Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til York

Med sine mange forskjellige kulturelle attraksjoner er York et sted der du vil ha mange ting å gjøre.

Pakkereiser til York

Dette området i North Yorkshire har rundt 140 000 innbyggere.

Reisemålet ligger 20 kilometer øst for Wetherby og rundt 280 kilometer nord for hovedstaden i landet, London.

Ta en pause fra voksenlivet og trå inn i miraklenes egen verden på York Maze og York Waterworld. Hvis du vil ha det enda mer gøy sammen med familien, kan dere besøke Yorkshire Lavender og Yearsley Pool.

Spenn deg fast fart og spenning på Tockwith Motor sportssenter, den fremste racerbanen for motor-fanatikere. Finn deg en plass og og nyt lyden av de beste motorene på Tockwith Motor sportssenter, den mest populære destinasjonen i området for motorsport-elskere.

Utforsk det vakre utvalget av blomster og planter som vises i York Museum Gardens og Breezy Knees Gardens and Nursery. Planteentusiaster bør besøke York Museum Gardens eller Breezy Knees Gardens and Nursery for å utforske noen av blomstene og plantene i regionen.

Når det er fint vær er det best å være ute i naturen, som i Helmsley Walled Garden eller Hull Road park. Homestead park og Stillingfleet Lodge hage er to andre hyggelige steder å slappe av.

Redwood Park Fishing Lakes er et fristed for både dyr og mennesker.

Museer i området tilbyr interessante fakta og historier. Rusle rundt i gangene mens du ser på de forskjellige utstillingene på Yorkshire Air Museum og Merchant Adventurers' Hall. Nasjonalt jernbanemuseum og Jorvik Viking Centre (opplevelsessenter) er også verdt et besøk.

Du har muligheten til å bruke noen timer på York Observatory for å utvide dine kunnskaper om vitenskapelige fremskritt og andre mysterier i verden.

De ulike bevarte gjenstander på Jorvik DIG byr på et fantastisk innblikk i en ukjent og eksotisk verden. I York kan du finne noen imponerende modeller og interessante gjenstander på Jorvik DIG.

Omgi deg med kunst og design på de varierte galleriene og utstillingslokalene i nærheten. Nyt en stimulerende dag mens du besøker York Art Gallery, Quilt museum og galleri og New School House Gallery.

Ta en reise tilbake til de gamle dager og oppdag hemmeligheter fra flere år siden på York Castle Museum eller Yorkshire Museum. Romersk bad-museum og Ryedale folkemuseum er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette ferden på Romersk bad-museum og Ryedale folkemuseum.

York Dungeon og Rievaulx kloster er absolutt verdt å dra til selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Fairfax House (herskapshus) og Duncombe Park er også flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets historiske monumenter og start historietimen.

Slottene i området står fremdeles etter alle disse årene, og og dominerer fremdeles det lokale landskapet. Du kan dra på en selvguidet tur og rusle langs stiene på Howard slott eller Helmsley slott.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt den fredelige atmosfæren i York Minster og Treenighetskirken. Hvis du er interessert i å se på flere religiøse steder, kan du ta en tur til St. Columba's York, United Reformed Church og St. Olaves kirke. Du kan også utforske St. Columba's York, United Reformed Church og St. Olaves kirke.

Dette områdets mest kjente attraksjoner overskygger ofte de mindre besøkte, men like fullt fascinerende attraksjonene. Holgate vindmølle og York Motorsports Village er et par gode alternativer. Hvis du har litt tid til overs, kan du også vurdere et besøk til York Racecourse eller Minster bibliotek.

Når et sted er så spennende som York, kommer det neppe som en overraskelse at det finnes et stort utvalg steder å tilbringe natten å velge blant der. Du finner 95 overnattingsalternativer i York på Expedias hotellsider.

To av de mer elegante hotellene i York er Grays Court i Chapter House Street og The Grand Hotel & Spa i Station Rise. Queens Hotel i Queens Staith og The Fort Boutique Hostel i 1 Little Stonegate er et par hoteller du bør ta en titt på hvis du har et stramt budsjett.


Guide til York


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i York

Vis alle de 969 overnattingsstedene i York
The Grand Hotel & Spa 1 427 kr
Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019
Mer informasjon
 
The Grand Hotel & Spa

The Grand Hotel & Spa

Station Rise, York, England
   
  4,7 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Meget bra komfort! Rommet var stort og elegant og servicen var veldig bra! Den store skuffelsen var middagen i restauranten. En elendig Dover Sole med halvkokte poteter kostet £28. Et ran! Frokosten var helt ok.

  York Marriott Hotel 806 kr
  Anmeldelse skrevet 8. okt. 2018
  Mer informasjon
   
  York Marriott Hotel

  York Marriott Hotel

  Tadcaster Road, York, England
    
   4,0 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Kom ved 1600-tiden og ble raskt sjekket inn på de tre rommene vi hadde bestilt for tre netter. Gratis parkering og godt fungerende WiFi. Hotellet, som ligger i et rolig og stille område, bærer preg av å være gammelt men badene var nyoppussede og rommene rene. Det var god størrelse på rommene og sengene ...

   DoubleTree by Hilton York 767 kr
   Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   DoubleTree by Hilton York

   DoubleTree by Hilton York

   St Maurices Road, York, England
     
    4,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Fantastisk familierom. Perfekt for en familie med 2 litt store barn.

    Hilton York 866 kr
    Anmeldelse skrevet 22. apr. 2019
    Mer informasjon
     
    Hilton York

    Hilton York

    1 Tower Street, York, England
      
     4,0 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Skal du tilbringe påsken i York, så er Hilton York et hotell du bør sjekke om har ledig rom.

     Moxy York 589 kr
     Anmeldelse skrevet 8. des. 2019
     Mer informasjon
      
     Moxy York

     Moxy York

     Black Horse Lane, York, England
       
      4,4 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Staff were very helpful and friendly. Good selection at breakfast. Informal, welcoming reception area

      Hampton by Hilton York 777 kr
      Anmeldelse skrevet 22. mai 2019
      Mer informasjon
       
      Hampton by Hilton York

      Hampton by Hilton York

      Toft Green, Yorkshire, York, England
        
       4,5 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Stort fint nytt rom. Rolig strøk. Gratis frokostbuffet med varm mat. Savner kjøleskap/minibar. Prisen var ikke avskrekkende. Kommer gjerne igjen.

       Holiday Inn York City Centre 604 kr
       Anmeldelse skrevet 17. sep. 2018
       Mer informasjon
        
       Holiday Inn York City Centre

       Holiday Inn York City Centre

       53 Piccadilly, York, England
         
        4,0 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Rommet hadde en ubehagelig lukt og badet var slitt. Relativt lytt til nabo rom, Stol og sovesofa var synlig flekkete og synlig støv i sprekker. Seng og sengetøy var komfortabel. Gratisk kaffe og te på rommet er et pluss. Fantastisk beliggenhet i gangavstand til alle Yorks flotte gater.

        Novotel York Centre 794 kr
        Anmeldelse skrevet 24. apr. 2019
        Mer informasjon
         
        Novotel York Centre

        Novotel York Centre

        Fishergate, York, England
          
         4,1 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Greit hotell i gangavstand til York sentrum via hyggelig gangsti langs elven. Hyggelige ansatte, men veldig dårlig renhold av rom. Håndklær måtte vi ofte hente nye selv i resepsjonen.

         De beste tingene å gjøre i York

         Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i York