Kroatia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Podstrana

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Podstrana

4 Roms Overnatting i Podstrana
Put Sv.Fabiana bb, Podstrana, Split-Dalmatia
Hent priser
0.49 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Podstrana
VIPo Prestige Apartments
4 out of 5
Cesta Svetog Martina 32, Podstrana
Hent priser
1.46 km fra sentrum
VIPo Prestige Apartments
Hotel Jona
4 out of 5
Grljevac 24, Podstrana
Gratis avbestilling
Prisen er 907 kr per natt
1.13 km fra sentrum
4/5Very Good! (22 anmeldelser)

"Trato excelente, almuerzo muy satisfactorio, instalaciones y ubicación idóneas!"…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019

Hotel Jona

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Le Meridien Lav, Split
5 out of 5
Grljevacka 2a, Podstrana
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 255 kr per natt
1.45 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (669 anmeldelser)
Flott utsikt og fantastisk klart vann

"Vi hadde flott rombeliggenhet med utsikt over havet og balkong. Rommet var stort og hadde et lite walk in closet, badet hadde både dusj og badekar (separat). Dekor var litt utdatert, og ganske enkelt til å være et 5-stjerners hotell. Sengen var veldig fast, funker fint for oss, men kanskje ikke for ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Le Meridien Lav, Split
Hotel San Antonio
4 out of 5
Grljevačka 30, Podstrana
Gratis avbestilling
Prisen er 907 kr per natt
1.22 km fra sentrum
3.7/5Good! (215 anmeldelser)
Fint sted

"Fint hotell . Vi bodde nederst i anneks bygning fint rom men kjedelig balkong uten utsikt . God frokost .Flott beliggenhet . Stille og rolig sted. Dyre solsenger . Buss til Split rett utenfor hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2019

Hotel San Antonio
Hotel Split
4 out of 5
Strožanačka 20, Podstrana
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 105 kr per natt
1.78 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (159 anmeldelser)

"Beliggenhet rett i strandkanten, stille, funksjonelle og store rom og bad. God mat og service innstilt og blidt personale."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Hotel Split
Hotel Gala Split
4 out of 5
Grljevačka 24, Podstrana
Gratis avbestilling
Prisen er 1 060 kr per natt
1.09 km fra sentrum
3.6/5Good! (47 anmeldelser)
Helt greit

"Helt greit. Ok personale, noen var utrolig hyggelige og veldig hjelpsomme. Andre helt ok. Rengjøring, dvs reie opp senger og ta med søppel hver dag, var så som så.....Hotellet var rolig og fint, men det det lå såpass fra sentrum at vi måtte ta buss. Fin og god strand, gratis solsenger :)"…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2016

Hotel Gala Split
Apartments Amigos
3 out of 5
Grljevacka 79, Podstrana
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 847 kr per natt
1.03 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)

"Property located in Podstrana about 8km from split.Good bus service down the road.If you rent a car perfect place as there is plenty of parking. Staff spoke good english and friendly enough.The apartment was good with access to beach.The restaurant is on the opposite side of road and you have to ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Apartments Amigos
Bed & Breakfast Senator
3 out of 5
9 Ul. Bartola Kašica, Podstrana, Splitsko-dalmatinska županija
Hent priser
0.96 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (11 anmeldelser)

"Siisteys. Ystävällinen ja palvelualtis isäntä. Rauhallinen sijainti."…"

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2019

Bed & Breakfast Senator
Stipe Residence
4 out of 5
Grljevačka 3b, Podstrana
Hent priser
0.93 km fra sentrum
4/5Very Good! (98 anmeldelser)

"Fantastisk plass , umiddelbar nærhet til strand , bakeri , butikk og busstopp. Parkering for bil , mulighet for å vaske klær er et stort pluss. Noe harde senger men det gikk greit. Veldig hyggelig personell Vi kommer gjerne tilbake"…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

Stipe Residence
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Podstrana
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Podstrana

Hotell i Podstrana: Podstrana er en liten by i Kroatia som nok ikke er så kjent for de fleste nordmenn. Den ligger like sør for Split, og byen er godt tilrettelagt for turisme. Det er i underkant av hundre hoteller i Podstrana, så det er en enkel sak å finne et hotell til oppholdet.

Overnatting i Podstrana – finn det perfekte hotellet for deg

Det er veldig populært å reise på ferie til Kroatia om sommeren. Landet er kjent for sin flotte kyst, og en ferie til Podstrana lar deg utforske denne kystlinjen. Du kan se frem til strandliv, god mat på koselige restauranter, og et sommerklima som er mye bedre enn hjemme i Norge.

En utfordring når man skal reise til et sted med såpass mange hoteller som i Podstrana, er at det kan være vanskelig å vite hvilket hotell man skal velge. Et tips er å vurdere hvilke fasiliteter du kan tenke deg, og deretter velge hotell ut ifra disse.

Reisen til Podstrana

Det er ikke mulig å fly til Podstrana, siden det ikke er noen flyplass i umiddelbar nærhet. Den nærmeste flyplassen du kan fly til fra Norge, er Split lufthavn. Norwegian har direkteflyvninger til denne flyplassen fra Oslo, så reisen tar under tre timer. Fra flyplassen er det bare 30 minutter med bil til Podstrana. Hvis du har tenkt å leie bil i Podstrana, kan det være like greit å bestille en leiebil som skal hentes på flyplassen. Da kan du kjøre til hotellet i Podstrana selv, noe du sparer ganske mye tid på.

Hotell – Podstrana

Når du skal bestille hotell, enten du ser etter billige hoteller i Podstrana eller hoteller av den mer luksuriøse typen, er søkeverktøyet på nettstedet vårt et godt hjelpemiddel. Med dette verktøyet får du opp en liste med alle tilgjengelige hotellrom i perioden du skal til Podstrana. Denne listen kan du sortere etter pris og andre kriterier, noe som gjør det enkelt å finne det perfekte hotellet til ferien din.

Hotellutvalg i Podstrana

Nesten alle hotellene i dette området har 3 eller 4 stjerner, men det er også hoteller med 2 stjerner og 5 stjerner her. Er du på jakt etter et billig hotell i Podstrana, er hotellene med 2 eller 3 stjerner perfekte for deg. Du får bare det helt grunnleggende på disse hotellene, men sparer til gjengjeld en del penger. Foretrekker du å bo på et ordentlig luksushotell, sjekker du inn på et av hotellene med 5 stjerner. Disse hotellene har flotte bassengområder, spa og mange andre fasiliteter.

Podstrana – attraksjoner og severdigheter

Foruten sol og strandliv, er det mye spennende du kan gjøre i Podstrana. Dykking og snorkling er populært, så hvorfor ikke ta dykkersertifikatet i løpet av ferien? Du vil garantert huske ferien resten av livet, for den første gangen du dykker glemmer du aldri. Utelivet i Podstrana er veldig livlig i høysesongen, så sett av noen kvelder til å bare suge til deg atmosfæren fra alle de festglade menneskene. Podstrana har også et kasino, hvis du vil prøve lykken en kveld.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Podstrana?
Pink Inn er høyt rangert av Expedia-reisende. Et gjestehus 3 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis parkering. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Hotel Split og Hotel Eden også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Podstrana hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Podstrana.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Podstrana?
Basert på anmeldelser er Villa Pinocchio et populært overnattingssted med 3 stjerner. en leilighet passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. To rimelige alternativer er Hotel Eden og Beachfront Apartmants Zanic.
Hva er det beste hotellet for familier i Podstrana?
The Residence er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og minigolf. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Hotel Sunce og Hotel Villa bb. Attraksjoner som Det kroatiske maritime museum og Museo Nacional de Historia Natural ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par som skal reise til Podstrana?
Le Meridien Lav, Split er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med romservice døgnet rundt og spa med full service. Andre valgmuligheter for en romantisk ferie er Hotel Sunce og Beach Hotel Split.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Podstrana?
Jona Split er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et treningssenter. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Beachfront Apartmants Zanic og Villa Tamaris.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Podstrana?
Pink Inn er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. en leilighet kan dessuten friste med 3 strandbarer og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for strandferien er Beach Hotel Split og Pansion Amigos. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Bacvice-stranden eller Znjan strand.
Hva er det beste luksushotellet i Podstrana?
Le Meridien Lav, Split har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 4 restauranter og 4 barer. The Residence og Hotel Eden er også to eksklusive valgmuligheter for ferien din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Podstrana?
Hotel Split er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både 3 barer og en restaurant. Hvis du vil bo på et boutique-hotell, bør du ta en titt på Beach Hotel Split.

Nylige anmeldelser i Podstrana

Flere reisealternativer