kreta er fullt av liv i , så hvis du vil unngå store folkemengder, bør du satse på å reise hit i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Kreta?
Når du bestiller ferien i Kreta tidlig, får du tilgang til et ekstra stort utvalg av billige billetter. Flyselskapene begynner stort sett å selge flyvninger opptil et år innen avreise, så det kan være en god idé å begynne å planlegge så snart som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia alt de kan for å kunne tilby deg de beste tilbudene som finnes, så det er alltid et godt tidspunkt for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Kreta fra Expedia?
Hoteller, flyreiser og en stilig bil – alt du trenger for en herlig bilferie. Sett sammen alternativene etter eget ønske og få gode tilbud. Når du har bestilt, kan du legge til noen sightseeingturer og få enda større besparelser. Når det gjelder å planlegge drømmeferien i Kreta, er det du som har kontrollen.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Kreta?
Uansett om du er ute etter spennende opplevelser eller avslapning, kan du organisere ferien nøyaktig som du vil ha den med en pakkereise til Kreta. Du får også gode rabatter når du kombinerer hotell med leiebil og fly. Jo mer du inkluderer, desto større besparelser.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Kreta hos Expedia?
Med en pakkereise er det du som bestemmer. Uansett om du ønsker å fly til Kreta på business eller economy, er det bare å velge fra de tilgjengelige alternativene. Expedia har over 500 flyselskaper på verdensbasis.
Kan jeg reise til Kreta akkurat nå?
Du finner oppdatert informasjon om reiserestriksjoner, karanteneregler og mye annet for Kreta ved å gå til vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke