Ting å gjøre i Fort Lauderdale

Aktiviteter, attraksjoner og omvisninger
Fort Lauderdale fasiliteter samt dam, tropisk landskap og landskap

Ting å gjøre i Fort Lauderdale

Med mange nye direkteruter fra Norge til flere av Floridas beste reisemål, seiler Fort Lauderdale opp som en ny favoritt for mange nordmenn som leter etter sol, sommer og deilige strender. Du kan lett tilbringe en uke eller to i Fort Lauderdale uten å finne på en eneste ting å gjøre, men dersom du har lyst til å krydre ferien din med litt mer enn bare soling, bading og paraplydrinker, bør du lese videre.

Ting å gjøre ved vannet og stranden

Det er klart at du må kose deg ved vannet når du først har tilbrakt i overkant av 9 timer om bord på et fly for å komme deg på ferie! Lei padlebåter eller ta en sightseeing-tur fra Central Beach, som ligger midt i byen, og er lett tilgjengelig fra de hippeste hotellene. Enten du vil se byen fra gateplan eller havet, har du flere tilbud å velge mellom. Fra flere av byens marinaer er det mulig å leie seg inn på en seilbåt og kjenne vinden i håret, eller kanskje bli med på dypvannsfiske med en av de mange chartrete fiskebåtene som er tilgjengelig.

En annen måte å komme seg ut i båt på, er å bli med på en omvisning i Everglades National Park, som begynner bare en 20 minutters biltur fra Fort Lauderdale og strekker seg langt vest- og sørover fra byen. Her er det drøssevis av aktiviteter for et friluftsmenneske, men også for en som foretrekker å sitte og bli underholdt. Du trenger ikke bare lete etter ting å gjøre i Fort Lauderdale sentrum for å få spennende, nye opplevelser på en ferie til Florida.

Innendørsaktiviteter for regnværsdager

Været i Fort Lauderdale er jevnt over fantastisk året rundt, men dersom det skulle komme en skur, finner du mange spennende ting å gjøre innendørs også. Midt i Fort Lauderdale sentrum, bare ti minutter fra flyplassen, finner du et av USAs aller mest populære museer, nemlig Museum of Discovery and Science. Her finner du alt fra kinoer som viser de nyeste filmene fra Hollywood, via faste utstillinger som tar for seg utviklingen av livet på jorden, til ambulerende installasjoner og samlinger som omhandler en rekke spennende temaer. Du finner aktiviteter for barn, voksne og alle andre.

Har du med deg barn som ønsker seg å brenne av litt krutt, kan du ta dem med på en morsom dag i klatreparken. Rett ved siden av flyplassen ligger den innendørs klatreparken Coral Cliffs, som byr på spennende, fysiske utfordringer for alle nivåer. Vil dere heller boltre dere utendørs, ligger Secret Woods Nature Center i gangavstand fra klatreparken, og her kan du løpe, klatre, bade og til og med slå opp telt! Riktignok er dette et litt mer regulert område enn villmarken i Norge, så du må bestille teltplass på forhånd, men det er en smal sak. Vil du ha litt mere urbane parkomgivelser, finner du mange av disse i byen, både Snyder Park, Holiday Park og Hugh Taylor Birch Park innbyr til piknik, grilling og lek.


Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.