Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Tønsberg

Vis alle leiebiler i Tønsberg

Gode tilbud på leiebiler i Tønsberg

Tønsberg er en by i Vestfold kommune som er kjent for sin fantastiske brygge. På sommerstid er bryggen full av lokale innbyggere, båtturister og ferieturister – som alle koser seg på de mange restaurantene som ligger tett i tett langs bryggen. Det er ingen hemmelighet at Tønsberg først og fremst er en sommerby, mye på grunn av det stabile og flotte været byen har om sommeren. Selv om Tønsberg sentrum enkelt kan forseres til fots, kan det være praktiske med leiebil under oppholdet.

Det er ikke noe problem å få ordnet seg en leiebil i Tønsberg, noe som åpner opp for nye muligheter i området. Du får leid bil både i Tønsberg sentrum og på Sandefjord Lufthavn Torp, som er flyplassen som ligger nærmest byen.

Dersom du vil sikre deg billigst mulig leiebil under oppholdet ditt i Tønsberg, bør du ta turen innom Expedia før du bestiller. Gjennom Expedia er du sikret å finne en billig leiebil i Tønsberg. Husk også at du kan finne overnatting i Tønsberg på Expedia, om du har planer om å bli over noen dager.

Litt mer om Tønsberg

Tønsberg er en by med røtter helt tilbake til middelalderen, og den er regnet som den eldste byen i Norge. Den eldste delen av byen er sannsynligvis vesentlig yngre enn å 871. Norges mest spektakulære arkeologiske funn, Osebergskipet, ble gravd frem i Slagendalen, som ligger like nord for Tønsberg. Funnstedet, Oseberghaugen, er i dag en populær turistattraksjon, og det er godt tilrettelagt for besøkende.

Utforsk Tønsberg i leiebilen

Når du ha sittet og kost deg i solen på bryggen noen timer, har du kanskje lyst til å bevege litt på deg. Da kan en kjøretur til Essoskogen være et godt alternativ. Dette området kan by på flotte turstier, en natursti, en rullesteinstrand og flotte gressletter, som egner seg ypperlig for en piknik. Kjøreturen fra Tønsberg sentrum tar bare 5-10 minutter, så med leiebil har du alle forutsetninger for å oppleve dette flotte området.

Eller hva med en tur til Verdens Ende? Det er vanskelig å ikke bli nysgjerrig når man hører noen nevne Verdens Ende, og stedet ligger lengst sør på Tjøme. Dette friluftsområdet kan by på storslagen utsikt mot Skagerak, og det er gode muligheter både for å fiske og bade i området. Restauranten du finner her ble oppført i 1932, noe som må sies å være ganske så imponerende. Det er imidlertid også en opparbeidet grillplass, dersom du heller vil pakke med deg en piknik i leiebilen.

Opplev nærliggende byer med leiebilen

Tønsberg ligger omtrent 1,5 timer med bil fra Oslo, og med leiebil kan du dermed uten problemer legge inn en dagstur til hovedstaden. Oslo er en by som er fylt med severdigheter og attraksjoner, enten du vil se flotte kirker, besøke spennende museer eller bare slappe av med noe godt å drikke på Aker Brygge. Det er også veldig gode shoppingmuligheter i Oslo, så frisk opp garderoben litt i løpet av dagsturen!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Tønsberg

Hva er den beste prisen på leiebil i Tønsberg?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Tønsberg 1,880 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Tønsberg?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Tønsberg er 2,015 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Tønsberg?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Tønsberg?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Tønsberg

Utforsk Tønsberg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!