Reiser til Korfu 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Korfu

En ferie i Korfu er virkelig midt i blinken. Uansett om du vil drikke smakfulle drinker på den lokale baren eller lese aviser ved vannet, kan du få en avslappende strandferie i Korfu. Mange velger å bo nær Paleokastritsa strand, som ligger bare 16 kilometer fra byens sentrum. Vi har imidlertid et stort utvalg av Korfu-pakker med hoteller i nærheten av Kavos strand og D Amour-stranden, to andre flotte strender.

Dette bør du vite om Korfu

  • Velg et av våre strandhoteller i Korfu for å få mest mulig ut av ferien. Da er det bare å slenge på seg skoene og gå ut døren for å rusle en tur ved vannet og se på den vakre solnedgangen.
  • Korfu har også et stort utvalg av leiligheter. Villa Privilege Classic & Exclusive og Kalixenia Suite er svært populære blant mange reisende og er verdt å se nærmere på.
  • Det bor omtrent 27 000 i Korfu, og her er det mye å se og gjøre for både store og små. Gleder du deg til å planlegge reisen? Da bør du ta en titt på siden vår med aktiviteter i Korfu for å få litt inspirasjon.
  • Du kan ikke dra fra byen uten å få med deg Korfu havn, Paleokastritsa strand og Aqualand. Med pengene du sparer på våre Korfu-tilbud, kan du se flere spennende attraksjoner som disse.

De mest populære hotellene i Korfu

Kontokali Bay Resort & Spa
Kontokali Bay Resort & Spa
5 out of 5
Kontokali, Corfu, Corfu Island, 49100
4,6/5 Wonderful! (344 anmeldelser)
Loved the view and the beach
"Had a great time at Kontokali Bay Resort. This is in my opinion the most beautiful resort in the Kontokali/Gouvia area. We especially enjoyed the view from the pool area and the beach. Travelled with friends who have a baby and I would say that this resort is very kids-friendly. Plenty of things ..."

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2019

Kontokali Bay Resort & Spa
Ikos Dassia - All Inclusive
Ikos Dassia - All Inclusive
5 out of 5
Dassia, Corfu, 490 83
4,9/5 Exceptional! (121 anmeldelser)
"Service and options were excellent! A nice surprise for me was the kitty strays that they have on the property—they look well and some were friendly. I also enjoyed trying out the four-hands massage at the spa, something that was new for me."

Anmeldelse skrevet 27. okt. 2022

Ikos Dassia - All Inclusive
Kairaba Mythos Palace - Adults Only
Kairaba Mythos Palace - Adults Only
5 out of 5
Boukari, Corfu, 49080
4,2/5 Very Good! (144 anmeldelser)
"V"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2022

Kairaba Mythos Palace - Adults Only
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Korfu?
Vi gjør det lett å reise til nye steder med pakker til Korfu, som starter fra bare . Du kan selv bestemme hvordan du vil sette sammen dine foretrukne flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper. For en perfekt ferie kan du legge til noen utflukter og aktiviteter til reiseruten.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Korfu?
Når du kombinerer fly og hotell, og deretter legger til ekstra komponenter som utflukter og andre aktiviteter, kan du spare stort. Med en pakkereise til Korfu blir det både enkelt og billig å reise. I tillegg til å spare penger, får du også tilgang til et enormt utvalg. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge fra over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller rundt om i verden. Ditt neste eventyr begynner her!
Når på året er det best å reise til Korfu?
Det kan være fordeler ved å bestille reisen til Korfu i . Det er gjerne denne tiden på året du kan finne de beste tilbudene, mens er den dyreste tiden å reise hit. Hvis du vil oppleve den livlige høysesongen, er det best å reise til Korfu i . I de roligere månedene kan du styre unna de største folkemengdene.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Korfu?
Smarte reisende bestiller stort sett tidlig. Flyselskapene begynner stort sett å markedsføre flybilletter nærmere tolv måneder før avreise, og det er gjerne den beste tiden for å få kjøpt riktig billige billetter. Skal du på ferie neste uke? Det er ikke et problem. Expedia har hele tiden fantastiske tilbud, så du kan komme deg avgårde på drømmeferien til en overkommelig pris.
Hva inkluderer en pakkereise til Korfu fra Expedia?
Pakkereiser kan bestå av hotell, leiebil og flyreise, men du kan kombinere dem som du vil for å lage din drømmereise til Korfu. Du kan også legge til et par aktiviteter og opplevelser etter at du har bestilt. Det er du som er i førersetet. Når du samler bestillingene dine hos Expedia, kan du benytte deg av tilbud du ikke finner andre steder.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Korfu?
Så mange steder å besøke og så mye å utforske. Med en pakkereise har du råd til mer. Kombiner flyreiser, hoteller og leiebiler og oppnå store besparelser.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Korfu hos Expedia?
Ja, og det er veldig enkelt. Expedia har tilgang til over 500 partnerflyselskaper i hele verden. Våre pakker gir deg fleksibiliteten til å velge fly, hoteller og aktiviteter som passer dine behov.
Kan jeg reise til Korfu akkurat nå?
Du finner informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mer for Korfu ved å gå til vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke