Billige flyreiser til Fort Lauderdale

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er en populær turistdestinasjon i Florida. Det er en flott by som blir kalt «Amerikas Venezia» på grunn av det intrikate kanalsystemet. Tidligere var Fort Lauderdale først og fremst kjent for sine ville fester under den amerikanske vårferien, men i dag tiltrekker Fort Lauderdale seg et finere klientell. De fleste aktivitetene i Fort Lauderdale er knyttet til havet. Folk kommer hit for å seile, dra på båtturer, bade og slappe av på stranden. Fort Lauderdale har også en rekke utmerkede restauranter, fantastiske butikker, vakker arkitektur og flotte museer. Se selv hva som gjør Fort Lauderdale til et sted verdt et besøk ved å bestille billige flybilletter til Fort Lauderdale på Expedia i dag.

Flyplasser i Fort Lauderdale

De fleste fly til Fort Lauderdale lander på Fort Lauderdale Hollywood Intl. Airport (FLL). FLL er en av de raskest voksende flyplassene i USA og er nr. 21 på listen over landets travleste flyplasser målt etter passasjertrafikk. Flyselskaper med stor tilstedeværelse på FLL er blant annet Allegiant Air, JetBlue Airways, Caribbean Airlines, Spirit Airlines, Silver Airways og Lynx Air International. FLL tilbyr gratis WiFi på hele flyplassen. Noen fly til Fort Lauderdale lander på Miami International Airport (MIA), også kjent som Wilcox Field. MIA er den 12. travleste flyplassen i USA og den 25. travleste i verden målt etter passasjertrafikk. American Airlines, Executive Airlines, LAN Airlines og Miami Air er de flyselskapene som flyr mest til og fra MIA. Palm Beach International Airport (PBI) er en tredje flyplass i Fort Lauderdale-området.

Bestill flybilletter til Fort Lauderdale hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du bestille flybilletter til Fort Lauderdale?

Flybilletter til Fort Lauderdale er populære hele året på grunn av det fine været i byen. Høysesongen varer fra midten av desember til midten av mai, mellomsesongen varer fra oktober til midten av desember og lavsesongen varer fra midten av mai til september. I vintersesongen kommer det mange fra kaldere steder i USA og Canada, mens lavsesongen om sommeren stort sett tiltrekker seg internasjonale turister og familier.

Informasjon om flyreiser til Fort Lauderdale

Ankomstflyplass Fort Lauderdale
Ankomstflyplassens IATA-kode FLL

Populære flyvninger til Fort Lauderdale

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.