Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Athen

Athen er hovedstaden i Hellas, og en by spekket med historie og severdigheter. Athen er et fantastisk utgangspunkt for å se mer av Hellas og de vakre øyene rundt. Du kan skreddersy en ferie til Athen som inneholder både storby, historie, hav og sol. En slik ferie som passer for hele familien – eller for kjærester og vennegjenger.

Bilutleie Athen – Athen har et stort tilbud av forskjellige leiebiler fra flere firmaer. Skal du leie bil billig i Athen bør du prøve ut søkeverktøyet på Expedia.no, her finner du enkelt leiebiler i Athen. Du kan hente leiebilen inne i sentrum, men det enkleste vil sannsynligvis være å leie bil på flyplassen.

Leiebil på flyplassen

Eleftherios Venizelos Internasjonal Lufthavn er det offisielle navnet til Athens flyplass, som er en veldig moderne flyplass. Den ble åpnet i 2001, og rundt 13 millioner kommer reisende med fly til Athen hvert år. Flyplassen ligger 33 kilometer sørøst for sentrum. Allerede i ankomsthallen finner du seks-sju forskjellige selskaper som driver bilutleie i Athen, og her kan du også hente en bil du har bestilt på forhånd. Det er beleilig å kunne kjører rett frem til ditt eget hotell i Athen – men husk at det er mye trafikk!

Velg riktig leiebil

Siden Athen er en stor by, er utvalget leiebiler stort. Hvor mange er dere? Hvor fin – eller stor – bil vil dere ha? Hvis du reiser alene, eller sammen med en venn, holder det kanskje med en leiebil av typen kompakt eller økonomi – hvis dere ikke vil flotte dere med noe større. Er dere en stor familie – eller vennegjeng, er nok en mellomstor van eller fullstor van leiebilen for dere. Husk å beregne plass til bagasje, uansett hvilken bil dere velger. Og husk å bestille barnesete på forhånd. Expedia.no gjør det enkelt for deg å finne billig bilutleie i Athen.

Utflukter i leiebilen

Athen er en stor og travel by, og sannsynligvis er det ikke inne i sentrum du trenger bil. Men en av de store fordelene med å ha en leiebil i Athen, er at du står fritt til å utforske området rundt – eller se mer av Hellas. Husk at det er veldig varmt om sommeren, så skal du utforske innlandet bør du dra tidlig vår eller sen høst. Med leiebil kan du lett utforske den vakre greske kysten, og kanskje kjøre til feriestedet Glyfada. Her er vakre strender, deilig mat og både greske og utenlandske turister. For en smak av ekte Hellas – og deilig sjømat – kan du kjøre til havnebyen Pireus.

Øyhopping

Ferie til Hellas er for mange synonymt med øyhopping. Og hvorfor ikke sette deg i leiebil i Athen og dra på øyhopping? Athens fergehavn ligger i Pireus, og herfra kan du ta bilferge til greske øyer som Paros, Mykonos, Chios, Ios og mange fler. Sjekk ut Expedia.no for å finne ut mer om de greske øyene. God tur!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Athen

Hva er den beste prisen på leiebil i Athen?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Athen .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Athen?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Athen er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Athen?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Athen?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Athen

Utforsk Athen med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!