Bilutleie i Tønsberg

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Tønsberg

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Tønsberg

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Tønsberg
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Tønsberg?
Leieprisene per dag var så lave som denne uken. Med sånne priser er det rimelig å komme seg rundt i Tønsberg for å se severdighetene.
Kan jeg leie bil på Sandefjord (TRF-Torp)?
Når flyet har landet på Sandefjord (TRF-Torp), er det bare å sette kursen mot Avis eller Hertz, som ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du kjøre av sted og oppleve alt Tønsberg har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Tønsberg?
Du finner mer informasjon om avbestillinger på vår kundeservice. Vanligvis gis det full refusjon for bestillinger som avbestilles minimum seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Du bør sørge for å lese gjennom avbestillingsreglene for å se etter eventuelle unntak.
Hva slags biler kan jeg leie i Tønsberg?
Velger du å leie en kompaktbil i Tønsberg, er du ikke den eneste. Denne kategorien av leiebiler er den mest etterspurte fordi bilene er økonomiske, bruker lite drivstoff og er enkle å parkere. Med en kompakt bil kommer du deg enkelt rundt i travle bygater. Alternativt kan du velge noe større. Ta en titt på utvalget av større leiekategorier, som store, mellomstore og premium biler. Uansett hva du foretrekker, har vi en bil som passer behovene og ønskene dine.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Tønsberg?
Hvis du kjører selv, er det enkelt å oppleve ting i området rundt. Tønsberg er et bra startsted, men det er mye annet spennende å se også. Bestill en leiebil, legg bagasjen i bagasjerommet og ta en titt på disse populære stedene:

  • Rundt 75 km fra Tønsberg finner du Oslo, som er på reiseplanen til mange. Med severdigheter som Operahuset i Oslo mangler det ikke på ting å gjøre her.
  • Rundt 190 km unna ligger Kristiansand, et annet reisemål du bør legge til på reiseplanen din. Husk å ta turen til Dyreparken i Kristiansand når du først er her.
  • Ingen ferie er komplett uten å stikke innom Fløyen. Denne kjente naturseverdigheten ligger omtrent 310 km fra Tønsberg. Bare nyt den friske luften og la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Tønsberg gjennom Expedia?
Det finnes mange gode grunner til å bestille neste leiebil gjennom Expedia. Vi har leiebilselskaper å velge mellom i Tønsberg, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du finne de beste tilbudene. Kunne du tenke deg å spare enda mer? Da kan du sette sammen bilutleie, overnatting og flyreiser til en pakkereise. Jo mer du reiser og bestiller med Expedia, desto flere fordeler får du.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Tønsberg hos Expedia?
Sjekk ut anmeldelser og vurderinger fra andre kunder, velg rett biltype, og sammenlign tilbudene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det lett å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Tønsberg med bestilling av fly eller hotell, og få en god start på reisen med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Tønsberg?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan dra på biltur i Tønsberg. Hvis du er ung, kreves det ofte ekstra betaling. Mange utleiebyråer begrenser dessuten utvalget til noen få bilkategorier, for eksempel økonomi- og kompaktbiler, og krever at leietakeren kjøper forsikring. Oppgi alltid riktig alder på hovedsjåføren ved bestilling for å få informasjon om eventuelle begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Tønsberg?
Gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? Da må du nok også legge frem bevis på egen forsikring. Slike krav kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Tønsberg?
Med bilutleiepriser fra bare og per dag i Tønsberg de siste sju dagene kommer du deg ut på landeveien før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Tønsberg?
Ja, noe som betyr at du slipper å bestille leiebilen på nytt halvveis i ferien. Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å reservere en bil som du kan bruke hele ferien.
Hvor kan jeg leie bil i Tønsberg hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Tønsberg er. Hvis du er under 25 år, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra gebyrer. Det er lurt å vite dette på forhånd, så du kan tilpasse budsjettet deretter. Hvert bilutleiebyrå har sine egne retningslinjer for yngre sjåfører, så det lønner seg å sjekke ting på forhånd.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Tønsberg?
Først og fremst bør du velge bilkategori, så bør du lese over leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.