Thailand

Reiseguide
Nai Harn strand som inkluderer tropisk landskap, sandstrand og landskap
Se gamle ruiner, moderne byer, skogkledde fjell og uberørte strender i hjertet av Sørøst-Asia. Oppdag et land som er like spennende for både naturelskere og kulturentusiaster.

Thailands vakre tropiske landskap omfatter kalkklipper som er perfekte for klatring, palmeøyer der du kan snorkle i klart vann, høye fjell med interessante landsbyer og frodige jungler som kan utforskes. Landet tilbyr også en spennende blanding av templer, palasser og naturopplevelser.

Bangkok er ofte første stopp når du besøker Thailand, siden det er her hovedflyplassen ligger. Bli her noen dager for å oppleve den fascinerende blandingen av tradisjon og modernitet. Ta turen til det gamle kvarteret for å se Det kongelige palasset fra 1700-tallet, der du finner smaragdbuddhaen. I nærheten ligger Wat Pho, som er kjent for sin 46meter lange liggende Buddha-statue. Smak deilig gatemat på Wang Lang-markedet og ta en titt i bodene på helgemarkedet Chatuchak. Besøk de kjempestore kjøpesentrene, elegante butikkene og restaurantene i Siam. Om kvelden er det yrende uteliv på Siloms puber, klubber og barer.

Hvis du har tid til å se noen av de andre byene i Thailand, bør du dra til tempelruinene i Ayutthaya og de elegante palassene og hagene i Nonthaburi.

Mange reiser til Thailand for å oppleve strendene og varmt, krystallklart vann. Bad, snorkle og klatre på Railay-stranden. Sol deg i hesteskobuktene på Ko Phi Phi, og få en tradisjonell thaimassasje på Pattaya-stranden.

Lei en båt for å utforske noen av de hundrevis av øyene utenfor kysten av Thailand. Dykk mellom korallrevene utenfor Surin og Similan. Utforsk mangroveskogene og grottene i Ko Lanta og gå gjennom skogen for å se fossene på Ko Chang. Kjenn sanden under føttene på strendene i Ko Samui og Ko Phangan.

Sett av litt ekstra tid til å oppleve mer av Thailands naturlige skjønnhet og fascinerende dyreliv. Se etter eksotiske fuglearter i Doi Inthanon nasjonalpark , som omgir Thailands høyeste topp. Gå gjennom jungelen i Chiang Mai og jobb frivillig i Elephant Nature Park. Dette er et dyrereservat for elefanter, bøfler, hunder og mange andre dyr.

Natur, kultur og strender gjør Thailand til et populært feriereisemål.

Thailand – populære byer

Sukhumvit som viser landskap, nattbilder og cbd
Bangkok
Kjent for Shopping, Slott og Templer
Bangkok er Thailands største by og kulturelle hjerte, og hvis du reiser hit, får du oppleve både ellevilt kaos og intens ro.

Grunner til å reise

 • Khaosan-veien
 • Lumphini-parken
 • Erawan-helligdommen
Koh Lan fasiliteter samt kyst og båter
Pattaya
Kjent for Strandutsikt, Restauranter og Shopping
Thailands nest mest besøkte by er kjent for sine neonskilter og pikante uteliv. Byen har imidlertid fått et mykere preg, og er nå mer populær blant par og familier.

Grunner til å reise

 • Pattaya strand
 • Gågaten
 • Dongtan strand
Chiang Mai som inkluderer mote og performance-kunst i tillegg til en liten gruppe med mennesker
Chiang Mai
Kjent for Shopping, Historisk og Turer
Opplev templer, kulturliv og kaféer i Chiang Mai!

Grunner til å reise

 • Chiang Mai nattbasar
 • Wat Phra That Doi Suthep
 • Wat Phra Singh
Lamai strand som viser sandstrand
Koh Samui
Kjent for Strandutsikt, Restauranter og Avslapning
Romantiske Koh Samui venter på deg med strender, øyutsikt, spa og mye mer!

Grunner til å reise

 • Chaweng strand
 • Lamai strand
 • Nathon brygge
Vest-Railay strand som viser kløft eller juv og strand i tillegg til en stor gruppe med mennesker
Krabi
Kjent for Strandutsikt, Avslapning og Båtturer
Reiselysten? Dra til avslappende Krabi for strender, øyutsikt og skoger.

Grunner til å reise

 • Ao Nang-stranden
 • Vest-Railay strand
 • Phra Nang strand
Hua Hin fasiliteter samt landskap, kystby og silhuett
Hua Hin
Kjent for Strandutsikt, Avslapning og Svømming
Hua Hin, Thailands eldste feriested, er en kombinasjon av kosmopolitisk storby og fasjonabelt strandsted og har lenge vært en favoritt blant landets kongelige.

Grunner til å reise

 • Hua Hin strand

Populære steder å besøke

Thailand

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: