Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Polen grunnet COVID-19.

Reiser til Gdansk sentrum 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Gdansk sentrum med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Gdansk sentrum. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Gdansk sentrum

Scandic Gdansk
Scandic Gdansk
4 out of 5
Podwale Grodzkie 9, Gdansk, Pomerania
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 408 kr per natt fra 9. feb. til 10. feb.
4.3/5Excellent! (858 anmeldelser)

"Jeg hadde et veldig fint opphold på Scandic hotell. Veldig bra beliggenhet! Imøtekommende og serviceinnstilt personale. Renhold ok."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2020

Scandic Gdansk
Puro Gdańsk Stare Miasto
Puro Gdańsk Stare Miasto
4 out of 5
ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
Prisen er 448 kr per natt fra 4. feb. til 5. feb.
4.7/5Exceptional! (1,454 anmeldelser)
i had a lovely stay

"I stayed for one week. Very nice hotel! Beautiful, perfect location😍 tv where we could watch netflix in bed, perfect temperature. If I had to be critical and mention what could have"…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2020

Puro Gdańsk Stare Miasto
Hampton by Hilton Gdansk Old Town
Hampton by Hilton Gdansk Old Town
3 out of 5
Lektykarska 4, Gdansk, Pomorskie
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 474 kr per natt fra 21. jan. til 22. jan.
4.7/5Exceptional! (893 anmeldelser)

"Bra hotell veldig sentralt midt i gamlebyen. I0-15 minutter å gå til trikk eller eler togstasjon. Bra frokost store rom."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2020

Hampton by Hilton Gdansk Old Town
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Gdansk sentrum

Det er utrolig lett å bestille flyreiser og overnatting hos Expedia. Den beste måten du kan spare på er ved å bestille en pakkereise med flyreise og hotell. Med pengene du sparer kan du forlenge oppholdet i Gdansk sentrum. Oppnå besparelser på opptil $603 ved å benytte deg av et pakketilbud. Vår store database har omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller rundt om i verden. Du får noen av de beste prisene for reisen til Gdansk sentrum på Expedia. Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i reiseplanene, ettersom størstedelen av våre bestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Gdansk sentrum: steder å besøke

Ser reiseplanen litt tynn ut? Er turen til Gdansk sentrum planlagt, men nå vet du ikke helt hva du kan se fram til? Vi har flere tips! Det er ikke langt til flere velkjente severdigheter fra Gdansk sentrum, så dette er et glimrende utgangspunkt under ferien. Hvis du bare har tid til å stikke innom en håndfull steder, bør du ikke gå glipp av Mariakirken og Artus domstol. Det er slitsomt med sightseeing. Heldigvis behøver du ikke å dra spesielt langt mellom Den gylne porten og Brama Zielona (Den grønne porten). Disse severdighetene ligger innen gangavstand fra hverandre og kommer til å fascinere deg. Gdánsk kran ligger i nærheten av sentrum av dette området. Vil du ha noen flere råd og tips til hva du kan gjøre? Da kan vi anbefale Rådhuset i Gdánsk og Neptuns fontene. Det gjør flere andre turister også.

Flyplassene som ligger nærmest Gdansk sentrum

Når du går ut av flyet på på Lech Walesa (GDN), vet du at den etterlengtede turen til Gdansk sentrum endelig har begynt. Sentrum er omtrent 13 kilometer unna.