Reiser til Mykonos 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Mykonos og spar

Strandferie i Mykonos

Vil du ha et avbrekk fra byen, er en tur til Mykonos midt i blinken. Stedet kan blant annet friste med nydelig utsikt. De med svømmehud mellom tærne, har kanskje allerede hørt om Paradisstranden (5 kilometer unna) og vil helst bo i nærheten. Det er imidlertid ikke nødvendig å bekymre deg hvis de nærliggende overnattingsstedene er fullbooket. Mange reisende velger å bestille pakkereiser til Mykonos, nær Ornos-stranden og Elia strand.

Dette bør du vite om Mykonos

  • Bestill et av våre strandhoteller i Mykonos for å få mest mulig ut av ferien. Da er det bare å slenge på seg skoene for å kjenne på vannet og se på den nydelige soloppgangen.
  • Villaer er et annet populært valg blant reisende som planlegger å dra på ferie til Mykonos. To gode alternativer er Kensho Villa Psarou og Kensho Private Villa.
  • På vår side med aktiviteter i Mykonos finner du gode forslag til morsomme aktiviteter i området. Men lite måler seg med lokalkunnskap, og siden det bor ca. 3800 mennesker i Mykonos, er det mange å spørre for å få noen tips.
  • Med våre tilbud på aktiviteter i Mykonos er det enkelt å spare penger på opplevelser. Steder som Mykonos nye havn, Ornos-stranden og Elia strand bør være øverst på sightseeinglisten din.

Ofte stilte spørsmål

Populære steder å besøke i Mykonos