8. arrondissementParis

Image for 8. arrondissement som inkluderer gatescener og monument

Besøk 8. arrondissement

Paris Travel Guide

Opplev alt du kan gjøre i 8. arrondissement. Her finner du shopping og kaféer. I tillegg kan du se populære severdigheter som Champs-Élysées og Grand Palais.

De mest populære hotellene i 8. arrondissement

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hôtel le Lavoisier
Hôtel le Lavoisier
4 out of 5
21, rue Lavoisier, Paris, Paris
1 236 kr
per night
Jan 6 - Jan 7

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Avenue Montaigne, Paris Olympia og Grands Boulevards. Dessuten ligger Boulevard Haussmann og ...

3.8/5Good! (348 anmeldelser)
Stille gate, eldre erverdig hotel.

"Fint rom i 3 etasje med vindu mot bakgården. Hotellet har 4 stjerner, det er i overkant. Men det er sjarmerende, litt slitt men bevart opprinnelig stil, ikke ødelagt ved oppussing. Skjeve sjarmerende trappetrinn. Var veldig godt fornøyd."…"

Anmeldelse skrevet 28. mai 2018

Hôtel le Lavoisier
L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe
L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe
5 out of 5
51-57 rue de Courcelles, Paris, Paris
2 399 kr
per night
Jan 4 - Jan 5

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Musée Jacquemart-André, Musee Nissim de Camondo og Parc Monceau. Champs-Élysées ...

4.2/5Very Good! (2,050 anmeldelser)
Veldig godt fornøyd med oppholdet.

"Vi var veldig fornøyde med oppholdet på L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe. Sentralt hotel, veldig god service fra de ansatte, god frokost, gode rom som var rene, gode senger, stille om natten. Bra beliggenhet, stille i gatene, men veldig enkelt å finne en god resturant utenfor hotellet, bare ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe
Hotel Beauchamps
Hotel Beauchamps
4 out of 5
24 Rue De Ponthieu, Champs Elysées, Paris, Paris
1 272 kr
per night
Dec 18 - Dec 19

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og få skritt unna Champs-Élysées og Avenue Montaigne. Dessuten ligger Lido og Grand Palais kun 10 minutter unna. Saint-Philippe ...

4.1/5Very Good! (358 anmeldelser)
Paris

"Perfect stay!"…"

Anmeldelse skrevet 3. des. 2018

Hotel Beauchamps
Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées
Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées
5 out of 5
74 avenue des Champs-Elysées, Paris
2 985 kr
per night
Dec 18 - Dec 19

Denne leiligheten i luksuriøs stil ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Champs-Élysées, Lido og Avenue Montaigne. Dessuten ligger Triumfbuen og Grand ...

4.3/5Excellent! (303 anmeldelser)
Luxus for en familie

"Vår famile på 2 voksne og 3 "barn" i alder 15 - 19 kunne ikke fått bedre innkvartering til en forholdsvis rimelig pris. Stor leilighet over 2 etg. 2 store soverom, stue, kjøkken med kokemuligheter... Vi var kjempefornøyde."…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2008

Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées
Hilton Paris Opera
Hilton Paris Opera
4 out of 5
108 Rue Saint Lazare, Paris, Paris
2 102 kr
per night
Dec 18 - Dec 19

Dette hotellet for romantiske reiser ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Boulevard Haussmann, Paris Olympia og Theatre Mogador. Dessuten ligger ...

4/5Very Good! (1,491 anmeldelser)
An oasis of peace

"Absolutely amazing hotel!"…"

Anmeldelse skrevet 4. apr. 2019

Hilton Paris Opera
Hotel Park Lane Paris
Hotel Park Lane Paris
4 out of 5
4 Rue La Boetie, Paris, Paris
1 062 kr
per night
Dec 15 - Dec 16

Dette hotellet i boutique-stil ligger i Paris sentrum og 15 minutters gange unna Champs-Élysées og Galeries Lafayette. Dessuten ligger Place de la Concorde og ...

4.3/5Excellent! (236 anmeldelser)
Friendly and cosy hotel in nice neigbourhood

"I travelled with my 13 year old girl and her friend and mother. We experienced excellent service in a small but cozy hotel in a very good neigbourhood. The rooms were a bit small, with one blanket to share (i would have preferred one for each person) and a bit too hot. Breakfast was nice, but infortunately ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. mai 2019

Hotel Park Lane Paris

Popular things to do in 8. arrondissement

Triumfbuen
Image for Triumfbuen

Triumfbuen

4.5/5(51 reviews)

Triumfbuen er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Place de la Concorde
Image for Place de la Concorde

Place de la Concorde

4/5(37 reviews)

Place de la Concorde er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Grand Palais
Image for Grand Palais

Grand Palais

4.5/5(9 reviews)

Gå gjennom de ulike spennende utstillingene ved Grand Palais, et godt besøkt museum i Paris. Dette urbane området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Parc Monceau
Image for Parc Monceau
trover photo by Derek Ó Driscoll

Parc Monceau

Opplev naturen i Paris med en tur til det populære grøntområdet Parc Monceau. Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Champs-Élysées
Image for Champs-Élysées

Champs-Élysées

4/5(23 reviews)

Finn suvenirer til venner og kjente når du stikker innom Champs-Élysées, et ofte besøkt handleområde i Paris. Dette urbane området er kjent for de hyggelige kaféene sine og har kunst du også bør oppleve.

Avenue Montaigne
Image for Avenue Montaigne

Avenue Montaigne

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem når du stikker innom Avenue Montaigne, et populært shoppingområde i Paris. Området er kjent for sine mange restauranter, så her er det mye å legge til i reiseplanene dine!

Top activities in 8. arrondissement

Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen
Image for Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen

Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen

173 kr

Batobus har blant annet følgende stoppesteder: Eiffeltårnet, Port de la Bourdonnais Musée d'Orsay, Quai de Solferino Saint-Germain-des-Prés, Quai Malaquais Notre-Dame-katedralen, Quai de Montebello Jardin des Plantes, nær Pont d'Austerlitz Hotel de Ville, nær Pont d'Arcole Place de la Concorde, i nærheten av Pont Alexandre 8.

Tur med sightseeingbuss i Paris
Image for Tur med sightseeingbuss i Paris

Tur med sightseeingbuss i Paris

357 kr

Planlegg Paris-eventyret med Big Bus: hopp-på-og-av-billetter og turer som er utformet for at du skal kunne oppleve det beste av lysenes by. Vi har to ruter som viser det beste Paris har å tilby, og begge er inkludert i billettprisen.

Lido-kabaretshowet
Image for Lido-kabaretshowet

Lido-kabaretshowet

860 kr

Opplev en uforglemmelig aften på Champs-Elysées på denne prestisjetunget parisiske kabareten. Bli blendet av energiske dansere, fantastiske kostymer og ekstravagante kulisser som forteller en fortryllende historie om kjærlighet og lykke.

Et elvecruise på Seinen og middag med den beste utsikten over Paris
Image for Et elvecruise på Seinen og middag med den beste utsikten over Paris

Et elvecruise på Seinen og middag med den beste utsikten over Paris

758 kr

Nyt det romantiske Paris ombord i en elegant sightseeingbåt mens du inntar et gourmetmåltid fra et raffinert fransk kjøkken. Smak på elegant, nipp til fine viner og se på de glitrende severdighetene i Lysets by mens du seiler forbi.

Tur med sightseeingbuss i Paris
Image for Tur med sightseeingbuss i Paris

Tur med sightseeingbuss i Paris

346 kr

Utforsk museer, monumenter og Paris' tidløse sjarm med et pass som gir deg adgang til sightseeingbuss med fire forskjellige ruter gjennom Paris. Cruise rundt på det åpne toppdekket for å få overblikk over området, gå av når det passer for deg for å ta en nærmere titt.

Crazy Horse kabaretforestilling
Image for Crazy Horse kabaretforestilling

Crazy Horse kabaretforestilling

880 kr

Flykt inn i en verden av fantasi på Crazy Horse, den parisiske kabareten som er mest avant-garde, der du får en intim titt på den sensuelle siden av Paris. Ta plass og la Désirs ta deg med på en forførende og dristig reise fylt med musikk, dans og mystikk.

Andre områder i Paris

17. arrondissement som inkluderer gatescener og by

17. arrondissement

4.5/5Wonderful!(9 area reviews)

17. arrondissement har mye å by på, blant annet flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Rue du Faubourg Saint-Honore og Boulogne-skogen, og hopper du på metroen på Wagram stasjon eller Malesherbes stasjon, kan du utforske mer av byen.

17. arrondissement
7. arrondissement som viser by og gatescener

7. arrondissement

5/5Exceptional!(11 area reviews)

Flerfoldige kaféer er bare én av grunnene til at mange liker 7. arrondissement, og for å se mer av Faubourg Saint-Germain er det bare å hoppe på metroen på Varenne stasjon eller La Tour-Maubourg stasjon. Du bør også prøve å få med deg populære attraksjoner som Les Invalides og Rodin-museet.

7. arrondissement
9. arrondissement fasiliteter samt gatescener i tillegg til en liten gruppe med mennesker

9. arrondissement

4.5/5Wonderful!(9 area reviews)

9. arrondissement har mye å by på, blant annet flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Galeries Lafayette og Grévin museum, og hopper du på metroen på Saint-Georges stasjon eller Notre-Dame-de-Lorette stasjon, kan du utforske mer av byen.

9. arrondissement
1. arrondissement, Paris, Frankrike

1. arrondissement

4/5Very Good!(5 area reviews)

1. arrondissement kan friste med blant annet interessante museer, flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Palais Royal og Louvre. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Palais Royal-Musée du Louvre t-banestasjon eller Louvre – Rivoli stasjon.

1. arrondissement
Paris sentrum, Paris, Frankrike

Paris sentrum

4.5/5Wonderful!(2 area reviews)

Paris sentrum kan friste med blant annet interessante museer, flotte katedraler og flerfoldige kaféer. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Palais Royal og Louvre. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Palais Royal-Musée du Louvre t-banestasjon eller Louvre – Rivoli stasjon.

Paris sentrum
Montmartre fasiliteter samt by og utsikt

Montmartre

5/5Exceptional!(9 area reviews)

Reiser du til Montmartre, kan du få med deg attraksjoner som Sacré-Cœur og Place du Tertre. Byen kan også friste med god mat, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Abbesses stasjon.

Montmartre