Billige flybilletter til Narvik

Billige flyreiser til Narvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Narvik?
Evenes (EVE-Harstad - Narvik) er den ene flyplassen nær denne byen.
Hvor langt er det til Evenes (EVE-Harstad - Narvik) fra sentrum av Narvik?
EVE ligger 30 km fra sentrum av Narvik, så du må forvente noe reisetid til bykjernen.
Kan jeg fly til Narvik nå?
Sørg for at reisen til Narvik går som smurt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Narvik?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Narvik, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Narvik med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Narvik, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Narvik?
Narvik kan vise til én stor flyplass, så det er lett å søke etter den beste flyvningen. Du flyr til Evenes (EVE-Harstad - Narvik), som ligger omtrent 30 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Narvik?
5 flyselskaper flyr til Narvik fra 6 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Narvik?
Narvik mottar flest flyvninger fra Norwegian Air Shuttle, SAS og Flyr AS. Norwegian Air Shuttle er det mest valgte flyselskapet, og Frogner er byen de fleste passjerene flyr fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Narvik?
Det er svært enkelt å planlegge en opplevelsesrik reise til Narvik når man kan velge fra 94 direkteflyvninger i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Narvik avreise fra?
Mange reisende drar fra flyplasser i Oslo, Frogner og Bryn når de drar til Narvik.
Hvor lang tid tar det å fly til Narvik?
Hvis du skal fly til Narvik fra Oslo, må du regne med en flytur på rundt 1 t og 39 min. Reiser du fra Frogner, bør regne med en reisetid på ca. 1 t og 39 min. Fra Bryn tar det ca. 1 t og 39 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Narvik så rimelig som mulig?
Ikke vent med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene bereiste reisende bruker for å få de beste tilbudene. Ved å bestille tidlig har du flere valgmuligheter, og flybillettene er rimeligere. En annen fantastisk måte å dra i land gode tilbud på er å undersøke litt nærmere. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du finne ut hva det koster å lande på en av de mindre. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du kommer over en knallbra tilbud. Prisene kan nemlig endres når som helst! Med gode råd og litt flaks kan de billige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Narvik?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Narvik gå lett som en plett eller bli en kjedelig affære. Nedenfor finner du noen nyttige tips som hjelper deg med å få en god start på ditt neste store eventyr.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det første du må gjøre, er å ta med pass, reiseinformasjon, penger og daglige medisiner. Deretter tar du med noe som får tiden til å gå på flyet. Noen bra forslag er en god bok og en PC med filmer du kan se. Hvis du planlegger å ta en liten lur, er en komfortabel nakkepute og et par øretelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg tannbørste og ansiktsservietter, slik at du ser opplagt ut når du forlater flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må pakke større beholdere med sjampo og hårgelé i bagasjen du skal sjekke inn. Hvis du har med mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Spisse eller skarpe gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Nødbluss, blekemidler og bensin, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Hovedmålet er å være så komfortabel som mulig. Du bør ha på pustende klær og ha med deg en genserjakke i tilfelle du blir kald. På beina er det lurt å ha på et par romslige, flate sko ettersom det er mulig at føttene og anklene hovner opp litt i løpet av flyreisen. Pakk heller stiletthælene og de tunge turskoene i den innsjekkede bagasjen.
  • Den alvorlige tilstanden som heter DVT (dyp venetrombose), er en potensiell risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodlevring som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å unngå denne tilstanden er det smart å gå litt rundt i kabinen og gjøre fot- og benøvelser mens du sitter i setet. Du kan også ha på kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Narvik?
Erfarne reisende vet at trikset er å forberede seg før man skal gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten går du om bord på flyet til Narvik på null komme niks. Følg disse nyttige tipsene for å få en god start på ferien:

  • I sikkerhetskontrollen sjekker de først at du har gyldig legitimasjon og tilhørende ombordstigningskort før du kan gå videre. Derfor er det lurt å ha dette lett tilgjengelig.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Det kan være hodetelefoner eller øretelefoner samt jakker og kåper. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle elektroniske enheter, inkludert telefon og laptop, må også skannes separat.
  • Har du pakket med deg håndkrem? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, kan du ha den med deg om bord.
  • Det er en god idé å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du må ta dem av i sikkerhetskontrollen. Snøresko og tyngre sko må ofte skannes.
  • Flyselskapene tillater ikke skarpe eller spisse gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ta med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Narvik
Ankomstflyplass
Harstad - Narvik
Ankomstflyplassens IATA-kode
EVE
Ankomstby
Evenes
Pris tur-retur
1 097 kr

Populære flyvninger til Narvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines