Reiser til Hvar 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Hvar og spar

De mest populære hotellene i Hvar

Hotel Park Hvar
Hotel Park Hvar
4 out of 5
Bankete BB, Hvar
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 907 kr per natt fra 11. des. til 11. des.
4.5/5 Wonderful! (308 anmeldelser)
"Flott beliggenhet. Litt dårlig lukt på rommet."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2017

Hotel Park Hvar
Amfora Hvar Grand Beach Resort
Amfora Hvar Grand Beach Resort
4 out of 5
Ulica biskupa Jurja Dubokovica 5, Hvar
4.2/5 Very Good! (986 anmeldelser)
"Flott sted å reise med barn. Nydelig bassengområde og utrolig hyggelig og serviceinnstilt personale."

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2021

Amfora Hvar Grand Beach Resort
Adriana Hvar Spa Hotel
Adriana Hvar Spa Hotel
4 out of 5
Obala Fabrika 28, Hvar
4.5/5 Wonderful! (328 anmeldelser)
vår opphold på Hvar
"nydelig hotell ved havnen i Hvar, med utsikt rett ut mot Havnen. litt stille enda i slutten av april ,men behagelig temperatur. super service og meget god mat i restauranten på hotellet, obs meget store retter, lunchrettene kan greit deles på 2. det var også et flott innendørs basseng , ved ..."

Anmeldelse skrevet 5. mai 2019

Adriana Hvar Spa Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Hvar

Strandferie i Hvar

En ferie i Hvar er virkelig noe å se frem til. Uansett om planen er å drikke oppfriskende drinker på den lokale baren eller lese aviser ved vannet, kan du få en flott strandferie i Hvar. Mange turister vil anbefale å bo nær Dubovica strand, som ligger 8 kilometer fra sentrum av byen. Vi har imidlertid flere Hvar-pakkereiser med hoteller i nærheten av Milna strand og Pokonji Dol strand, to andre fine strender.

Dette bør du vite om Hvar

  • Det er bare å se frem til å sovne til lyden av bølgeskvulp på et av våre strandhoteller i Hvar. Det finnes ikke noe bedre enn å bo like ved stranden.
  • Leiligheter er også et populært valg blant reisende som planlegger å dra på ferie til Hvar. Her har du to anbefalinger: Apartments Capitis in the Centre og Blue Bay Residence.
  • Det er ikke mangel på aktiviteter for de 3700 innbyggerne som bor i Hvar. Det er bare å gå til siden vår med aktiviteter i Hvar for å se hva dette stedet har å by på.
  • Med våre tilbud på aktiviteter i Hvar kan du spare penger på opplevelser. Steder som Hvar havn, Dubovica strand og Palmizana Marina bør være øverst på sightseeinglisten din.

Ofte stilte spørsmål