Opplev alt 1. arrondissement har å by på. Her finner du spennende museer og flerfoldige kaféer. I tillegg kan du se populære severdigheter som Palais Royal og Louvre.

Kjent for

Museer, Kafeer og Monumenter

Se på kartet

De mest populære hotellene i 1. arrondissement

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Bilde av Novotel Paris Les Halles
Novotel Paris Les Halles
4 out of 5
8 Place Marguerite De Navarre, Paris, Paris
2 172 kr per natt
15. sep.–16. sep.
4.4/5Utmerket! (1,980 anmeldelser)

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Paris og få skritt fra Forum des Halles, Les Halles og Rue de Rivoli. Dessuten ligger Centre ...

4.4/5Utmerket! (1,980 anmeldelser)

"Det er for mye brok utenfor hotellet og isolasjon er veldig, veldig dårlig"…"

Anmeldelse skrevet 24. mai 2019

Novotel Paris Les Halles
Bilde av Saint James Albany Paris Hôtel Spa
Saint James Albany Paris Hôtel Spa
4 out of 5
202 Rue De Rivoli, Paris, Paris
1 961 kr per natt
25. aug.–26. aug.
4/5Veldig bra! (1,031 anmeldelser)

Dette hotellet med et spa ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Rue de Rivoli, Palais Royal og Tuileries-hagen. Dessuten ligger Louvre og Champs-Élysées ...

4/5Veldig bra! (1,031 anmeldelser)

"Var ett lite hull i veggen ved døren til badet. Men dette gjorde ikke så mye da vi ikke var på hotellet så mye. Utsikten var vi uheldig med så var lite på rommet. Men ellers var det ett fint hotell. Syns at det var lytt og kunne høre de som hadde hotellrom ved siden av vårs rom. De som jobbet der ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. mai 2019

Saint James Albany Paris Hôtel Spa
Bilde av The Westin Paris - Vendôme
The Westin Paris - Vendôme
4 out of 5
3 Rue De Castiglione, Paris, Paris
2 608 kr per natt
26. aug.–27. aug.
4.2/5Utmerket! (1,046 anmeldelser)

Dette hotellet med et spa ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Rue de Rivoli, Tuileries-hagen og Place Vendome. Dessuten ligger Champs-Élysées og ...

4.2/5Utmerket! (1,046 anmeldelser)

"Jeg har bodd her tidligere. De har pusset opp siden sist. Bra str på rommene. Connecting rooms og barnepass hvis ønskelig. Hyggelig liten bar. Ligger veldig sentralt med gåavstand til Louvre og shopping."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2018

The Westin Paris - Vendôme
Bilde av Citadines Les Halles Paris
Citadines Les Halles Paris
4 out of 5
4 Rue Des Innocents, Paris, Paris
1 550 kr per natt
25. aug.–26. aug.
4.1/5Veldig bra! (2,117 anmeldelser)

Denne leiligheten ligger i Paris sentrum og få skritt unna Forum des Halles, Les Halles og Rue de Rivoli. Dessuten ligger Centre Pompidou og Pompidou-senteret ...

4.1/5Veldig bra! (2,117 anmeldelser)
Super beliggenhet

"Super beliggenhet med alt man trenger i umiddelbar nærhet. Metro og RER rett uten for døren, og sentral beliggenhet midt mellom «alt» man vil se i Paris. Masse restauranter og shoppingmuligheter rundt hotellet. Hyggelig betjening og greie rom med kjøleskap og komfyr. Eneste minus er harde ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2019

Citadines Les Halles Paris
Bilde av Hotel Duminy Vendome
Hotel Duminy Vendome
4 out of 5
3 Rue du Mont Thabor, Paris, Paris
1 291 kr per natt
24. aug.–25. aug.
4.2/5Utmerket! (924 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Rue de Rivoli og Place Vendome. Dessuten ligger Tuileries-hagen og Champs-Élysées kun 10 minutter ...

4.2/5Utmerket! (924 anmeldelser)
Perfekt opphold.

"Utrolig fint opphold. Relativt sentral og fin beliggenhet. Rommet var perfekt, men jeg hadde oppgradert så vet ikke hvordan det hadde vært uten oppgraderingen. Utrolig deilig seng å sove i. Noen ansatte var mindre imøtekommende enn andre men de siste jeg møtte på var veldig hyggelige! Hadde bodd ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. okt. 2018

Hotel Duminy Vendome
Bilde av Maison Albar Hotels Le Pont-Neuf
Maison Albar Hotels Le Pont-Neuf
5 out of 5
23/25 RUE DU PONT NEUF, Paris
2 529 kr per natt
26. aug.–27. aug.
4.5/5Fantastisk! (535 anmeldelser)

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Forum des Halles, Centre Pompidou og Palais Royal. Dessuten ligger Comedie-Francaise ...

4.5/5Fantastisk! (535 anmeldelser)

"Personalet som jobbet der var helt fantastisk service vennlig."…"

Anmeldelse skrevet 18. mar. 2019

Maison Albar Hotels Le Pont-Neuf

Andre områder i Paris

Paris sentrum
Bilde av Paris sentrum

Paris sentrum

Museer, Monumenter, Arkitektur

Paris sentrum kan friste med blant annet interessante museer, flotte katedraler og flerfoldige kaféer. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Palais Royal og Louvre. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Palais Royal-Musée du Louvre t-banestasjon eller Louvre – Rivoli stasjon.

Marais
Bilde av Marais

Marais

Museer, Kafeer, Arkitektur

Marais kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg Picasso-museet, som er en populær attraksjon. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Saint-Paul stasjon eller Saint-Sébastien – Froissart stasjon.

7. arrondissement
Bilde av 7. arrondissement

7. arrondissement

Tur, Kafeer, Museer

Flerfoldige kaféer er bare én av grunnene til at mange liker 7. arrondissement, og for å se mer av Faubourg Saint-Germain er det bare å hoppe på metroen på Varenne stasjon eller La Tour-Maubourg stasjon. Du bør også prøve å få med deg populære attraksjoner som Les Invalides og Rodin-museet.

8. arrondissement
Bilde av 8. arrondissement

8. arrondissement

Kafeer, Museer, Solnedganger

8. arrondissement kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Champs-Élysées og Grand Palais. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Saint-Philippe du Roule stasjon eller Miromesnil stasjon.

6. arrondissement
Bilde av 6. arrondissement

6. arrondissement

Kafeer, Museer, Kirker

6. arrondissement har mye å by på, blant annet nydelige hager og flerfoldige kaféer. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Luxembourg Palace og Luxembourg-hagen, og hopper du på metroen på Saint-Sulpice stasjon eller Rennes stasjon, kan du utforske mer av byen.

Saint-Germain-des-Prés
Bilde av Saint-Germain-des-Prés

Saint-Germain-des-Prés

Kafeer, Museer, Arkitektur

Saint-Germain-des-Prés har mye å by på, blant annet flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Île de la Cité og Saint-Germain-des-Prés klosterkirke, og hopper du på metroen på Mabillon stasjon eller Saint-Germain-des-Prés stasjon, kan du utforske mer av byen.