Reiser til Naxos 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Naxos og spar

De mest populære hotellene i Naxos

18 Grapes Hotel
18 Grapes Hotel
4 out of 5
Agios Prokopios, Naxos, Naxos
4.7/5 Exceptional! (43 anmeldelser)
"Beautiful property with lovely amenities. Extremely friendly and helpful staff. The food is excellent. Close to beautiful beaches and good restaurants. A perfect place to stay if your visiting Naxos."

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2021

18 Grapes Hotel
Argo Boutique Hotel
Argo Boutique Hotel
4 out of 5
Saint George Beach, Naxos
4.3/5 Excellent! (95 anmeldelser)
"Det var fantastisk frokost og ypperlig service og det koseligste var «mor» i huset som ville alt det beste og snakket svensk og var alltid blid..."

Anmeldelse skrevet 2. jun. 2019

Argo Boutique Hotel
Liana Beach Hotel & Spa
Liana Beach Hotel & Spa
3 out of 5
Agios Prokopios, Naxos, Naxos Island
4.8/5 Exceptional! (137 anmeldelser)
Et besøk verd.
"Utrolig vennlige og service minded personale. Veldig fin mottakelse sent på kvelden, intet var umulig. 1 minutt fra stranda. Pent og stilig rom."

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Liana Beach Hotel & Spa
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Naxos

En ferie i Naxos er virkelig noe å se frem til. Uansett om planen er å drikke fancy drinker på den lokale baren eller lese aviser ved vannkanten, kan du få en flott strandferie i Naxos. Mange anbefaler å bo nær Plaka strand, som ligger bare 6 kilometer fra sentrum. Vi har imidlertid flere Naxos-pakker med overnattingssteder i nærheten av Agios Georgios strand og Agios Prokopios strand, to andre flotte strender.

Dette bør du vite om Naxos

  • Gled deg til å sovne til den beroligende lyden av bølgeskvulp på et av våre strandhoteller i Naxos. Det er fantastisk å bo nær havet.
  • Uansett hva slags smak du har, eller hvor stort budsjettet ditt er, har vi et overnattingssted som er midt i blinken for deg, i Naxos. Hva med å ta en titt på noen villaer? Montana Villa og Villa Delona er populære blant alle slags reisende.
  • Du bør ta en titt på siden vår med aktiviteter i Naxos for å komme i gang med reiseplanleggingen. I Naxos bor det ca. 7100 mennesker, så du kan nok også få noen nyttige råd av lokalinnbyggerne.
  • Med våre tilbud på aktiviteter i Naxos blir det enkelt å spare penger på uforglemmelige opplevelser. Interessepunkter som Plaka strand, Agios Georgios strand og Naxos havn bør være øverst på listen din.

Ofte stilte spørsmål