Bilutleie i Tønsberg

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Tønsberg

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Tønsberg

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Tønsberg
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Tønsberg per dag?
Denne uken var prisen for leiebiler i Tønsberg bare . Med sånne priser kommer du til å legge ut på veien i Tønsberg i en leiebil før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil på Sandefjord (TRF-Torp)?
Når du har ankommet Sandefjord (TRF-Torp), er det bare å sette kursen mot Avis eller Hertz, som begge ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Tønsberg har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Tønsberg?
Du behøver ikke å bekymre deg. Du vil sannsynligvis få full tilbakebetaling hvis du informerer oss minst seks timer i forkant av henting. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så du bør se gjennom leieavtalen.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Tønsberg?
Skaff deg en leiebil, vri om nøkkelen og legg ut på veien for å oppleve alle attraksjonene i Tønsberg. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i området rundt, så turen kan ikke stoppe her. Stikk også innom noen andre fine steder i regionen:

  • Med en gang du er fremme i Kristiansand, kommer du til å føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 190 km fra Tønsberg. Der kan du besøke mange flotte attraksjoner, som Dyreparken i Kristiansand.
  • I Oslo, ca. 75 km unna, er det også mye å finne på. Trenger du inspirasjon til sightseeing? Nobel-senteret er vårt førstevalg.
  • Etter flere timer bak rattet kan du ta en pause i naturen ved Fløyen, som ligger rundt 310 km fra Tønsberg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Tønsberg gjennom Expedia?
Med leiebilselskaper å velge mellom i Tønsberg, gjør Expedia det lett å finne den ideelle bilen. Og hvis du samler leiebil, fly og hotell til en pakke, kan du spare enda mer på reisen til Tønsberg. Med alt fra økonomibiler til store sedaner har Expedia nøkkelen til ditt neste uforglemmelige eventyr.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Tønsberg hos Expedia?
Å finne det beste tilbudet på bilutleie i Tønsberg er ikke noe problem hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til noen detaljer og sammenlign priser fra de mest anerkjente leverandørene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan oppnå store besparelser ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Tønsberg?
Aldersgrensen for å leie bil i Tønsberg er 19 år. Mange leverandører krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung, så sjekk dette før bestilling, og legg til ekstra kostnader i budsjettet. Det kan også være restriksjoner for hva slags biltyper unge sjåfører kan leie. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut økonomi- og kompaktbiler. Vilkårene kan imidlertid variere fra selskap til selskap, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Tønsberg?
Før du kan legge ut på veien i Tønsberg, trenger du et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke forsikringen til leiebilselskapet, må du også legge frem dokumentasjon på at du har en egen forsikring. Slike krav kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du velger utleiebyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Tønsberg?
og var de to laveste dagsprisene for å leie bil i Tønsberg de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Tønsberg?
Ja, så du slipper å bestille den samme leiebilen på nytt halvveis i ferien. Gå til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å bestille en bil som du kan bruke i over en måned.
Hvor kan jeg leie bil i Tønsberg hvis jeg er under 25?
Om du kan leie bil i Tønsberg hvis du er under 25 år, avhenger ofte av bilutleiebyrået du velger. Noen utleieleverandører krever ekstra betaling for sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra betaling for denne aldersgruppen. Pass på at du gjennomgår betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet så du unngår unødvendige kostnader ved henting.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Tønsberg?
Først og fremst bør du bestemme deg for leiebil, så bør du lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om den passer for deg.