Bilutleie i Venezia

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Venezia

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Venezia

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Venezia
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Venezia per dag?
Billige leiebiler koster fra dagen i Venezia, basert på denne ukens priser. Med sånne priser gjør vi det enkelt å leie en bil til en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Venezia (VCE-Marco Polo)?
Leiebilskrankene på Venezia (VCE-Marco Polo) finner du i tredje etasje av det fleretasjes parkeringshuset (P1). Her kan du hente en bil fra Hertz, Autovia eller Europcar. Avis og Sixt har også noen knalltilbud.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Venezia?
Vi er klar over at planer kan endres, og at fleksibilitet er viktig. Derfor gir de fleste forhåndsbetalte bestillinger muligheten til full refusjon hvis du avbestiller minst seks timer før hentetidspunktet. Det kan være en god idé å se gjennom leieavtalen, da det kan være noen unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Venezia?
Hvis du skal utforske populære byer, kan det være smart å tenke smått og velge en økonomibil. Dette er den mest bestilte biltypen i i Venezia. Disse bilene er enkle å kjøre i smale gater og får plass på trange parkeringsplasser. De kan også skilte med lavt drivstoffforbruk. Det er imidlertid ikke noe som stopper deg fra å tenke stort. Du kan sjekke ut våre mellomstore eller store biler hvis du vil ha ekstra benplass, og har du lyst på noe enda mer luksuriøst, gjør en av våre premiumbiler susen.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Venezia?
Det er mye å utforske i Venezia, men drar du enda lenger, kan du oppleve enda mer. Skaff deg en leiebil for å dra på biltur i det omkringliggende området i eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske destinasjonene på listen din:

  • Du bør ta turen til Verona for å få et topp eventyr. Ca. 110 km fra Venezia finner du mange inspirerende attraksjoner, som Verona arena.
  • Neste stoppested? Det må være Bologna, som ligger ca. 130 km unna. Piazza Maggiore er en lokal severdighet du bør få med deg.
  • Dra til Marmorfallene for å tilbringe litt tid i naturen. Du kan ta med matpakke eller en piknikkurv og bare lade opp i den friske luften. Avstanden fra Venezia er 320 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Venezia gjennom Expedia?
Med alt fra medlemspriser til eksklusive tilbud kan du spare penger på å leie en bil gjennom Expedia. Og med leiebilselskaper å velge blant i Venezia vil du nok enkelt finne en bil som passer dine behov. Vi har imidlertid ikke bare gode priser på bilutleie. Du kan også legge til flyreiser, hoteller og aktiviteter for å sette sammen din helt egen pakkereise til Venezia. Jo mer du bestiller, desto mer sparer du.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Venezia hos Expedia?
Expedia gjør det lekende lett å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt lese kundeanmeldelser. Slå sammen bestillingen av leiebil i Venezia med hotell eller flyreise for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Venezia?
I Venezia er aldersgrensen som regel 21 år. De fleste selskaper krever ekstra gebyrer hvis sjåføren er ung, men beløpet kan variere. I leieavtalen for unge sjåfører kan det fremgå at visse biltyper ikke kan leies, f.eks. Store biler, og det kan være krav om ekstra omfattende forsikring. Det er alltid lurt å lese informasjonen i liten skrift før du reserverer bilen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Venezia?
Det aller viktigste er førerkort og kredittkort i ditt navn. Leiebilselskaper tilbyr deg også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Du bør derfor sjekke kravene i avtalen for å unngå unødvendige problemer.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Venezia?
De to beste dagsprisene i Venezia de siste sju dagene var og . Et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Venezia?
Enten planen er å utforske Venezia eller et større område, kan du leie en bil over lenger tid via Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så hjelper vi deg med å finne de rimeligste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Venezia hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør som skal leie bil i Venezia, anbefaler vi at du leser policyene til leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke gjør det. Det kreves kanskje ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå dyre overraskelser ved henting er det lurt å vite hva som gjelder for deg.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Venezia?
Først og fremst bør du velge bilkategori, så bør du undersøke leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer for deg.