Reiser til Mykonos 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Mykonos og spar

De mest populære hotellene i Mykonos

Semeli Hotel
Semeli Hotel
5 out of 5
Mykonos Town, Mykonos, Mykonos Island
Prisen er 1 901 kr per natt fra 29. nov. til 29. nov.
4.6/5 Exceptional! (340 anmeldelser)
"What a glorious hotel. Such friendly staff. Amazing views. What a great week."

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2021

Semeli Hotel
Mykonos Beach Hotel
Mykonos Beach Hotel
3 out of 5
Megali Ammos, Mykonos, Mykonos Island
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 666 kr per natt fra 12. des. til 12. des.
4.1/5 Very Good! (318 anmeldelser)
Opplevelse av Mykonos Beach hotell.
"Personale var flinke oog greie. Rommet/leiligheten manglet kjøleskap da vi ankom, måtte be spesielt om å få dette på plass. Dårlig. Safen på romnet var defekt, ingen vilje til å få den reparert. Manglende lys på balkongen ble først fikset etter 2 dager. Frokosten bra men veldig enkel/lite utvalg. ..."

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2019

Mykonos Beach Hotel
Amazon Mykonos Resort & Spa
Amazon Mykonos Resort & Spa
5 out of 5
Agios Ioannis, Mykonos, Mykonos Island
4.8/5 Exceptional! (45 anmeldelser)
"My husband and I stayed here for our honeymoon and we were blown away by every aspect of this hotel. The service is so persistent and on point. Every location was clean and welcoming. The service desk was available 24/7 to answer questions and when something was needed staff was at the door in an ..."

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2021

Hent priser
Amazon Mykonos Resort & Spa
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Mykonos

Strandferie i Mykonos

Vil du ha et avbrekk fra byen, er en tur til Mykonos midt i blinken. Stedet kan blant annet friste med nydelig utsikt. De med svømmehud mellom tærne, har kanskje allerede hørt om Paradisstranden (5 kilometer unna) og vil helst bo i nærheten. Det er imidlertid ikke nødvendig å bekymre deg hvis de nærliggende overnattingsstedene er fullbooket. Mange reisende velger å bestille pakkereiser til Mykonos, nær Ornos-stranden og Elia strand.

Dette bør du vite om Mykonos

  • Bestill et av våre strandhoteller i Mykonos for å få mest mulig ut av ferien. Da er det bare å slenge på seg skoene for å kjenne på vannet og se på den nydelige soloppgangen.
  • Villaer er et annet populært valg blant reisende som planlegger å dra på ferie til Mykonos. To gode alternativer er Kensho Villa Psarou og Kensho Private Villa.
  • På vår side med aktiviteter i Mykonos finner du gode forslag til morsomme aktiviteter i området. Men lite måler seg med lokalkunnskap, og siden det bor ca. 3800 mennesker i Mykonos, er det mange å spørre for å få noen tips.
  • Med våre tilbud på aktiviteter i Mykonos er det enkelt å spare penger på opplevelser. Steder som Mykonos nye havn, Ornos-stranden og Elia strand bør være øverst på sightseeinglisten din.

Ofte stilte spørsmål