Billige flybilletter til Svolvær

Billige flyreiser til Svolvær

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 225 kr for enveisflyvninger og 2 477 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Svolvær

Flyvninger til Svolvær

Svolvær er en by som ligger i Vågan kommune, helt nord i Nordland. Det er en ganske liten by, med sine i underkant av 5000 innbyggere, men siden den ligger ganske utilgjengelig til har den sin egen flyplass, Svolvær lufthavn, Helle. Flyplassen er av det mindre slaget, og det er bare Widerøe som har flyvninger til og fra den. Når du skal kjøpe flybilletten din til byen, bør du bruke Expedia for å sikre deg en så billig flybillett til Svolvær som mulig. Hos Expedia får du også gode tilbud på både hotellrom og leiebil.

Det er flere flyvninger daglig fra Svolvær til Bodø hele uken, samt én daglig flyvning til Stokmarknes på ukedager. Bodø fungerer dermed som et knutepunkt for Svolvær lufthavn, og fra flyplassen i Bodø kan man fly videre til eksempelvis Oslo, Tromsø eller Trondheim. Som nevnt er det bare Widerøe som benytter seg av flyplassen, noe som både skyldes flyplassens kapasitet og antallet passasjerer som benytter seg av flyplassen.

Svolvær har mye å tilby turistene som tar turen til byen, og opplevelsene er tilgjengelige året rundt. Det er mange flotte gallerier i byen, men det er naturopplevelsene som står i sentrum. Under oppholdet ditt i Svolvær kan du blant annet bli med på Spekkhoggersafari, dra ut på fiske, begi deg ut på fjellturer i det fantastiske landskapet eller dra på nordlystur – noe som er spesielt populært blant turistene som besøker byen. På vinterstid er det også mange flotte skiløyper i området man kan benytte seg av.

Flyreiser til Svolvær fra flyplasser i Norge

Med Expedia er du sikret en så billige flybillett som mulig til Svolvær, men vær klar over at det bare er flyvninger fra Bodø og Stokmarknes til Svolvær. Glem imidlertid ikke å sjekke Expedia når du har gjort alle forberedelser og skal bestille billetten din!

Flyturen fra Svolvær til Bodø tar i overkant av 1 time, mens du til Stokmarknes slipper unna med rundt 20 minutter i luften. Det er Bombardier Dash 8-fly som flyr strekningene, og dette er faktisk et propellfly – noe som er ganske sjeldent på kommersielle ruter i dag.

Informasjon om Svolvær lufthavn, Helle

Svolvær lufthavn, Helle ligger beleilig plassert, bare 5 minutter fra Svolvær sentrum med drosje. Og det er drosje man må benytte seg av for å komme seg inn til sentrum, siden det er ikke er noen togforbindelse eller buss fra flyplassen. Et annet alternativ er selvfølgelig å leie en bil, og det er hele fem leiebilfirmaer på flyplassen. Benytt deg av Expedia for å finne en billig leiebil i Svolvær.

Flyplassen har i underkant av 100 000 passasjerer i året, og det er derfor begrenset med fasiliteter på flyplassen. Det er ikke mulig å få kjøpt seg mat eller lignende, men det er imidlertid trådløst Internett passasjerene kan benytte seg av. Det kan derfor være greit å huske på at man kjøper seg noe å spise i Svolvær før man drar inn til flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Svolvær

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 225 kr for enveisflyvninger og 2 477 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe