Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Tønsberg

Vis alle leiebiler i Tønsberg

Gode tilbud på leiebiler i Tønsberg

Tønsberg er en by i Vestfold kommune som er kjent for sin fantastiske brygge. På sommerstid er bryggen full av lokale innbyggere, båtturister og ferieturister – som alle koser seg på de mange restaurantene som ligger tett i tett langs bryggen. Det er ingen hemmelighet at Tønsberg først og fremst er en sommerby, mye på grunn av det stabile og flotte været byen har om sommeren. Selv om Tønsberg sentrum enkelt kan forseres til fots, kan det være praktiske med leiebil under oppholdet.

Det er ikke noe problem å få ordnet seg en leiebil i Tønsberg, noe som åpner opp for nye muligheter i området. Du får leid bil både i Tønsberg sentrum og på Sandefjord Lufthavn Torp, som er flyplassen som ligger nærmest byen.

Dersom du vil sikre deg billigst mulig leiebil under oppholdet ditt i Tønsberg, bør du ta turen innom Expedia før du bestiller. Gjennom Expedia er du sikret å finne en billig leiebil i Tønsberg. Husk også at du kan finne overnatting i Tønsberg på Expedia, om du har planer om å bli over noen dager.

Litt mer om Tønsberg

Tønsberg er en by med røtter helt tilbake til middelalderen, og den er regnet som den eldste byen i Norge. Den eldste delen av byen er sannsynligvis vesentlig yngre enn å 871. Norges mest spektakulære arkeologiske funn, Osebergskipet, ble gravd frem i Slagendalen, som ligger like nord for Tønsberg. Funnstedet, Oseberghaugen, er i dag en populær turistattraksjon, og det er godt tilrettelagt for besøkende.

Utforsk Tønsberg i leiebilen

Når du ha sittet og kost deg i solen på bryggen noen timer, har du kanskje lyst til å bevege litt på deg. Da kan en kjøretur til Essoskogen være et godt alternativ. Dette området kan by på flotte turstier, en natursti, en rullesteinstrand og flotte gressletter, som egner seg ypperlig for en piknik. Kjøreturen fra Tønsberg sentrum tar bare 5-10 minutter, så med leiebil har du alle forutsetninger for å oppleve dette flotte området.

Eller hva med en tur til Verdens Ende? Det er vanskelig å ikke bli nysgjerrig når man hører noen nevne Verdens Ende, og stedet ligger lengst sør på Tjøme. Dette friluftsområdet kan by på storslagen utsikt mot Skagerak, og det er gode muligheter både for å fiske og bade i området. Restauranten du finner her ble oppført i 1932, noe som må sies å være ganske så imponerende. Det er imidlertid også en opparbeidet grillplass, dersom du heller vil pakke med deg en piknik i leiebilen.

Opplev nærliggende byer med leiebilen

Tønsberg ligger omtrent 1,5 timer med bil fra Oslo, og med leiebil kan du dermed uten problemer legge inn en dagstur til hovedstaden. Oslo er en by som er fylt med severdigheter og attraksjoner, enten du vil se flotte kirker, besøke spennende museer eller bare slappe av med noe godt å drikke på Aker Brygge. Det er også veldig gode shoppingmuligheter i Oslo, så frisk opp garderoben litt i løpet av dagsturen!

Utforsk Tønsberg

Utforsk Tønsberg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!