Reiser til Khaniá

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Khaniá

De mest populære hotellene i Khaniá

SanSal Boutique Hotel
SanSal Boutique Hotel
4 out of 5
Akti Kanari , meletiou metaxaki, Chania, 73131
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 075 kr per natt fra 27. feb. til 28. feb.
1 075 kr
per natt
27. feb.–28. feb.
4,8/5 Exceptional! (58 anmeldelser)
"La atención del personal muy buena. Por temporada no funcionó la alberca 😫 que por eso elegí el hotel"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2023

SanSal Boutique Hotel
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
5 out of 5
Kiani Akti, Chania, Crete Island, 73003
4,2/5 Very Good! (522 anmeldelser)
"I gammel del er rom nærmere 3 enn 5 stjerner. Burde hete a few things inclusive og ikke all inclusive. Får ikke solnedgang og bassenget med mye rusk. Hadde de rangert seg med 3 eller 4 stjerner ville rating vært bedre men som 5 stjerner faller det igjennom på de fleste områder."

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
Samaria Hotel
Samaria Hotel
4 out of 5
69 Kidonias St., 1866 Square, Chania, Crete Island, 73135
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 264 kr per natt fra 31. jan. til 1. feb.
1 264 kr
per natt
31. jan.–1. feb.
4,8/5 Exceptional! (592 anmeldelser)
"Veldig sentralt, meget hyggelig betjening ,rent og stilfult Et tips kan være å ha antiglimatter i badekaret da det blir ganske glatt når en skal dusje"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2022

Samaria Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Khaniá?
Vi gjør det lett å oppleve verden med pakkereiser til Khaniá, som starter fra bare . Du kan selv bestemme hvordan du vil kombinere dine foretrukne hoteller, flyselskaper og leiebilselskaper. For den ultimate ferien kan du legge til et par turer og aktiviteter til reiseruten.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Khaniá?
Kombiner det du vil av hoteller, leiebiler og flyreiser i en pakkereise til Khaniá, og spar stort. Du kan spare enda mer på å legge til ekstra komponenter som dagsturer i bestillingen din. Det aller beste er at du kan sette sammen ferien din nøyaktig som du vil ha den. Vi tilbyr over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller i alle deler av verden, så alle skal få muligheten til å oppfylle feriedrømmene.
Hvilke er de beste hotellene i Khaniá?
Almyrida Bay og Hydramis Palace Beach Resort vet virkelig hvordan de får gjestene til å trives i Apokoronas. Hvis du også har planer om å besøke Platanias, kan du vurdere Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa og Indigo Mare Hotel Apartments, som begge er godt likt blant reisende.
Når på året er det best å besøke Khaniá?
Hvis du prioriterer å holde kostnadene til et minimum, er det beste tidspunktet å ta en reise til Khaniá. I er prisene stort sett på det høyeste, så du må forberede deg på å betale litt ekstra hvis du reiser da. Høysesongmånedene er , og det er gjerne da reisemålet er på sitt livligste. Foretrekker du et roligere eventyr, kan du vurdere .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Khaniá?
Erfarne reisende bestiller gjerne i god tid. Du kan stort sett finne internasjonale flyreiser på Expedia opptil et år innen planlagt avreise. Men hvis du bestiller i siste øyeblikk, er det ingen grunn til bekymring. Noen ganger er det mulig å finne lave priser de siste ukene innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Khaniá fra Expedia?
Det er helt opp til deg. Du kan velge fra et utvalg av pakkereiser til Khaniá, som består av for eksempel hotell, leiebil og fly. Du kan også bestille flyreise og hotell eller flyreise og leiebil. Når du har bestilt, kan du legge til andre ting som opplevelser og aktiviteter. Uansett hvordan drømmeferien din i Khaniá ser ut, kan du oppnå besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Khaniá?
Det å bestille alle deler av ferien din sammen er en utmerket måte å spare på. Sett sammen leiebiler, flybilletter og hoteller til én oversiktlig pakke. Men hoteller er ikke det eneste alternativet. Expedia byr på alle typer overnattingssteder, inkludert ferieboliger som hytter på fjellet og ferieboliger for korttidsleie. Listen er nærmest uendelig.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Khaniá hos Expedia?
Selvfølgelig kan du det. Vi har over 500 flyselskaper verden rundt, så du kan velge flyselskapet som er best egnet for dine behov og ønsker.
Kan jeg reise til Khaniá akkurat nå?
For å få den seneste informasjonen om reiser til Khaniá kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Her finner du informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mye mer.