Billige flyreiser til Leknes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 526 kr for enveisflyvninger og 1 102 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Leknes

Flyvninger til Leknes

Leknes er en koselig by i Lofoten i Nordland. Beliggenheten er svært så idyllisk, med hav på alle sider. Leknes er det geografiske midtpunktet i hjertet av Lofoten, og mange turister tar turen til byen for å oppleve den fantastiske naturen og det imponerende landskapet. Siden Leknes ligger såpass utilgjengelig til, er det bra byen har sin egen flyplass, Leknes lufthavn. At det er en flyplass i området gjør det mye enklere å dra på ferie til Leknes, siden man kommer seg dit raskt. Det er imidlertid en liten flyplass uten så mange flyruter, og dersom du ikke kommer reisende fra Bodø må du regne med en mellomlanding på Bodø lufthavn. Når du skal bestille flybillettene dine til Leknes, bør du benytte deg av Expedia. Hos Expedia finner du billige flybilletter til Leknes, og bestiller du leiebil og hotell i Leknes samtidig kan du spare enda mer!

Når du skal reise til Leknes, kan det være greit å planlegge flyreisen litt. Siden du ikke kan fly direkte, kan det være greit å planlegge så du ikke må vente alt for lenge i Bodø før det neste flyet tar deg videre til Leknes. Det er imidlertid ganske mange avganger fra Bodø til Leknes daglig, så det bør ikke være noe problem å treffe ganske bra på en avgang. Fordelen med mellomlandingen, er at du får sett både det flotte landskapet rundt Bodø samt Lofoten fra flyvinduet – vel og merke hvis været spiller på lag med deg. Det fantastiske landskapet du ser er bare en forsmak på opplevelsen du står ovenfor når du kommer til Leknes.

Midnattssol

Foruten det flotte landskapet, er midnattssolen med på å trekke turister til Leknes. Midnattssol betyr at solen ikke går ned, og om våren er det mulig å oppleve dette fenomenet i Leknes. Som en motpol til dette er det mørketid en drøy måned i desember/januar, noe som innebærer at solen ikke går opp. Begge deler er vel verdt å få med seg, så det er bare å velge hva du synes høres mest spennende ut!

Fly til Leknes fra flyplasser i Norge

Det er Widerøe som tar seg av alle flyvninger til Leknes lufthavn, siden rullebanen er såpass kort at de større ruteflyene til Norwegian og SAS ikke kan lande på flyplassen. Vanligvis innebærer det litt dyrere flybilletter når det er Widerøe som flyr rutene, men de mange daglige flyvningene til flyplassen er med på å presse ned prisene. Bruke Expedia når du skal bestille, og du finner enkelt de billigste flybillettene.

Leknes lufthavn

Leknes lufthavn er en kortbaneflyplass som eies av drives av Avinor. Flyplassen ble åpnet i 1972, og har i dag i overkant av 100 000 passasjerer årlig. Det er med andre ord en ganske liten flyplass, så det er begrenset med fasiliteter. Det er imidlertid trådløst Internett og et hittegodskontor på flyplassen.

Flyplassen ligger bokstavelig talt et steinkast fra Leknes, og du kan i prinsippet gå fra flyplassen til Leknes sentrum. Dersom du skal ha leiebil i Leknes, kan du hente leiebilen på flyplassen.

Populære flyvninger til Leknes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 526 kr for enveisflyvninger og 1 102 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.