1. arrondissementParis

Image for 1. arrondissement, Paris, Frankrike

Besøk 1. arrondissement

Paris Travel Guide

Opplev alt 1. arrondissement har å by på. Her finner du spennende museer og flerfoldige kaféer. I tillegg kan du se populære severdigheter som Palais Royal og Louvre.

De mest populære hotellene i 1. arrondissement

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Novotel Paris Les Halles
Novotel Paris Les Halles
4 out of 5
8 Place Marguerite De Navarre, Paris, Paris
1 969 kr
per night
Jan 5 - Jan 6

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Paris og få skritt fra Forum des Halles, Les Halles og Rue de Rivoli. Dessuten ligger Centre ...

4.4/5Wonderful! (2,039 anmeldelser)
Flott hotell med fin beliggenhet

"Supert hotell med fine rom, bra frokost og vennlig betjening som yter god service. Unntak for restauranten med uoppmerksomme kelnere som ikke kan jobben sin. Ingen overraskelse at regningen også ble feil. Maten smakte som den skulle. Hotellet ligger rett ved et knutepunkt i tog/metro systemet blant ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2019

Novotel Paris Les Halles
The Westin Paris - Vendôme
The Westin Paris - Vendôme
4 out of 5
3 Rue De Castiglione, Paris, Paris
2 331 kr
per night
Jan 10 - Jan 11

Dette hotellet med et spa ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Rue de Rivoli, Tuileries-hagen og Place Vendome. Dessuten ligger Champs-Élysées og ...

4.2/5Excellent! (1,080 anmeldelser)

"Jeg har bodd her tidligere. De har pusset opp siden sist. Bra str på rommene. Connecting rooms og barnepass hvis ønskelig. Hyggelig liten bar. Ligger veldig sentralt med gåavstand til Louvre og shopping."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2018

The Westin Paris - Vendôme
Saint James Albany Paris Hôtel Spa
Saint James Albany Paris Hôtel Spa
4 out of 5
202 Rue De Rivoli, Paris, Paris
1 678 kr
per night
Dec 16 - Dec 17

Dette hotellet med et spa ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Rue de Rivoli, Palais Royal og Tuileries-hagen. Dessuten ligger Louvre og Champs-Élysées ...

4/5Very Good! (1,080 anmeldelser)
Flott plass

"Fantastisk service og beliggenjet"…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Saint James Albany Paris Hôtel Spa
Hotel Britannique
Hotel Britannique
3 out of 5
20 Avenue Victoria, Paris, Paris
804 kr
per night
Dec 23 - Dec 24

Dette hotellet for romantiske reiser ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Rue de Rivoli, Les Halles og Île de la Cité. Dessuten ligger Sainte Chapelle ...

4.5/5Wonderful! (696 anmeldelser)
Lovely place

"Veldig fornøyd med oppholdet. meget koselig hotell og de ansatte var snille og hjelpsomme.Om jeg skal til Paris igjen da bli det samme hotell."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Hotel Britannique
Citadines Les Halles Paris
Citadines Les Halles Paris
4 out of 5
4 Rue Des Innocents, Paris, Paris
1 645 kr
per night
Jan 4 - Jan 5

Denne leiligheten ligger i Paris sentrum og få skritt unna Forum des Halles, Les Halles og Rue de Rivoli. Dessuten ligger Centre Pompidou og Pompidou-senteret ...

4.1/5Very Good! (2,119 anmeldelser)
Super beliggenhet

"Super beliggenhet med alt man trenger i umiddelbar nærhet. Metro og RER rett uten for døren, og sentral beliggenhet midt mellom «alt» man vil se i Paris. Masse restauranter og shoppingmuligheter rundt hotellet. Hyggelig betjening og greie rom med kjøleskap og komfyr. Eneste minus er harde ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2019

Citadines Les Halles Paris
Hotel Duminy Vendome
Hotel Duminy Vendome
4 out of 5
3 Rue du Mont Thabor, Paris, Paris
1 416 kr
per night
Dec 15 - Dec 16

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Tuileries-hagen og Place de la Concorde. Dessuten ligger Louvre og Garnier operahus kun 15 minutter ...

4.2/5Excellent! (978 anmeldelser)
Veldig sentralt hotell

"Hotellet har sentral beliggenhet med nesten alt i gangavstand. God frokost. Det negative må være at det var veldig lytt mellom rommene. Totalt ett hotell som kan anbefales pga beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

Hotel Duminy Vendome

Popular things to do in 1. arrondissement

Louvre
Image for Louvre

Louvre

4.5/5(35 reviews)

Se på de ulike interessante utstillingene ved Louvre, et populært museum i Paris. Dette urbane området har interessante museer og teatre du bør oppleve.

Palais Royal
Image for Palais Royal

Palais Royal

4.5/5(3 reviews)

Palais Royal er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Pont Neuf
Image for Pont Neuf

Pont Neuf

4/5(11 reviews)

Pont Neuf er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Sainte Chapelle
Image for Sainte Chapelle

Sainte Chapelle

5/5(1 review)

Sainte Chapelle er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har en imponerende katedral du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som omvisninger.

Les Halles
Image for Les Halles

Les Halles

4.5/5(7 reviews)

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem når du legger turen innom Les Halles, et godt besøkt shoppingområde i Paris. Dette fotgjengervennlige området er kjent for sine mange restauranter og har interessante museer du også bør oppleve.

Tuileries-hagen
Image for Tuileries-hagen

Tuileries-hagen

4/5(4 reviews)

Opplev naturen i Paris med en tur til det populære grøntområdet Tuileries-hagen. Dette urbane området har monumenter og kirker du bør oppleve.

Top activities in 1. arrondissement

Tur med sightseeingbuss i Paris
Image for Tur med sightseeingbuss i Paris

Tur med sightseeingbuss i Paris

357 kr

Planlegg Paris-eventyret med Big Bus: hopp-på-og-av-billetter og turer som er utformet for at du skal kunne oppleve det beste av lysenes by. Vi har to ruter som viser det beste Paris har å tilby, og begge er inkludert i billettprisen.

Først i køen-tur med lydguide til Louvre-museet
Image for Først i køen-tur med lydguide til Louvre-museet

Først i køen-tur med lydguide til Louvre-museet

394 kr

Reis tilbake i tid mens du er på Louvre, som en gang i tiden var et storslått palass, og som nå er verdens mest berømte Museum. I tillegg til kartet og lydguiden, vil du få mer informasjon om dagen på Louvre i våre kontorer.

Omfattende Louvre-tur: Først i køen og utforsk mer
Image for Omfattende Louvre-tur: Først i køen og utforsk mer

Omfattende Louvre-tur: Først i køen og utforsk mer

617 kr

Se de viktigste severdighetene i Louvre-museet, og oppdag glemte skatter på denne omfattende turen. Først i køen-adgang gir deg mer tid til å nyte alt det enorme museet har å tilby.

Guidet tur til Louvre-museet med først i køen-billetter
Image for Guidet tur til Louvre-museet med først i køen-billetter

Guidet tur til Louvre-museet med først i køen-billetter

657 kr

Oppdag mesterverk fra renessansen og egyptiske antikviteter mens du spaserer gjennom Louvre med en erfaren lokal guide. Hopp over de lange køene som snirkler seg rundt Louvres fantastiske inngang, og gå rett inn for å tilbringe mer tid på å se uvurderlige kunstverker og mindre tid på å vente utenfor.

Paris Pass®: 60+ severdigheter med 1 kort
Image for Paris Pass®: 60+ severdigheter med 1 kort

Paris Pass®: 60+ severdigheter med 1 kort

1 311 kr

Få adgang til mer enn 60 severdigheter i Paris over to, tre, fire eller seks dager med ett enkelt severdighetspass! Se kulturskatter som Louvre og Musée d'Orsay. Reis mellom severdighetene akkurat som lokalbefolkningen ved hjelp av det brukervennlige, offentlige transportsystemet.

Museumspass i Paris: 50+ museer, landemerker og severdigheter
Image for Museumspass i Paris: 50+ museer, landemerker og severdigheter

Museumspass i Paris: 50+ museer, landemerker og severdigheter

536 kr

For å oppleve den ultimate friheten til å skreddersy en egen sightseeingtur i Paris bør du starte utforskningen av Lysenes by med museumspasset i hånden. Gå forbi køene på mer enn 50 museer og landemerker, deriblant ikoniske Louvre, det fascinerende Musée d'Orsay, det forgylte slottet i Versailles og observasjonsdekket til Triumfbuen.

Andre områder i Paris

Paris sentrum, Paris, Frankrike

Paris sentrum

4.5/5Wonderful!(2 area reviews)

Paris sentrum kan friste med blant annet interessante museer, flotte katedraler og flerfoldige kaféer. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Palais Royal og Louvre. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Palais Royal-Musée du Louvre t-banestasjon eller Louvre – Rivoli stasjon.

Paris sentrum
Det franske akademi som inkluderer skilt, historisk arkitektur og kulturarv

Saint-Germain-des-Prés

5/5Exceptional!(1 area review)

Saint-Germain-des-Prés har mye å by på, blant annet flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Île de la Cité og Saint-Germain-des-Prés klosterkirke, og hopper du på metroen på Mabillon stasjon eller Saint-Germain-des-Prés stasjon, kan du utforske mer av byen.

Saint-Germain-des-Prés
6. arrondissement fasiliteter samt hage og statue eller skulptur

6. arrondissement

4/5Very Good!(1 area review)

6. arrondissement har mye å by på, blant annet nydelige hager og flerfoldige kaféer. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Luxembourg Palace og Luxembourg-hagen, og hopper du på metroen på Saint-Sulpice stasjon eller Rennes stasjon, kan du utforske mer av byen.

6. arrondissement
9. arrondissement fasiliteter samt gatescener i tillegg til en liten gruppe med mennesker

9. arrondissement

4.5/5Wonderful!(9 area reviews)

9. arrondissement har mye å by på, blant annet flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Galeries Lafayette og Grévin museum, og hopper du på metroen på Saint-Georges stasjon eller Notre-Dame-de-Lorette stasjon, kan du utforske mer av byen.

9. arrondissement
Marais, Pompidou, Notre Dame-katedralen som viser moderne arkitektur og torg eller plass i tillegg til en stor gruppe med mennesker

Marais

4/5Very Good!(9 area reviews)

Marais kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg Picasso-museet, som er en populær attraksjon. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Saint-Paul stasjon eller Saint-Sébastien – Froissart stasjon.

Marais
Quartier Latin som viser gatescener

Latinerkvartalet

4.5/5Wonderful!(11 area reviews)

Pantheon og Paradis Latin er to attraksjoner du bør få med deg i Latinerkvartalet i tillegg til byens flerfoldige kaféer. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Maubert - Mutualité t-banestasjon eller Cardinal Lemoine t-banestasjon.

Latinerkvartalet