Billige flybilletter til Andenes

Billige flyreiser til Andenes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 677 kr for enveisflyvninger og 1 555 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Andenes

Flyvninger til Andenes

Andenes er det største tettstedet på Andøy i Nordland fylke. Stedet ligger på nordsiden av Andøya, og her bor det rundt 2 700 mennesker. I storhetstiden som varte gjennom hele middelalderen, var Andenes det største fiskeværet i Nordland. Senere opplevde stedet en kraftig nedgangstid, men fiske og fiskeforedling er fremdeles viktige næringer her. En tur til Andenes og Vesterålen kan by på mange fine naturopplevelser.

Flyreiser til Andenes

Når du skal fly til Andenes lander du på øyas egen flyplass – Andenes lufthavn. Flyplassen ligger mellom Andenes og Haugnes, men det tar ikke mer enn to minutter å kjøre til Andenes sentrum. Det kan være en fordel å leie bil i Andenes så du kan kjøre rundt i området i ditt eget tempo.

Hvis du ønsker å oppleve mer av Vesterålen, kan du også benytte deg av flyplassen i Stokmarknes. Det tar cirka to timer å kjøre fra Stokmarknes og nordover til Andenes, og på turen får du sett mye av Vesterålen. Det er også flyplasser i for eksempel Narvik og Svolvær.

Opplevelser i Andenes

Andenes kan by på mange flotte opplevelser og mye vakker natur. Her kan du både dra på hvalsafari og fisketur. Det er mange flotte tur- og sykkelløyper langs kysten du kan utforske. Du finner mange fine sandstrender i området hvis du har lyst på ta en dukkert. Og her kan du også oppleve både nordlys og midnattssol. Med et par billige flybilletter til Andenes kan du boltre deg på dette naturskjønne stedet.

Fly til Andenes

Når du har flybilletter til Andenes kan du forvente deg spennende dager i Vesterålen. Hvis du flyr direkte fra Oslo, tar turen til Andenes en time og 45 minutter. Skal du reise fra andre steder i Sør-Norge må du enten bytte fly i Oslo eller i en av de større byene i Nord-Norge, som Bodø eller Tromsø.

På Andenes lufthavn finner du også Andøya flystasjon som er den militære delen av flyplassen. Stedet har hatt en viktig militær oppgave, og under den kalde krigen var dette en av de første forsvarstillingene for Norge og Europa.

På flyplassen finner du et par selskaper som driver med leiebil hvis du ønsker egen bil under oppholdet. Ellers går det busser fra flyplassen til Andenes og til Sortland. Det står også drosjer utenfor ankomsthallen hvis du heller ønsker å benytte deg av dette tilbudet.

Severdigheter i Andenes

Det er flere muligheter for overnatting i Andenes, du kan velge mellom alt fra hoteller til rorbuer og privat innlosjering. Det er også mange severdigheter her som er vel verdt et besøk. Ta turen til Romskipet Aurora og opplev en unik tur i et virtuelt romskip. Fyret som rager nærmere 40 meter over bakken og den store moloen bør du også få med deg. Her finner du i tillegg Andøymuseet og Nordtun Gård hvor du kan hilse på dyrene ute året rundt. En flyreise til Andenes kan altså by på litt av hvert, og dette spesielle området er vel verdt et besøk.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Andenes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 677 kr for enveisflyvninger og 1 555 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe