Reiser til York 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til York og spar

De mest populære hotellene i York

Malmaison York
Malmaison York
2 ROUGIER STREET, York, England, YO90 1UU
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 239 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
4,4/5 Excellent! (559 anmeldelser)
Moderne, sentralt hotell
"Veldig sentralt hotell, kort avstand til alt. personalet kunne vært mer attentive. Maten i restauranten var ok, men frokosten var ikke noe å rope hurra for. Hotellet er moderne og rommene av bra størrelse. Airkonditioningen på rommet var ikke stabilt og ettersom det var en varm kveld, ble det veldig ..."

Anmeldelse skrevet 17. jun. 2022

The Grand, York
The Grand, York
5 out of 5
Station Rise, York, England, YO1 6GD
Prisen er 1 910 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
4,7/5 Exceptional! (1 010 anmeldelser)
Wonderful stay
"Have stayed at the Grand several times and it’s always lovely to come back. Rooms are spacious and comfortable and the hotel is ideally situated just inside the city walls."

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2021

Elmbank Hotel & Lodge
Elmbank Hotel & Lodge
3 out of 5
The Mount, York, England, YO24 1GE
Fullt refunderbart
Prisen er 825 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
4,5/5 Wonderful! (381 anmeldelser)
Mye luksus for pengene!
"Fantastisk innredet, komfortabelt rom med flott bad i et nydelig område."

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til York?
Med priser som starter fra , er pakkereiser din inngangsbillett til rimelige reiser. Sett sammen din reise til York ved å velge og vrake fra det store utvalget av flyreiser, hoteller og leiebiler.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til York?
En enkel måte å spare tid og penger på er å kombinere bestillingene dine hos Expedia. Hoteller, utflukter, flyreiser og leiebiler – vi har alt du trenger. Sett sammen en kombinasjon som passer deg og dine behov, så har du mulighet til å spare stort. Vi forstår at ikke alle har samme behov og ønsker. Derfor tilbyr vi over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller fra alle deler av verden, så du kan planlegge din helt unike pakkereise til York.
Hvilke er de beste hotellene i York?
23 St Mary’s og No.1 by GuestHouse, York er to populære boalternativer i bydelen Bootham. Hvis du foretrekker å bo i Acomb, kan det være en god idé å vurdere William House Apartment - 3 kilometer fra York sentrum eller Hollicarrs - Woodland Lodge.
Når på året er det best å reise til York?
Hvis du liker stemningen i høysesongen, bør du ta turen til York i . Setter du pris på roligere omgivelser, så vil passe deg bedre. Hvis du ikke vil sprenge budsjettet, bør du unngå , da prisene på fly og hotell stiger. De aller beste tilbudene finner du som regel i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i York?
Reisende kan stort sett finne internasjonale flyreiser på Expedia opptil tolv måneder innen avreise. Bestiller du i siste øyeblikk? Hvis du har hellet med deg, kan du fremdeles finne en billigere billett noen uker innen du skal reise.
Hva inkluderer en pakkereise til York fra Expedia?
Det kommer helt an på hva du er ute etter. Reiser du alene, velger du kanskje hotell og fly. Reiser du sammen med hele vennegjengen til York? Da kan en pakkereise med hotell, fly og leiebil være et bedre valg. Expedia gir deg fleksibiliteten til å skreddersy din egen reisepakke.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til York?
En pakkereise fra Expedia kan tilpasses budsjettet ditt og er en god måte for å få reisekassen til å varer lengre. Hva reisen skal bestå av er det du som bestemmer. Du kan velge mellom en kombinasjon av hoteller, leiebiler og flyreiser og flyreiser, ut fra hva som passer deg best.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til York hos Expedia?
Med en pakkereise er det hele opp til deg. Uansett om du ønsker å fly til York på første klasse eller economy, er det bare å velge fra de tilgjengelige flyalternativene. Expedia har over 500 partnerflyselskaper i hele verden.
Kan jeg reise til York akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er siden å gå til for å få den seneste informasjonen om karantenekrav og reiserestriksjoner for York.

Populære steder å besøke

Aktiviteter