Ferieboliger i Stø

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Stø

Velkommen til Nyken Resort - ved starten av Dronningruta!
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Øksnes. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en balkong. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet ...
Experience the adventures of Andøy and Vesterålen
Du kan bo i denne ferieboligen med familievennlig profil under oppholdet i Andøya. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og en hage. Les ...
5/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
Ontspannen en relaxte vakantie
"Mooi en schoon verblijf. Prima gastheer en een prachtige omgeving"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2021

6 Person Holiday Home in Alsvåg
3 out of 5
Oksnes, Nordland
Hvis du bor i denne ferieboligen i Øksnes, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og DVD-spiller på rommet. Meløya ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Nyken Resort - The House
Myre, Nordland
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Øksnes. Stedet har blant annet wi-fi, et boblebad og parkeringsplasser. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Stø
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Stø du kanskje er interessert i

Myre Kysthotell

Myre Kysthotell

3.5 out of 5
52 Storgata, Oksnes, Nordland, 8430
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Holmvik Brygge Nyksund

Holmvik Brygge Nyksund

3 out of 5
Nyksund, PB338, Oksnes, Nordland, 8439
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 120 kr for en feriebolig i , og opptil 1 482 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 1.3? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Stø?

Ja, du finner ferieboliger i nærheten av de beste attraksjonene i Stø. Det er også mulig å finne et litt mer avsidesliggende alternativ, hvis du helst bare vil ta livet med ro.

Hva er den beste ferieboligen Stø kan tilby?

6 Person Holiday Home in Alsvåg: Denne ferieboligen i nærheten av Stø tilbyr balkong, en terrasse og grill for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet oppvaskmaskin, kjøleskap og kokeplater.

Hva er det å finne på i Stø?

Du kan besøke severdigheter som Meløya mens du er i området.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Stø?

Ferieboliger er privateide boliger du kan bruke til overnatting over flere uker eller i bare noen netter på reisen til Stø. Når du leier en feriebolig, har du gjerne tilgang til fasiliteter som vaskemaskin og wi-fi så du har det like koselig som hjemme. Er du opptatt av at stedet må være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg en ekstra trygghet vekk fra trange heiser og travle lobbyer, og slik kan du fortsatt oppleve alt det spennende ved å reise. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et glimrende valg for småbarnsfamilier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Stø
expedia-verifiserte anmeldelser