Billige flybilletter til Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er en populær turistdestinasjon i Florida. Det er en flott by som blir kalt «Amerikas Venezia» på grunn av det intrikate kanalsystemet. Tidligere var Fort Lauderdale først og fremst kjent for sine ville fester under den amerikanske vårferien, men i dag tiltrekker Fort Lauderdale seg et finere klientell. De fleste aktivitetene i Fort Lauderdale er knyttet til havet. Folk kommer hit for å seile, dra på båtturer, bade og slappe av på stranden. Fort Lauderdale har også en rekke utmerkede restauranter, fantastiske butikker, vakker arkitektur og flotte museer. Se selv hva som gjør Fort Lauderdale til et sted verdt et besøk ved å bestille billige flybilletter til Fort Lauderdale på Expedia i dag.

Flyplasser i Fort Lauderdale

De fleste fly til Fort Lauderdale lander på Fort Lauderdale Hollywood Intl. Airport (FLL). FLL er en av de raskest voksende flyplassene i USA og er nr. 21 på listen over landets travleste flyplasser målt etter passasjertrafikk. Flyselskaper med stor tilstedeværelse på FLL er blant annet Allegiant Air, JetBlue Airways, Caribbean Airlines, Spirit Airlines, Silver Airways og Lynx Air International. FLL tilbyr gratis WiFi på hele flyplassen. Noen fly til Fort Lauderdale lander på Miami International Airport (MIA), også kjent som Wilcox Field. MIA er den 12. travleste flyplassen i USA og den 25. travleste i verden målt etter passasjertrafikk. American Airlines, Executive Airlines, LAN Airlines og Miami Air er de flyselskapene som flyr mest til og fra MIA. Palm Beach International Airport (PBI) er en tredje flyplass i Fort Lauderdale-området.

Bestill flybilletter til Fort Lauderdale hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du bestille flybilletter til Fort Lauderdale?

Flybilletter til Fort Lauderdale er populære hele året på grunn av det fine været i byen. Høysesongen varer fra midten av desember til midten av mai, mellomsesongen varer fra oktober til midten av desember og lavsesongen varer fra midten av mai til september. I vintersesongen kommer det mange fra kaldere steder i USA og Canada, mens lavsesongen om sommeren stort sett tiltrekker seg internasjonale turister og familier.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Fort Lauderdale?
Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) er den ene flyplassen i nærheten av denne byen.
Hvor langt er det til Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) fra sentrum av Fort Lauderdale?
Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) er bare en kort tur med taxi fra det yrende livet i sentrum av Fort Lauderdale. Den ligger 7 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Fort Lauderdale nå?
Sørg for at flyturen til Fort Lauderdale går som smurt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du enkelt få informasjon om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Fort Lauderdale?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Fort Lauderdale, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Fort Lauderdale med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Fort Lauderdale, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Fort Lauderdale?
Reisende som skal besøke Fort Lauderdale kan velge og vrake blant flere alternativer. Avhengig av hvor du skal og tilbudene som finnes, vil du sannsynligvis fly til MIA (40 km fra sentrum), Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) (7 km fra sentrum) eller PBI (65 km fra sentrum).
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Fort Lauderdale?
48 flyselskaper flyr til Fort Lauderdale fra 186 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Fort Lauderdale?
Fort Lauderdale har mesteparten av flyvningene fra American Airlines, JetBlue Airways og Delta Air Lines. American Airlines er det mest valgte flyselskapet, og New York er byen de fleste reisende reiser fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Fort Lauderdale?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et sted uten lange stopp underveis. Hvis du planlegger å dra til Fort Lauderdale, så går det omtrent 5984 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Fort Lauderdale avreise fra?
Mange av flyvningene til Fort Lauderdale har avreise fra flyplasser i Monroe, Riverdale og Milford.
Hvor lang er flyturen til Fort Lauderdale?
Hvis du skal fly til Fort Lauderdale fra Monroe, må du regne med en flytur på rundt 2 t og 27 min. De som tar av fra Riverdale, kan forvente en reisetid på rundt 2 t og 42 min. Fra Milford tar det ca. 2 t og 56 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Fort Lauderdale?
Ikke vent for lenge med å kjøpe billetter. Dette er et av triksene smarte reisende bruker for å få de beste tilbudene. Ved å bestille tidlig har du flere valgmuligheter, og flybillettene er billigere. Du bør også sjekke ulike alternativer på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet har flere flyplasser, kan du dra i land gode tilbud ved å fly til en av de mindre. En annen måte du kan spare penger på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du ser et uimotståelig tilbud, er det ingen tid å miste. Grip muligheten når du kan!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Fort Lauderdale?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en god flytur hvis du har forberedt deg. Ta en titt på noen av våre reisetips, slik at du kan få en pangstart på ferien til Fort Lauderdale.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • En flytur kan gå som smurt hvis du pakker de rette tingene i håndbagasjen. Det første som er lurt å pakke, er grunnleggende toalettsaker som leppepomade og håndkrem samt rene klær og noe spennende lesestoff. Deretter finner du plass i håndbagasjen til telefon, nettbrett, ladere, eventuelle medisiner og for eksempel en nakkepute. Og sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og kredittkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over hva som er forbudt, varierer fra flyselskap til flyselskap, er det en tommelfingerregel å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, knivblader, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som skøyter og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Sverd og batonger, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Målet er å ha det så behagelig som mulig. Du bør ta på deg løse, usyntetiske klær og ta med en jakke i tilfelle du blir kald. På beina er det lurt å velge et par romslige, flate sko ettersom det er mulig at føttene og anklene blir litt hovne i løpet av flyreisen. Pakk heller stiletthælene og de tunge fjellskoene i hovedbagasjen.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyvninger å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand forårsaket av inaktivitet over lengre tid. For å unngå at dette skjer, bør du gå litt rundt hvis du kan. Kompresjonssokker og -strømper kan også redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Fort Lauderdale?
Trikset er å forberede seg før man skal gjennom kontrollen på flyplassen. På den måten er du om bord på flyet til Fort Lauderdale før du vet ordet av det. Følg disse nyttige tipsene for å få en bra start på ferien:

  • Du bør ha ombordstigningskort og ID på et lett tilgjengelig sted. Det er det første du blir bedt om å vise i sikkerhetskontrollen.
  • Etterpå er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som blant annet belte, jakke og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske enheter som laptoper og telefoner må også legges i en kasse for å gjennomlyses. Det er ingen grunn til bekymring – du er på nettet igjen om kort tid.
  • Husk å ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Hver beholder kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt en gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifulle minutter. Støvler må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lettere sko, kan du ofte beholde dem på.
  • Flyselskapene tillater ikke lommekniver eller andre skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ha med deg slike ting, må du legge dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Fort Lauderdale
Ankomstflyplass
Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
FLL
Ankomstby
Fort Lauderdale
Pris tur-retur
1 520 kr