Bilde tatt av Kerry McGarrity

Ferieboliger i Andenes

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Andenes

Lankanholmen Sea Cabins
3 out of 5
Hamnegata, Andoy, 8480
Hvis du bor i denne leiligheten i Andøya, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
3,6/5 Good! (22 anmeldelser)
Rorbu nær sentrum og hvalmuseeum
"Flott plassert rorbu. Nær sentrum, hvalmuseeum og hvalsafari utgangspunkt."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2016

Lankanholmen Sea Cabins
Cosy apartment in Andenes close to whale-safari
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Andøya. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og en TV. Populære severdigheter som Polarmuseet ...
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
"This property was in an excellent location near the whale safari. Property owner was very responsive. This property could use a small washer/dryer combination."

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2022

Cosy apartment in Andenes close to whale-safari
Stor leilighet på 77 M2 like ved flere turistattraksjoner
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Andøya. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og en hage. Populære severdigheter som Polarmuseet ...
Stor leilighet på 77 M2 like ved flere turistattraksjoner

Logg på og spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller

Bleik Sea Cabins
3.5 out of 5
Fiskeværsveien, Andoy, 8481
Hvis du bor i denne hytta ved stranden i Andøya, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en stand i ...
4,5/5 Wonderful! (2 anmeldelser)
Fantastisk!!!
"Bodde i én av hyttene nærmest vannet et par netter, og skulle ønske jeg hadde hatt fler netter på denne nydelige plassen. Hyttene er av god ligger perfekt til i flotte omgivelser,"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2020

Bleik Sea Cabins
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Andenes
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Andenes du kanskje er interessert i

Grønnbuene

Grønnbuene

2.5 out of 5
Hamnegata, Andenes, Andoy, 8480
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Grønnbuene
Thon Hotel Andrikken

Thon Hotel Andrikken

3 out of 5
Storgata 53, Andenes, Andoy, 8480
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Thon Hotel Andrikken
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 369 kr for en feriebolig i , og opptil 1 621 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.0? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Andenes?

Ja, vil tilbyr ferieboliger i nærheten av de beste severdighetene i Andenes. Du kan også gå for et litt mer avsidesliggende alternativ, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Andenes er kjent for museene.

Hva er den beste ferieboligen i Andenes?

Holiday Home in Nordmela: Denne ferieboligen nær Andenes tilbyr en terrasse, grill og inkludert wi-fi for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet oppvaskmaskin, kjøleskap og kokeplater.

Hva er det å finne på i Andenes?

Polarmuseet er en av de kulturelle attraksjonene i området. Hvis du liker å være utendørs, bør du ta turen til Bleikstrand. I de nærliggende områdene finner du også Hvalsenter og Røyken.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Andenes?

Ferieboliger er private boliger du kan bruke til overnatting over lengre tid eller i et par dager når du reiser til Andenes. Når du leier en feriebolig, får du ofte tilgang til fasiliteter som kjøkken og boblebad, så det er som å være hjemme. Er du fokusert på at det skal være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra fullpakkede heiser og travle lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve gleden ved å reise. Du har i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et populært alternativ for familieferier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Andenes
Expedia-verifiserte anmeldelser