Billige flybilletter til Nevlunghavn

Fly til Nevlunghavn

Skal du fly til Nevlunghavn eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Nevlunghavn. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Nevlunghavn eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Nevlunghavn eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Nevlunghavn?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, nemlig Sandefjord (TRF-Torp).
Hvor langt er det til Sandefjord (TRF-Torp) fra sentrum av Nevlunghavn?
Sandefjord (TRF-Torp) ligger 35 km fra sentrum av Nevlunghavn, så du bør regne med litt reisetid videre til sentrum.
Kan jeg fly til Nevlunghavn nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om reiserestriksjonene som gjelder for Nevlunghavn, før flyet letter. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Nevlunghavn?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Nevlunghavn, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Nevlunghavn med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Nevlunghavn, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Nevlunghavn?
35 flyselskaper tilbyr flyvninger til Nevlunghavn fra 110 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Nevlunghavn?
Reisende velger å fly med SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS når de skal til Nevlunghavn. De fleste av disse flyvningene har avgang fra Trondheim, og ruten betjenes vanligvis av SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Nevlunghavn?
Med omtrent 2369 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du befinne deg i Nevlunghavn før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Nevlunghavn avreise fra?
Mange har avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Bergen og Trondheim når de skal til Nevlunghavn.
Hvor lang tid tar det å fly til Nevlunghavn?
Hvilken flyplass du reiser fra, avgjør hvor mange filmer du rekker å se på veien. Fra Gamlebyen til Nevlunghavn pleier det å ta rundt 2 t og 51 min. Fra Bergen må du regne med omtrent 3 t, mens det fra Trondheim tar 1 t og 2 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Nevlunghavn så rimelig som mulig?
Som alle lure reisende sier – ikke vent for lenge med å bestille. Billettprisene er som regel høyest når avreisedatoen nærmer seg. En annen enkel måte å få gode priser på er å undersøke på forhånd. Hvis destinasjonen byr på flere flyplasser, bør du sjekke hva det koster å fly til en av de mindre. Til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være først ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å bestille når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Nevlunghavn?
Hvis du ikke planlegger, kan det være slitsomt å fly. Men det er ingen grunn til panikk. Du kan følge disse tipsene for å få en behagelig start på reisen til Nevlunghavn.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Trikset for å få en knallbra flytur er å legge en plan for håndbagasjen. Det viktigste først: pass, reiseinformasjon, bankkort og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som gjør at tiden går litt raskere, som PC eller noe interessant å lese på. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, leppepomade og et klesskift er også lurt å ha i håndbagasjen.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du bør sjekke at du ikke har skarpe gjenstander (som en lommekniv) som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er eksplosive eller lett antennelige produkter som aerosolbokser og brennstoff samt gelé og væske i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Vil du sikre at du får en komfortabel flytur, bør du tenke på hva du skal ha på deg. Det kan være lurt å kle seg lagvis ettersom temperaturen om bord kan variere. På den måten holder du deg varm hvis kabinen blir kald. Sko som flippflopper og stiletthæler er det best å pakke i bagasjen du skal sjekke inn. Istedet bør du ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • Dyp venetrombose (DVT) forårsakes av lengre perioder med inaktivitet og er en tilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyreiser. De gode nyhetene er imidlertid at det kan være mulig å minimere sjansene for å få det. Drikk vann, reis deg og gå rundt i kabinen når du kan, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Nevlunghavn?
Hvis du planlegger litt før du drar til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til Nevlunghavn blir enkel og problemfri. Nedenfor finner du våre nyttige tips for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I sikkerhetskontrollen sjekkes det først at du har gyldig legitimasjon og tilhørende reisedokumenter før du får gå videre. Derfor er det lurt å ha dette lett tilgjengelig.
  • Etterpå er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som blant annet jakke, belte og hodetelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektronikk som laptoper og telefoner må også legges i en kasse for å gjennomlyses. Det er ingen grunn til bekymring – du er raskt tilbake på nettet.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som sjampo og hårspray, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Det er lurt å ha på lette sko ettersom sjansen da er mindre for at du må fjerne dem i sikkerhetskontrollen. Tursko og annet tyngre fottøy må ofte gjennomlyses.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du pakke dem i kofferten du skal sjekke inn. Det er ikke lov å ta med slike ting på flyet, og de vil bli tatt fra deg.

Informasjon om flyreiser til Nevlunghavn
Ankomstflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode
OSL
Ankomstby
Oslo
Pris for flyreisen
757 kr

Populære flyvninger til Nevlunghavn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 379 kr for enveisflyvninger og 757 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines