Billige flybilletter til Henningsvær

Billige flyreiser til Henningsvær

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 528 kr for enveisflyvninger og 1 055 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Henningsvær

Skal du fly til Henningsvær eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Henningsvær. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Henningsvær eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Henningsvær eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Henningsvær?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, og det er Svolvær (SVJ-Helle).
Hvor langt er det til Svolvær (SVJ-Helle) fra sentrum av Henningsvær?
Hvis du skal bo sentralt i Henningsvær, kan det være en god idé å sørge for transport til byen før du ankommer. Bykjernen ligger ca. 20 km fra SVJ.
Kan jeg fly til Henningsvær nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om reiserestriksjonene som gjelder for Henningsvær, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Henningsvær?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Henningsvær, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Henningsvær med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Henningsvær, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Henningsvær?
Hvis du drar til Henningsvær, er det stor mulighet for at du vil ankomme til Leknes (LKN) (25 km fra sentrum). SVJ (20 km fra sentrum) er den andre hovedflyplassen i byen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Henningsvær?
Det er lett å bestemme seg for hvem du skal bestille med for å reise til Henningsvær – det er kun ett flyselskap som betjener ruten. Du bør bestille på forhånd for å være sikker på at du får plass de datoene du ønsker.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Henningsvær?
Flyvningene til Henningsvær betjenes stort sett av Wideroe. De fleste av disse flyvningene har avgang fra Bodø, og Wideroe betjener de fleste av dem.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Henningsvær?
Det er svært enkelt å planlegge en uforglemmelig ferie til Henningsvær når du kan velge blant 78 direkteflyvninger i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Henningsvær avreise fra?
Mange har avreise fra flyplasser i Bodø, Hadsel og Stokmarknes når de drar til Henningsvær.
Hvor lang tid tar det å fly til Henningsvær?
Hvis du skal fly til Henningsvær fra Bodø, må du regne med en flytur på rundt 25 min. De som tar av fra Hadsel, får en flytid på rundt 20 min. Fra Stokmarknes tar det ca. 20 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Henningsvær?
Som alle erfarne jetsettere sier – ikke bestill for sent. Billettprisene er ofte på sitt dyreste like før avreisedatoen. Ikke nok med det. Du bør også finne ut om reisemålet har flere flyplsser. Flyprisene kan nemlig variere avhengig av hvilken flyplass du flyr til. Ikke glem å sammenligne priser på tvers av flyselskaper. Og til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du kommer over en knallbra tilbud. Billettprisene kan nemlig endres når som helst! Med gode råd og hell kan de billige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Henningsvær?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være litt styrete å reise. Men ikke få panikk helt ennå. Du kan følge disse tipsene for å få en behagelig start på reisen til Henningsvær.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Først bør du pakke pass, viktige dokumenter, penger og daglige medisiner. Deretter tar du med ting som holder deg underholdt på flyet. For eksempel interessant lesestoff og en smarttelefon med filmer på. Er planen å ta en liten lur, er en nakkepute og øretelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg tannbørste og deodorant, så du føler deg opplagt når du er fremme.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må legge større beholdere med sjampo og hårgelé i den innsjekkede bagasjen. Hvis du har med mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe gjenstander, som lommekniver, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbokser, nødbluss og brennstoff, er heller ikke lov å ha med om bord.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • De lange, smale midtgangene på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og huske å ta med en genser ettersom temperaturen kan være lav i kabinen på lengre flyreiser. Flate, lukkede sko er også lurt.
  • Den alvorlige tilstanden som heter DVT (dyp venetrombose), kan være en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å unngå at dette skjer, kan det være lurt å gå litt rundt i kabinen og gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Det kan også hjelpe å ha på kompresjonsstrømper.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Henningsvær?
Trikset er å gjøre alt klart før man kommer til sikkerhetskontrollen. På den måten sitter du på flyet til Henningsvær før du vet ordet av det. Følg disse tipsene for å få en knallbra start på reisen:

  • Du bør ha pass og reisedokumenter i nærheten. Det er det første du blir bedt om å vise i kontrollen.
  • Deretter er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert bærbar PC og mobil, må også gjennomlyses.
  • Må du bare ha med deg håndkrem og parfyme? Ikke noe problem. Så lenge den ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, kan du ha den med deg om bord.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være en god idé å ha på praktiske sko.
  • Ikke ta med deg forbudte gjenstander i håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du pakke dem i den innsjekkede bagasjen. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Henningsvær
Ankomstflyplass
Helle
Ankomstflyplassens IATA-kode
SVJ
Ankomstby
Svolvær
Pris tur-retur
1 055 kr

Populære flyvninger til Henningsvær

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 528 kr for enveisflyvninger og 1 055 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe