Hoteller i Makarska

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Makarska

Hotel Park
4 out of 5
Kralja Petra Kresimira Iv, Makarska
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (87 anmeldelser)

"Utmerket hotell med perfekt beliggenhet. Stor leilighet med nydelig utsikt. Meget god og variert frokost. God service."…"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

Hotel Park
Dalmacija Sunny Hotel by Valamar
3 out of 5
Kralja Petra Krešimira IV 41, Makarska
Hent priser
4/5Veldig bra! (101 anmeldelser)

"Kan pusse opp rommene------------------------------------------------------------------------"…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019

Dalmacija Sunny Hotel by Valamar
Hotel Rosina
4 out of 5
Vukovarska 38, Makarska
Hent priser
4.2/5Veldig bra! (25 anmeldelser)
Toppers!

"Veldig fornøyd med hotellet, god service og hyggelig personale. Frokosten var bra. Det eneste jeg har å utsette på hotellet, er at sengen var nokså hard. Hadde et flott opphold."…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

Hotel Rosina
Hotel Maritimo
3 out of 5
Put Cvitacke 2a, Makarska
Hent priser
4.6/5Enestående! (160 anmeldelser)
Hyggelig personell

"Fint hotell med veldig hyggelig personell. Kan ikke huske å ha møtt mer imøtekommende personell noen gang. Litt lytt fra gang, og litt dårlig wifi - men forøvrig var det ingenting å klage på."…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2019

Hotel Maritimo
Aparthotel Miramare
4 out of 5
Šetalište sv. Petra 1, Makarska
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (99 anmeldelser)
sleep well

"Stayed here for several days, was well satisfied and proft driven. The hotel is centrally located with nice rooms. A little shudder in the hotel as it was a concrete block, but a nice place and overnight."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Aparthotel Miramare
Leilighet for 3 Personer
40 Kotiška ul., Makarska, Split-Dalmatia
Hent priser
Leilighet for 3 Personer
Valamar Meteor Hotel
4 out of 5
Kralja Petra Krešimira IV No.19, Makarska
Hent priser
4.2/5Veldig bra! (106 anmeldelser)
Flott hotell rett med promenaden/stranden

"Et veldig flott hotell like ved promenaden/stranden. Hotellet fremstår nyoppusset og fresh, hvert fall store deler av det. Vi hadde et superior rom med terrasse vendt mot havet, verdt pengene og rommet var av den oppussete versjonen. Det er god plass ved bassenget, men litt lite parasoller dersom ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

Valamar Meteor Hotel
Hotel Biokovo
4 out of 5
Obala Kralja Tomislava 14, Makarska
736 kr
per natt
2. jan.–3. jan.
4.2/5Utmerket! (68 anmeldelser)
Sentralt og nydelig hotell

"Vi kom fra fergen fra øya Brac, og ble overrasket hvor kort vi måtte gå til hotellet. Dette hotellet ligger midt i sentrum. Rommet var flott, selv om minibaren manglet. Frokosten suveren og ellers et flott opphold."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

Hotel Biokovo
Apartmani Kovačić
3 out of 5
Ulica kralja Petra Krešimira IV 118, Makarska, Split-Dalmatia County
Hent priser
2.3/5 (3 anmeldelser)
Helt grei leilighet for korte opphold.

"Leiligheten ligger veldig fint til, men den har svært enkel standar, å man deler kjøkken delen men et annet rom! Terrassen var veldig stor noe som var et pluss. Ville ikke bodd i enn sånn leilighet over tid, men helt grei for en natt eller to!"…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Apartmani Kovačić
Hotel Osejava
4 out of 5
Setaliste Dra Fra Jure Radica Bb, Makarska
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (67 anmeldelser)
Veldig bra hotell

"Veldig bra hotell, god beliggenhet, bra service,god frokost"…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2016

Hotel Osejava
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Makarska
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Makarska

Hotell Makarska: Makarska er en av Kroatias mange fantastiske kystbyer, som har alt du kan ønske deg når du skal på sommerferie – blant annet fantastiske strender. Du vil ikke ha noe problem med å finne et hotell i Makarska, enten du vil bo sentralt i byen eller i utkanten.

Overnatting i Makarska – finn det rette hotellet for deg

Nesten alle hotellene i byen er i det øvre mellomsjiktet, med 3 eller 4 stjerner. Standarden på hotellene er med andre ord ganske så god. Hvis du er på jakt etter et billig hotell i Makarska, kan du bruke filteret som bare viser deg hotellene som koster mindre enn 500 kroner per natt.

Reisen til Makarska

Det er fullt mulig å finne billige reiser til Makarska, vel og merke hvis du kan legge ferien din til utenfor den norske fellesferien – da stiger nemlig prisene en del. Et godt tips er å bestille både hotell og flybilletter til Makarska på samtidig, siden du da fort kan spare noen kroner. Penger spart er penger du i stedet kan bruke på opplevelser i Makarska, og nedenfor kan du lese litt mer om noen av våre favoritter.

Makarska – overnatting og hotellfasiliteter

Det er ingen hoteller i Makarska som ligger mer enn et par hundre meter fra kysten. Uansett hvilket hotell du velger å bo på, har du med andre ord kort vei til stranden. Bredbånd og klimaanlegg er tilgjengelig på de aller fleste hotellene, og sistnevnte kan du fort komme til å trenge når temperaturen bikker 30 grader. Reiser du med barn kan det være lurt å hake av for om hotellet har ”Barneklubb” og ”Barnepass” i søkeverktøyet vårt. Det er jo viktig at du og kjæresten eller ektefellen får litt alenetid med hverandre. Det er ikke alle hotellene som har svømmebasseng, dette gjelder spesielt mange billige hoteller i Makarska. Selv om det er flest hoteller i byen, er det også mulig å leie for eksempel en leilighet, noe som gir deg en mer autentisk opplevelse av hvordan det er å være kroat.

Attraksjoner og severdigheter i Makarska

Det er ingen tvil om at det er strendene som er Makarskas store trekkplaster, men byen er også blant de største på Den kroatiske rivieraen. Kort fortalt er den delt opp i to områder: sentrum, hvor du finner det vakre torget og havnepromenaden, og hotellområdet, som ligger langs den flotte strandpromenaden. Det er på bystranden turistene stort sett tilbringer det meste av ferien på. Den er ikke så bred og flott som andre strender i området, men vannet er krystallklart. Hvis du blir lei av å sole deg, kan du prøve deg på dykking i det fantastiske Adriaterhavet – det vil gi deg et minne for livet.

Besøk nasjonalparken Krka og nabobyene

Hvis du har leiebil i Makarska, åpner det seg nye muligheter for deg. Du kan kjøre til den fantastiske nasjonalparken Krka, hvor du blant annet finner Skradinski Buk- og Roski Slap-fossene. Du kan også ta en dagstur til en av de populære nabobyene, som Split eller Dubrovnik. Det er gode shoppingmuligheter i begge disse byene.

Frequently asked questions

Nylige anmeldelser i Makarska

Flere reisealternativer