Billige flybilletter til Stokmarknes

Billige flyreiser til Stokmarknes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 527 kr for enveisflyvninger og 1 053 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Stokmarknes

Det er få flyselskaper som flyr til Stokmarknes, men det ene som gjør det noenlunde jevnlig, er til gjengjeld subsidiert. Dette gjør at det er mulig å skaffe seg billige flybilletter til Stokmarknes, til tross for ganske tomme fly av og til. Velger du å reise i sommerhalvåret, vil du også kunne finne én og annen pakkereise til Stokmarknes, men disse tilbys altså ikke hele året. Allikevel er turen opp til Vesterålen vel verdt det, for her finner du opplevelser og severdigheter som er veldig eksotiske, selv for den som har ”sett det meste”.

Det er et lite, men kvalitetspreget utvalg av hotell på Stokmarknes, og hvis du er blant dem som ikke plages av kjøreturer, finnes det også et utvalg av overnattingssteder på Sortland. Hit tar det omtrent 30 minutter å kjøre fra Stokmarknes. Stokmarknes er også den nærmeste flyplassen til Sortland, så mange som reiser hit, velger også å gjøre det ved å fly til Stokmarknes. Kjøreturen mellom de to byene tar deg da også gjennom noe av den vakreste og villeste naturen Nordland har å by på, med høye fjell som styrter ned i fjorden, idylliske fiskebåter ved kaiene, og synet av hurtigrutebåten M/S Finnmarken på land.

Hvis du allikevel ønsker å se mer av nærområdet, anbefales det å leie bil på Stokmarknes. Da har du større rekkevidde til å utforske de mange fiskeværene og den herlige naturen Vesterålen har å by på. Du finner leiebilkontorer både i sentrum og på flyplassen. Hvis du ønsker å benytte deg av andre transportmidler fra flyplassen og inn til Stokmarknes sentrum, kan du velge både drosje og buss. Disse tar omkring 10 minutter inn til sentrum, og er langt ifra uoverkommelig dyre.

Hvordan finner jeg billige flyreiser til Stokmarknes?

Som nevnt over, er det ikke et stort utvalg flyselskaper som betjener Stokmarknes lufthavn, Skagen. Flyplassen er del av det såkalte kortbanenettet, og ser et begrenset antall avganger og ankomster i løpet av en dag. De allestedsnærværende, små og grønne Dash-8-maskinene som er så viktige for distrikts-Norge, er også det vanlige innslaget for den som følger med på trafikken ved Stokmarknes lufthavn. Heldigvis er disse rutene subsidiert, slik at du ikke nødvendigvis trenger å betale den reelle kostnaden av å fly hit.

Flyplassen på Stokmarknes er forholdsvis liten, slik de aller fleste flyplasser i denne kategorien er. Allikevel vil du finne både hittegods og bilutleie her. Flyplassen tilbyr også gratis trådløst nett, slik at du kan følge med på dine favorittnettsider mens du venter på avgangen din. Dersom du er av typen som liker å drikke en brus eller lese et magasin mens du venter, bør du derimot sørge for å skaffe dette i sentrum før du reiser.

Fly billig til Stokmarknes

Ja, det går an å fly billig til Stokmarknes, men de beste billettene blir fort utsolgt. Det er altså ingen ting å vente på, for prisene blir antakeligvis ikke lavere enn det de er i dag. Vesterålen tar deg imot med åpne armer!

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Stokmarknes?
Hvis du tenker å fly, slipper du å bestemme deg for hvilken flyplass du vil lande på. Byen har nemlig bare én – Stokmarknes (SKN-Skagen).
Hvor langt er det til Stokmarknes (SKN-Skagen) fra sentrum av Stokmarknes?
Hvis du planlegger å bo Stokmarknes sentrum, går det raskt å komme seg dit etter at du har landet på Stokmarknes (SKN-Skagen). Terminalen er bare 5 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Stokmarknes nå?
Sørg for at reisen til Stokmarknes går som smurt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Stokmarknes?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Stokmarknes, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Stokmarknes med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Stokmarknes, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Stokmarknes?
Flyr du til Stokmarknes, lander du på SKN eller Svolvær (SVJ-Helle). Den første ligger 5 km fra sentrum av byen, mens den andre ligger 40 km unna.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Stokmarknes?
Det er lett å bestemme seg for hvem du skal bestille hos for å fly til Stokmarknes – det er kun ett flyselskap som betjener ruten. Du bør bestille på forhånd for å være sikker på at du får plass på flyet de datoene du ønsker.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Stokmarknes?
Wideroe opererer de fleste flyvningene til Stokmarknes. Den mest populære reisemåten, er å fly med Wideroe fra Bodø.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Stokmarknes?
Med ca. 78 flyvninger uten mellomlandinger hver uke, vil du ankomme i Stokmarknes før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Stokmarknes avreise fra?
Flyvninger til Stokmarknes fra flyplasser i Bodø, Fjord-Norge og Arktisk Europa, er svært populære.
Hvor lang er flyturen til Stokmarknes?
Hvis du reiser fra Bodø, kommer du til å være i luften i omtrent 30 min før du lander i Stokmarknes. Fra Fjord-Norge tar det ca. 40 min, og fra Arktisk Europa tar flyturen 40 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Stokmarknes?
Vi vet alle om noen som alltid klarer å finne superbillige billetter hver gang de skal på tur. Vil du vite hvordan de gjør det? De venter ikke til siste øyeblikk med å bestille. En annen bra måte å få gode tilbud på er å se på alle alternativene. Hvis reisemålet har flere flyplasser, bør du finne ut hva prisen er for å lande på en av de mindre. Og til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være først ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å bestille når du kommer over et knallbra tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Stokmarknes?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en god flytur hvis du er flink til å organisere på forhånd. Vi har noen gode reisetips, slik at du kan få en bra start på ferien til Stokmarknes.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Trikset for å få en problemfri flytur er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. Begynn med det viktigste: pass, billett, penger og daglige medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som får tiden til å gå, som elektroniske enheter eller et blad. Du bør heller ikke glemme ladere, en behagelig nakkepute og et par øretelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettsaker som tannbørste, våtservietter og rene klær er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør pakke større flasker med sjampo og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Har du mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Skarpe gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Aerosolbeholdere, spraymaling og fyrstikker, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør virkelig være målet når du skal bestemme deg for hva du skal ha på deg på flyet. Det er også viktig med behagelige sko ettersom føtter og ankler kan hovne opp litt. Sko som er flate og litt romslige, fungerer bra.
  • Tilstanden kalt dyp venetrombose (DVT) kan være en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon. For å unngå dette er det smart å gå litt rundt og gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Du kan også redusere risikoen ved å ha på kompresjonsstrømper.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Stokmarknes?
Svaret er – vær forberedt. Vi har samlet sammen noen nyttige tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen. Snart er du i Stokmarknes:

  • I kontrollen må de først se at du har gyldig legitimasjon og ombordstigningskort før du kommer videre. Du bør derfor ha dette lett tilgjengelig.
  • Etterpå er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • All elektronikk, inkludert laptop og telefon, må også skannes separat.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som parfyme og hårspray, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare noen verdifulle minutter. Fjellsko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Du kan ikke ha med skarpe gjenstander som kniver inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Stokmarknes
Ankomstflyplass
Helle
Ankomstflyplassens IATA-kode
SVJ
Ankomstby
Svolvær
Pris for flyreisen
1 053 kr

Populære flyvninger til Stokmarknes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 527 kr for enveisflyvninger og 1 053 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe