Reiser til Mykonos 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De beste tilbudene på fly + hotell Mykonos

Agia Anna Studios
Elegant Mykonos
Amallini Suites
Myconian Ambassador Hotel Relais & Chateaux

Strandferie i Mykonos

Vil du ha et avbrekk fra byen, er en tur til Mykonos midt i blinken. Stedet kan blant annet friste med nydelig utsikt. De med svømmehud mellom tærne, har kanskje allerede hørt om Paradisstranden (5 kilometer unna) og vil helst bo i nærheten. Det er imidlertid ikke nødvendig å bekymre deg hvis de nærliggende overnattingsstedene er fullbooket. Mange reisende velger å bestille pakkereiser til Mykonos, nær Ornos-stranden og Elia strand.

Dette bør du vite om Mykonos

  • Bestill et av våre strandhoteller i Mykonos for å få mest mulig ut av ferien. Da er det bare å slenge på seg skoene for å kjenne på vannet og se på den nydelige soloppgangen.
  • Villaer er et annet populært valg blant reisende som planlegger å dra på ferie til Mykonos. To gode alternativer er Kensho Villa Psarou og Kensho Private Villa.
  • På vår side med aktiviteter i Mykonos finner du gode forslag til morsomme aktiviteter i området. Men lite måler seg med lokalkunnskap, og siden det bor ca. 3800 mennesker i Mykonos, er det mange å spørre for å få noen tips.
  • Med våre tilbud på aktiviteter i Mykonos er det enkelt å spare penger på opplevelser. Steder som Mykonos nye havn, Ornos-stranden og Elia strand bør være øverst på sightseeinglisten din.

De mest populære hotellene i Mykonos

Hermes Mykonos Hotel
Hermes Mykonos Hotel
4 out of 5
Mykonos Town, Mykonos, Mykonos Island, 846 00
Prisen er 2 259 kr per natt fra 7. jun. til 8. jun.
2 259 kr
per natt
7. jun.–8. jun.
9,4/10 Exceptional! (636 anmeldelser)
"We thoroughly enjoyed Mykonos and Hermes hotel. The transportation to start was very accommodating from the airport, and the room was clean and well sized. The only thing I would change is having a large king bed, instead of pushing together two smaller beds but this might just be our room."

Anmeldelse skrevet 29. mai 2023

Hermes Mykonos Hotel
Poseidon Hotel & Suites
Poseidon Hotel & Suites
4 out of 5
Mykonos Town, Mykonos, Mykonos Island, 84600
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 366 kr per natt fra 4. jun. til 5. jun.
2 366 kr
per natt
4. jun.–5. jun.
9,2/10 Wonderful! (996 anmeldelser)
Perfekt beliggenhet, svært hyggelig betjening
"Perfekt beliggenhet , svært hyggelig personale og en pris som er OK"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2016

Poseidon Hotel & Suites
Myconian Korali
Myconian Korali
5 out of 5
Main Street, Mykonos Town, Mykonos, 84600
Prisen er 2 852 kr per natt fra 1. jun. til 2. jun.
2 852 kr
per natt
1. jun.–2. jun.
9,4/10 Exceptional! (346 anmeldelser)
Wonderful experience
"It was wonderful experience to stay at this hotel. It’s perfect in any way. The pool with a breathtaking view, service at its highest, delicious breakfast. Highly recommend to try their spa."

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2022

Myconian Korali
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Mykonos?
Gjør deg klar til å bestille, for en ferie i Mykonos starter på 16 814 kr. Når du kombinerer flyreise, hotell og leiebil til en pakkereise, kan du oppnå de laveste prisene.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Mykonos hvis jeg ikke kan reise?
Det er umulig å forutse hva fremtiden bringer, så derfor er det betryggende å vite at du kan endre eller avbestille pakkereisen til Mykonos. Hvis du bestilte i løpet av de siste 24 timene, har du muligens krav på en refusjon. Hvis bestillingen er gjort for mer enn 24 timer siden, kan det hende at hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet vil kreve et gebyr. Ta en titt på vår kundeserviceportal for å finne ut mer.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Mykonos?
Hvis du kombinerer flyreiser og hoteller, og så legger til ekstra komponenter som aktiviteter og opplevelser, kan du spare stort. Med en pakkereise til Mykonos er det både billig og enkelt å reise. I tillegg til at du sparer penger, har du også tilgang til et enormt utvalg. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge blant over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller rundt om i verden. Din neste uforglemmelige ferie begynner her og nå!
Hvilke er de beste hotellene i Mykonos?
Mange av de som drar til Mykonos velger å bo i Kanalia, der Mykonos No5 og Mykonos Gemm Villas er populære overnattingssteder. Men det finnes selvfølgelige flere andre interessante steder i byen. Du kan for eksempel bo på Paradise Beach Resort eller Lino Apartments, som ligger i Paradise.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Mykonos?
Det er ikke alle flyselskaper som offentliggjør prisene sine tidlig, men du kan som oftest sammenligne internasjonale flyreiser på Expedia opptil tolv måneder innen avreise. På dette tidspunktet er det mulig å finne noen fantastiske tilbud. Hvis du bestiller i siste liten, kan du fremdeles ha hellet med deg. Noen ganger blir svært rimelige billetter lagt ut bare noen uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Mykonos fra Expedia?
Leiebiler, hoteller og flyreiser – vi gir deg de beste tilbudene. Du behøver bare å velge den kombinasjonen som passer deg best. Etter at du har bestilt, kan du legge til spennende ting som utflukter og opplevelser Våre pakkereiser gjør det lett å planlegge en uforglemmelig ferie i Mykonos.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Mykonos?
Den enkleste måten å planlegge reisen din på, er ved å bestille en pakkereise til Mykonos. Du vil også spare mye når du kombinerer flyreiser, hotell og leiebil. Og hvorfor ikke legge til en aktivitet eller opplevelse når du er ferdig med bestillingen?
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Mykonos hos Expedia?
Ja, selvfølgelig. Vi samarbeider med over 500 flyselskaper på verdensbasis, for at du skal kunne sette sammen reisen din til Mykonos ut ifra ditt budsjett og dine behov.

Populære steder å besøke

Aktiviteter