Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Stavern

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 9, 2020

Meget hyggelig kapteiner, med masse innformasjon.

Mar 1, 2020

Det var akkurat det samme som forrige turen min til Madrid. Alt var greit.

Feb 27, 2020

Maten var ikke noe å skryte av men..

Feb 3, 2020

Til tider for kaldt i cabinen.

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Fly til Stavern

Flyvninger til Stavern

Stavern er en by i Larvik kommune og har vært havn og ankerplass siden oldtiden. Dersom du skal booke flybilletter til Stavern er nærmeste flyplass Sandefjord Lufthavn Torp, som ligger cirka tre mil nordøst for byen. Fra Sandefjord Lufthavn kan du reise med shuttlebuss til Torp stasjon på Vestfoldbanen, og herfra reise til Larvik og bytte til buss. Foretrekker du å reise med bil kan du enten anskaffe leiebil på flyplassen, eller du kan plukke opp leiebil i Stavern.

Dersom du velger å fly til Stavern kan du finne flyvninger med ulike selskaper. Man kan fly direkte mellom Torp og byer både i Norge og utlandet,og er du tidlig ute er det store sjanser for å finne billige flybilletter til Stavern.

Om Sandefjord Lufthavn

Sandefjord Lufthavn Torp ligger ligger like utenfor byen og er en av de få store flyplassene i Norge som ikke drives av staten ved Avinor. Fra Torp kan man reise til mange av de store norske byene, samt at det foruten flyreiser til Stavern tilbys reiser til storbyer som København, London og Amsterdam. Widerøe står for de norske flyvningene, mens en rekke andre flyselskaper tilbyr storbyferie og charter. Torp er en enkel flyplass å finne frem på og er man sulten får man tak i alt fra salater, sandwicher og pizza, til pubmat og spennende middagsretter. Det finnes også et godt utvalg i kaffebasert drikke, vin og andre drikkevarer. Shoppingmulighetene er også gode, og foruten kioskvarer og bøker finnes også to store tax-free butikker —en ved avgang og en ved ankomst. Har man bestilt hotell i Stavern på forhånd går reisen videre raskt.

På flyreise til Stavern

Setter du pris på utendørsaktiviteter kan en reise til Stavern være akkurat det du trenger. Man kan dykke, reise på havrafting eller dra med sightseeingbåt i skjærgården. Eller hva med å prøve noe utenom det vanlige? Kanskje et fyrsafari kunne friste? Utenfor byen, ved Rakkeboene, er det gode fiskemuligheter og naturen er svært variert. Det har vært lange tradisjoner for fangst og fiske her og havet har vært en viktig levevei. Stavern er kjent for å ha sandstrender i alle himmelretninger og har så mange som 200 soldager i året. Byen kalles ’kunsterbyen ved havet’ettersom det spesielle lyset har fascinert en rekke billedkunstnere som har slått seg ned her. Stavern bærer preg av mye historie, særlig fra Vikingtiden og 1700-tallet. Fredriksvern verft, fra 1758, var Norges første hovedstasjon for marinen, og er omgitt av festingsverk, voller og vollgraver. Utenfor vollene ble Stavern kirke bygd, og var Norges første garnisonkirke. Kirken har flotte former og detaljer og er en av de fremste norske kirkebygg fra rokokkoperioden. På Citadelløya ligger Stavern fort, som er et nasjonalt fredet kulturminne, og i 1751 ble fortet en del av Fredriksverns befestninger. I dag holder norske kunstere til i Kommandantboligen og her ligger også et museum. Historien forteller at ’Den Grå Dame’ spøker på øya under måneklare netter. Sagnet forteller om en tjenestepike som ble forført av sjøhelten Tordenskiold, men etter å ha blitt sviktet druknet hun seg i brønnen på Citadelløya.

Informasjon om flyreiser til Stavern

Ankomstflyplass Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode OSL
Ankomstby Oslo

Populære flyvninger til Stavern

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.