Billige flybilletter til Stokmarknes

Billige flyreiser til Stokmarknes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 527 kr for enveisflyvninger og 1 054 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Stokmarknes

Det er få flyselskaper som flyr til Stokmarknes, men det ene som gjør det noenlunde jevnlig, er til gjengjeld subsidiert. Dette gjør at det er mulig å skaffe seg billige flybilletter til Stokmarknes, til tross for ganske tomme fly av og til. Velger du å reise i sommerhalvåret, vil du også kunne finne én og annen pakkereise til Stokmarknes, men disse tilbys altså ikke hele året. Allikevel er turen opp til Vesterålen vel verdt det, for her finner du opplevelser og severdigheter som er veldig eksotiske, selv for den som har ”sett det meste”.

Det er et lite, men kvalitetspreget utvalg av hotell på Stokmarknes, og hvis du er blant dem som ikke plages av kjøreturer, finnes det også et utvalg av overnattingssteder på Sortland. Hit tar det omtrent 30 minutter å kjøre fra Stokmarknes. Stokmarknes er også den nærmeste flyplassen til Sortland, så mange som reiser hit, velger også å gjøre det ved å fly til Stokmarknes. Kjøreturen mellom de to byene tar deg da også gjennom noe av den vakreste og villeste naturen Nordland har å by på, med høye fjell som styrter ned i fjorden, idylliske fiskebåter ved kaiene, og synet av hurtigrutebåten M/S Finnmarken på land.

Hvis du allikevel ønsker å se mer av nærområdet, anbefales det å leie bil på Stokmarknes. Da har du større rekkevidde til å utforske de mange fiskeværene og den herlige naturen Vesterålen har å by på. Du finner leiebilkontorer både i sentrum og på flyplassen. Hvis du ønsker å benytte deg av andre transportmidler fra flyplassen og inn til Stokmarknes sentrum, kan du velge både drosje og buss. Disse tar omkring 10 minutter inn til sentrum, og er langt ifra uoverkommelig dyre.

Hvordan finner jeg billige flyreiser til Stokmarknes?

Som nevnt over, er det ikke et stort utvalg flyselskaper som betjener Stokmarknes lufthavn, Skagen. Flyplassen er del av det såkalte kortbanenettet, og ser et begrenset antall avganger og ankomster i løpet av en dag. De allestedsnærværende, små og grønne Dash-8-maskinene som er så viktige for distrikts-Norge, er også det vanlige innslaget for den som følger med på trafikken ved Stokmarknes lufthavn. Heldigvis er disse rutene subsidiert, slik at du ikke nødvendigvis trenger å betale den reelle kostnaden av å fly hit.

Flyplassen på Stokmarknes er forholdsvis liten, slik de aller fleste flyplasser i denne kategorien er. Allikevel vil du finne både hittegods og bilutleie her. Flyplassen tilbyr også gratis trådløst nett, slik at du kan følge med på dine favorittnettsider mens du venter på avgangen din. Dersom du er av typen som liker å drikke en brus eller lese et magasin mens du venter, bør du derimot sørge for å skaffe dette i sentrum før du reiser.

Fly billig til Stokmarknes

Ja, det går an å fly billig til Stokmarknes, men de beste billettene blir fort utsolgt. Det er altså ingen ting å vente på, for prisene blir antakeligvis ikke lavere enn det de er i dag. Vesterålen tar deg imot med åpne armer!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Stokmarknes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 527 kr for enveisflyvninger og 1 054 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe