Billige flybilletter til Svolvær

Billige flyreiser til Svolvær

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 526 kr for enveisflyvninger og 1 053 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Fly til Svolvær

Flyvninger til Svolvær

Svolvær er en by som ligger i Vågan kommune, helt nord i Nordland. Det er en ganske liten by, med sine i underkant av 5000 innbyggere, men siden den ligger ganske utilgjengelig til har den sin egen flyplass, Svolvær lufthavn, Helle. Flyplassen er av det mindre slaget, og det er bare Widerøe som har flyvninger til og fra den. Når du skal kjøpe flybilletten din til byen, bør du bruke Expedia for å sikre deg en så billig flybillett til Svolvær som mulig. Hos Expedia får du også gode tilbud på både hotellrom og leiebil.

Det er flere flyvninger daglig fra Svolvær til Bodø hele uken, samt én daglig flyvning til Stokmarknes på ukedager. Bodø fungerer dermed som et knutepunkt for Svolvær lufthavn, og fra flyplassen i Bodø kan man fly videre til eksempelvis Oslo, Tromsø eller Trondheim. Som nevnt er det bare Widerøe som benytter seg av flyplassen, noe som både skyldes flyplassens kapasitet og antallet passasjerer som benytter seg av flyplassen.

Svolvær har mye å tilby turistene som tar turen til byen, og opplevelsene er tilgjengelige året rundt. Det er mange flotte gallerier i byen, men det er naturopplevelsene som står i sentrum. Under oppholdet ditt i Svolvær kan du blant annet bli med på Spekkhoggersafari, dra ut på fiske, begi deg ut på fjellturer i det fantastiske landskapet eller dra på nordlystur – noe som er spesielt populært blant turistene som besøker byen. På vinterstid er det også mange flotte skiløyper i området man kan benytte seg av.

Flyreiser til Svolvær fra flyplasser i Norge

Med Expedia er du sikret en så billige flybillett som mulig til Svolvær, men vær klar over at det bare er flyvninger fra Bodø og Stokmarknes til Svolvær. Glem imidlertid ikke å sjekke Expedia når du har gjort alle forberedelser og skal bestille billetten din!

Flyturen fra Svolvær til Bodø tar i overkant av 1 time, mens du til Stokmarknes slipper unna med rundt 20 minutter i luften. Det er Bombardier Dash 8-fly som flyr strekningene, og dette er faktisk et propellfly – noe som er ganske sjeldent på kommersielle ruter i dag.

Informasjon om Svolvær lufthavn, Helle

Svolvær lufthavn, Helle ligger beleilig plassert, bare 5 minutter fra Svolvær sentrum med drosje. Og det er drosje man må benytte seg av for å komme seg inn til sentrum, siden det er ikke er noen togforbindelse eller buss fra flyplassen. Et annet alternativ er selvfølgelig å leie en bil, og det er hele fem leiebilfirmaer på flyplassen. Benytt deg av Expedia for å finne en billig leiebil i Svolvær.

Flyplassen har i underkant av 100 000 passasjerer i året, og det er derfor begrenset med fasiliteter på flyplassen. Det er ikke mulig å få kjøpt seg mat eller lignende, men det er imidlertid trådløst Internett passasjerene kan benytte seg av. Det kan derfor være greit å huske på at man kjøper seg noe å spise i Svolvær før man drar inn til flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Svolvær?
Svolvær (SVJ-Helle) er den eneste flyplassen i denne byen.
Hvor langt er det til SVJ fra sentrum av Svolvær?
SVJ er bare en kort kjøretur fra det yrende livet i sentrum av Svolvær. Den ligger 4 km fra sentrum.
Kan jeg fly til Svolvær nå?
For å få den nyeste informasjonen om flyreiser til Svolvær kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Svolvær?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Svolvær, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Svolvær med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Svolvær, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Svolvær?
Reisende som planlegger en flytur til Svolvær, kan velge å lande på to hovedflyplasser. LKN ligger 40 km fra sentrumsområdet, og Svolvær (SVJ-Helle) ligger 4 km unna.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Svolvær?
Det er enkelt å velge hvem du skal bestille med for å fly til Svolvær – det er kun ett flyselskap som betjener ruten. Du bør bestille på forhånd for å være sikker på at du får billetter de datoene du ønsker.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Svolvær?
Wideroe tilbyr de fleste flyvningene til Svolvær. Den mest populære reisemåten, er å fly med Wideroe fra Bodø.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Svolvær?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du skal reise til Svolvær, så finnes det rundt 78 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Svolvær avreise fra?
Flyvninger til Svolvær fra flyplasser i Bodø, Hadsel og Stokmarknes, er svært populære.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Svolvær?
Hvis du skal reise til Svolvær fra Bodø, kan du forvente en flytur på rundt 25 min. De som tar av fra Hadsel, bør regne med en reisetid på ca. 20 min. Fra Stokmarknes tar det omtrent 20 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Svolvær?
Som alle lure jetsettere sier – ikke vent for lenge med å bestille. Flyprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. En annen bra måte å få knallgode tilbud på er å undersøke på forhånd. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du finne ut hva det koster å lande på en av de mindre. Og til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være først ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Svolvær?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Svolvær være enkel og grei eller bli en kjedelig affære. Nedenfor finner du noen tips som hjelper deg med å få et herlig avbrekk fra hverdagens kjas og mas.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • En flyreise kan være veldig deilig hvis du pakker med deg de riktige tingene. Først og fremst trenger du toalettsaker som tannbørste og leppepomade samt klær og en god bok. Deretter kan du finne en lomme i kofferten eller bagen til elektroniske enheter, ladere, viktige medisiner og kanskje en komfortabel nakkepute. Og sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og kredittkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Sjekk at du ikke har noen skarpe gjenstander som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting du ikke kan ta med deg, er lett antennelige eller eksplosive produkter som blekemidler og aerosolbokser samt væske og gelé i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør være høyeste prioritet når du skal finne ut hva du skal ha på om bord. Det er også viktig med gode sko ettersom det er vanlig å få hovne føtter. Romslige, lukkede sko er det beste valget.
  • En alvorlig tilstand kalt dyp venetrombose (DVT) er en potensiell risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodlevring som oppstår som følge av inaktivitet og dårlig blodsirkulasjon. For å unngå utviklingen av denne tilstanden er det en god idé å gjøre fot- og benøvelser i setet. Du kan også redusere risikoen ved å bruke kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Svolvær?
Hvis du planlegger litt før du kommer til flyplassen, er det større sjanse for at turen til Svolvær blir enkel og problemfri. Les gjennom noen gode tips for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I kontrollen må de først se at du har gyldig pass og tilhørende ombordstigningskort før du får gå videre. Du bør derfor ha dette innen rekkevidde.
  • Du må legge jakke, belte, nøkler og småting som øretelefoner i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Det hele går raskere hvis du tar alt dette av deg før det er din tur.
  • Elektroniske enheter som PC-er og mobiler må også legges i en kasse for å sendes gjennom røntgenmaskinen. Ikke vær redd – du er raskt tilbake på nettet.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som parfyme og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare verdifull tid. Støvler må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lettere sko, kan du ofte beholde dem på.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du legge dem i bagasjen du skal sjekke inn. Det er ikke lov å ta med slike ting på flyet, og de vil bli tatt fra deg.

Informasjon om flyreiser til Svolvær
Ankomstflyplass
Leknes
Ankomstflyplassens IATA-kode
LKN
Ankomstby
Leknes
Pris for flyreisen
1 053 kr

Populære flyvninger til Svolvær

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 526 kr for enveisflyvninger og 1 053 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe