Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Venezia

Leiebil Venezia

Venezia er kjent for sine kanaler, men byen har også en spektakulær arkitektur og rik historie. Kombinasjonen av alt dette sørger for at du får en flott opplevelser når du drar på ferie til Venezia . Byen er også kjent for å være svært romantisk, så hvorfor ikke overraske kjæresten med en weekendtur?

Bilutleie Venezia – I en så populær ferieby som Venezia, er det mange selskaper som driver med bilutleie. Hvis du bare har tenkt å holde deg i sentrumskjernen, er det imidlertid ingen vits å leie bil i Venezia – der er det nemlig kanalbåt som gjelder. Uansett vil du med Expedia.no finne billige leiebiler i Venezia.

Leie bil på flyplassen

Når du bestiller fly til Venezia, lander du på Venezia Marco Polo lufthavn. Flyplassen ligger ligger nord for Venezia, og for å komme deg fra flyplassen og ut til øyene som utgjør Venezia, er det faktisk kanalbåt man tar fra flyplassen. Hvis du har planer om å kjøre litt rundt i området for å oppleve mer enn bare Venezia, og derfor har tenkt å ordne deg med leiebil i Venezia, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Valg av leiebil

Det er et godt utvalg av forskjellige biler du kan velge mellom når du skal leie bil i Venezia. De fleste velger å gå for en bil av typen økonomi eller kompakt, siden det er enklere å finne parkering til disse bilene samt at de koster mindre. Reiser du imidlertid med hele familien din, må du nok ha en større bil, og da er nok en kompakt stasjonsvogn eller en annen større bil det riktige valget for deg. Med søkeverktøyet på Expedia.no kan du enkelt filtrere søket etter typen bil du ønsker, noe som gjør hele prosessen med å bestille leiebil i Venezia enklere.

Sett igjen bilen og utforsk byen

Når du skal utforske sentrum, er det bare å sette igjen leiebilen på ditt hotell i Venezia. Det er nemlig kanalbåter som er transportmiddelet man bruker når man skal komme seg frem. Det er mye interessant å se rundt Canal Grande, og du kan blant annet ta turen innom Ca’ d’Oro, som er et gotisk museum fra 1400-tallet. Hvis du setter pris på vakker arkitektur, er det flere kirker i området du kan gå innom. Madonna dell’Orto-kirken og Santa Maria dei Maracoli er begge vakre, sistnevnte med en slående marmorfasade.

Kjør til byer i nærheten

Selv om man selvfølgelige ikke trenger leiebil i Venezia hvis man bare skal være i byen og på øyene rundt, kan det være fint med leiebil hvis du vil utforske byene i nærheten. En halvtimes kjøretur nord for byen ligger Treviso, en hyggelig småby, eller du kan kjøre en halvtime vestover, til Padova. En gang i tiden var dette den nest rikeste byen i Italia, bare slått av Roma. Fortsetter du vestover i 1 time og 30 minutter til, kommer du til Verona – kjent fra Shakespeares Romeo og Juliet.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Venezia

Hva er den beste prisen på leiebil i Venezia?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Venezia .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Venezia?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Venezia er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Venezia?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Venezia?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Venezia

Utforsk Venezia med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!