Reiser til Gdansk sentrum 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Celestin Residence
Q Hotel Grand Cru Gdańsk
Sopot Marriott Resort & Spa
Fama Residence
Puro Gdańsk Stare Miasto

De mest populære hotellene i Gdansk sentrum

IBB Hotel Gdansk
IBB Hotel Gdansk
4 out of 5
Dlugi Targ 14-16, Gdansk, 80-828
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 591 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
4,6/5 Exceptional! (926 anmeldelser)
Fantastisk plass og hyggelig personale
"Et herlig opphold med god frokost, god servise og vennlig personale. Hotellet ligger midt i gamle byen og er i gå avstand til alt, vi tok toget som ikke lå langt fra. Det er barer, restauranter i alle forskjellige slags og mange muligheter. Vi fikk med lunsjpause siden vi skulle reise hjem tidlig, ..."

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2022

Radisson Hotel & Suites, Gdansk
Radisson Hotel & Suites, Gdansk
4 out of 5
Chmielna 10-25, Gdansk, 80-748
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 681 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
4,5/5 Wonderful! (700 anmeldelser)
"jevnt over var oppholdet veldig bra, hotellet er plassert meget sentrums nært, å man har alt man trenger i nærområdet. samboer benyttet frisørsalong på hotellet, kjempe billig å meget fornøyd med resultat. Spa anlegget var også i ypperste klasse. Alt i alt et meget bra opphold. anbefales"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2022

Puro Gdańsk Stare Miasto
Puro Gdańsk Stare Miasto
4 out of 5
ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania, 80-750
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 690 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
4,7/5 Exceptional! (1 001 anmeldelser)
Puro Hotel Gdansk
"Rent og ryddig hotell, med hyggelig betjening. God frokost og en koslig bar med hyggelige ansatte på takterrassen. Meget bra plassert hotell med nærhet til old Town og bryggene med mange fine resturanter."

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Gdansk sentrum?
Fra bare 2,482 kr kan du skreddersy din egen pakke til Gdansk sentrum. Det er bare å sette sammen fly, hotell og leiebil, og så får du rabatt.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Gdansk sentrum?
Våre pakkereiser til Gdansk sentrum byr på store sparemuligheter for smarte reisende. Du kan gjøre store besparelser på å sette sammen hoteller, flyreiser og leiebil til én pakkereise. Men gode priser er bare begynnelsen på ditt neste eventyr. Hvis du bestiller hos Expedia, kan du velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller rundt om i verden. Uansett budsjett og stil, kan du sette sammen en pakke som er perfekt for deg.
Hvor bør man bo i Gdansk sentrum?
Mange som reiser til Gdansk sentrum har Mariakirken og Gdańsk hovedrådhus på sightseeinglisten, så hva med å bestille et hotell nær disse ikoniske severdighetene?
Hvilke er de beste hotellene i Gdansk sentrum?
Bestill et opphold på Hilton Gdansk, som er et av de mest besøkte overnattingsstedene i bydelen. Et annet bra alternativ i Gdansk sentrum er Grano Apartments Nowa Motława.
Når på året er det best å reise til Gdansk sentrum?
Hvis det viktigste for deg er når du kan finne de beste tilbudene, kan du dra til Gdansk sentrum i . Omvendt er den dyreste tiden å reise hit på. Høysesongen er i og er en interessant tid å komme hit på hvis du ikke har noe imot et yrende folkeliv. I perioden er det som regel langt roligere.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Gdansk sentrum?
Besøk Expedia for å sammenligne internasjonale flyreiser så tidlig som mulig. Stort sett kan du bestille billett hele tolv måneder i forveien. Hvis du ikke finner ditt foretrukne flyselskap, eller du bestiller i siste liten, er det ingen grunn til panikk. Lave billettpriser til Gdansk sentrum kan bli tilgjengelig bare få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Gdansk sentrum fra Expedia?
Det er opp til deg. Du kan velge fra et utvalg av pakkereiser til Gdansk sentrum, som består av for eksempel leiebil, hotell og fly. Du kan også bestille hotell og flyreise eller leiebil og flyreise. Når du har bestilt, kan du legge til andre ting som opplevelser og utflukter. Uansett hvordan drømmeferien din i Gdansk sentrum ser ut, kan du spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Gdansk sentrum?
En pakkereise kan tilpasses ditt budsjett og er en god måte for å få reisekassen til å varer lengre. Hva reisen skal inneholde er det du som bestemmer. Du kan velge mellom en kombinasjon av hoteller, leiebiler og flyreiser og flyreiser, avhengig av dine ønsker.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Gdansk sentrum hos Expedia?
Expedia gir deg tilgang til over 500 flyselskaper i hele verden, så det er ikke noe problem. Det er bare å velge flyselskapet du liker best og sette sammen en reise til Gdansk sentrum.
Kan jeg reise til Gdansk sentrum akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er stedet å gå til for å finne den seneste informasjonen om reiserestriksjoner og karantenekrav for Gdansk sentrum.

Populære steder å besøke