Reiser til Manchester 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Manchester og spar

Oppdag områdene i Manchester

Finn de beste områdene og bydelene i Manchester for aktivitetene du liker best. Les mer om Manchester

De mest populære hotellene i Manchester

Hotel Brooklyn Manchester
Hotel Brooklyn Manchester
4 out of 5
59 Portland St, Manchester, England, M1 3HP
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 030 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
4,7/5 Exceptional! (1 202 anmeldelser)
"Veldig bra hotell, god mat og god service samt fine fasiliteter."

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2022

Wilde Aparthotels Manchester St. Peter's
Wilde Aparthotels Manchester St. Peter's
4 out of 5
3 Dickinson Street, Manchester, England, M14LF
Prisen er 948 kr per natt fra 25. okt. til 26. okt.
4,7/5 Exceptional! (52 anmeldelser)
"Great stay"

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2022

Britannia Hotel Manchester
Britannia Hotel Manchester
3 out of 5
35 Portland Street, Manchester, England, M1 3LA
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 452 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
2,8/5 (1 569 anmeldelser)
Dårlig, kan ikke anbefales
"Gammelt slitt rom, var der i tre netter og rommet ble ikke rengjort på de dagene, pluss at vi ikke fikk nye håndklær, såpe å shampo under oppholdet vårt😡😡Å nesten ikke vanntrykk i dusjen😡😡"

Anmeldelse skrevet 17. mar. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Manchester?
Vi gjør det lett for alle å reise med pakker til Manchester, som starter fra så lite som . Du kan selv bestemme hvordan du vil kombinere dine foretrukne flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper. For den ultimate ferien kan du legge til et par aktiviteter og opplevelser til reiseruten.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Manchester?
Hvis du bestiller fly og hotell samtidig hos Expedia, sparer du både tid og penger. En pakkereise til Manchester gjør det enkelt å planlegge ditt drømmeeventyr. Med over 500 flyselskaper fra hele verden å velge blant blir det ikke vanskelig å finne en flyreise som passer deg, og i tillegg har vi over 1 000 000 overnattingssteder i verden. Uansett hvor stort budsjett du har kan Expedia gjøre verden litt mer tilgjengelig for deg.
Hvor bør man bo i Manchester?
Manchester sentrum kan være et flott utgangspunkt for din ferie i Manchester. Bestill et rom på et bra overnattingssted og bruk dagene på å oppleve populære attraksjoner som Manchester Palace Theatre og Manchester Opera House. Trafford er også et bra alternativ. Overnatter du her, har du kort vei til blant annet Old Trafford og Imperial War Museum North.
Hvilke er de beste hotellene i Manchester?
En stor del av de som drar til Manchester velger å bo i Manchester sentrum, der Arora Hotel Manchester og Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena er godt likte boalternativer. Men det finnes selvfølgelige flere andre koselige områder her i byen. Du kan for eksempel overnatte på Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena eller Britannia Sachas Hotel, som ligger i Northern Quarter.
Når på året er det best å besøke Manchester?
Høysesongen i Manchester finner sted i , mens vanligvis er en roligere periode. Hvis du ser etter det mest fordelaktige tilbudet på ferieturen til Manchester, kan det være en god idé reise i . Det er også verdt å merke seg at stort sett er den dyreste måneden å reise hit.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Manchester?
Erfarne reisende bestiller ofte i god tid. Du kan vanligvis sammenligne internasjonale flyreiser på Expedia opptil tolv måneder innen avreise. Men hvis du har ventet til siste øyeblikk, er det ingen grunn til bekymring. Noen ganger er det mulig å få tak i lave priser bare noen uker innen avreisedatoen.
Hva inkluderer en pakkereise til Manchester fra Expedia?
Pakkereiser kan inkludere leiebil, hotell og flyreise, men du kan kombinere dem som du vil for å skreddersy din perfekte reise til Manchester. Du kan også legge til noen aktiviteter og opplevelser etter at du har bestilt. Valget er ditt. Når du kombinerer bestillingene dine hos Expedia, kan du nyte godt av tilbud du ikke finner andre steder.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Manchester?
Så mange steder å reise til og så mye å se og gjøre. Med en pakkereise har du råd til enda mer. Sett sammen hoteller, flyreiser og leiebiler og oppnå besparelser.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Manchester hos Expedia?
Expedia gir deg tilgang til over 500 partnerflyselskaper i hele verden, så det kan du. Det er bare å velge flyselskapet du foretrekker og sette sammen en pakkereise til Manchester.
Kan jeg reise til Manchester akkurat nå?
Du kan finne nyttig informasjon om reiserestriksjoner, karanteneregler og mer for Manchester ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke

Aktiviteter