Billige flyreiser til Mosjøen

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Mosjøen

Fly til Mosjøen

Mosjøen er en by i Nordland, hvor det bor i underkant av 10 000 mennesker. Dersom du planlegger en reise til Mosjøen, kan du forvente deg mange flotte naturopplevelser og kulturelle innslag. Bor du sør for Trondheim kan det være litt kronglete å fly til Mosjøen. Du må nemlig mellomlande i Trondheim eller Bodø, noe som gjør reisen litt lengre. Det positive er imidlertid at flyplassen ligger rett ved sentrum, så du vil være på plass på ditt hotell i Mosjøen kort tid etter at du har landet.

Dersom du vil være sikret så billige flybilletter til Mosjøen som mulig, bør du benytte deg av Expedia.no. Hos Expedia jobber vi hardt for å finne de laveste flyprisene til deg. Bestiller du flybillett, hotell og leiebil sammen, har du muligheten til å spare enda mer!

Severdigheter i Mosjøen

Mosjøen ligger innerst i Vefsnfjorden, og det er mye vakker natur i området. Bli med en båt ut på sightseeing, og du kan se frem til en opplevelse du sent vil glemme. I området finner du også det flotte museet Helgeland museum – Vefsn. Museet holder til i Jacobsenbrygga og har faste utstillinger om Mosjøens historie. Rett ved jernbanestasjonen ligger Dolstad kirke, en vakker kirke som ble bygd på starten av 1700-tallet. Den er vel verdt et besøk, og ved kirken finner du et lite lekeområde for barn.

Turistkontoret i Mosjøen

Dersom du ikke er helt sikker på hva du vil gjøre under oppholdet ditt i Mosjøen, kan vi anbefale deg å ta en tur innom Mosjøen turistkontor – som holder til i Sjøgata 2. Her sitter de på mye informasjon om hva man kan ta seg til i nærområdet, spesielt hvis det er naturopplevelser du er på jakt etter. De vil gjerne hjelpe deg med å gjøre oppholdet ditt i Mosjøen så bra som mulig, så du har ingenting å tape på å stikke innom!

Flyreiser til Mosjøen fra flyplasser i Norge

Når du skal fly til Mosjøen, er det Widerøe du må fly med for å komme deg frem. Det er bare dette flyselskapet som flyr til Mosjøen, på grunn av den korte rullebanen på flyplassen. Det er direkteflyvninger til Bodø og Trondheim, samt til mange av de andre byene med flyplass på Helgeland. Bruker du Expedia.no finner du enkelt og greit billige flybilletter til Mosjøen.

Mosjøen lufthavn, Kjærstad

Denne flyplassen har i underkant av 100 000 reisende innom årlig, og er en veldig enkelt utstyrt flyplass. Du finner ikke noen restaurant eller butikker hvor du kan shoppe på flyplassen, men det er tilgang til trådløst Internett for de reisende. Det er ikke mye du kan gjøre på selve flyplassen, så det er ikke noen vits å være ute i ekstra god tid når du skal reise fra Mosjøen.

Fra flyplassen til Mosjøen er det 7 km, så du bruker ikke mange minuttene fra flyplassen og inn til sentrum. Hvis du skal ha leiebil i Mosjøen, kan dette ordnes på flyplassen. Hvis du ikke skal ha leiebil, kan du ta drosje fra flyplassen og inn til sentrum. Drosjeturen tar i overkant av ti minutter og koster rundt 200 kroner.

Informasjon om flyreiser til Mosjøen

Ankomstflyplass Stokka
Ankomstflyplassens IATA-kode SSJ
Ankomstby Sandnessjøen

Populære flyvninger til Mosjøen

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.