Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller med all inclusive i Miami

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hoteller med all inclusive i Miami

Provident Doral at the Blue Miami
4 out of 5
5300 NW 87 Avenue, Doral, FL
Prisen er 1 349 kr per natt
4/5Very Good! (1,452 anmeldelser)
Fornøyd småbarnsfamilie

"Store, fine rom til en god pris. Praktisk med kjøkken for småbarnsfamilier. Fint badebassengområde. Vi har brukt hotellet to ganger med 4 små barn, og vært fornøyde begge gangene."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Provident Doral at the Blue Miami
Fontainebleau Miami Beach
4.5 out of 5
4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 460 kr per natt
4/5Very Good! (4,386 anmeldelser)
Miami's top-1 resort

"Love this place. A bit pricey but worth the money if you would like to stay in Miami with class style. We checked in very early since we were returning from a cruise. No problem at all. Rooms are spacious and the garden/pool areas are magnficant. Of course a bit far up from all the fuzz south of ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. jan. 2020

Fontainebleau Miami Beach
Newport Beachside Hotel & Resort
4 out of 5
16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 209 kr per natt
3.5/5Good! (10,787 anmeldelser)

"Bra beliggenhet. Hotellet trenger en oppgradering av rom. Dårlig renhold, da de noen dager ikke kom eller de kom når vi hadde lyst å slappe av, sent på dagen. Frokosten er noe av det dårligste jeg har sett pluss barn måtte betale selv om de var registrert som gjester på rommet når det ble bestilt ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2020

Newport Beachside Hotel & Resort
Finner du ikke det du leter etter?
Hoteller med all inclusive: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Hoteller med all inclusive i Miami

All inclusive hoteller Miami: Mange nordmenn drømmer om å reise til Miami – en av USAs mest kjente byer. Byen er kjent fra en rekke TV-show og kan by på en herlig blanding av sol og strand, storbyliv, shopping og et sprudlende uteliv. Det er ikke noe problem å finne seg et hotell i Miami – det er hundrevis å velge mellom. Men hva hvis du vil ha et all inclusive-hotell? Det er ikke så mange all inclusive hoteller i Miami, men det er noen. Ingen ligger i selve hjertet av Miami, men du finner dem i rimelig avstand fra sentrum. Ta en titt på nøyaktig hvor hotellene ligger ved å benytte kartverktøyet her på Expedia.no.

All inclusive i Miami – amerikansk drøm på budsjett

Foretrekker du å ha et feriebudsjett satt opp før du legger ut på reisen? Det kan være veldig fornuftig – du vil jo helst ikke bruke mer penger enn du har. Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen, er et all inclusive hotell i Miami perfekt for deg. På et all inclusive-hotell er alt av mat og drikke inkludert i prisen du betaler for hotellet, noe som betyr at du kan kose deg med så mye mat og drikke du vil – uten at regningen vokser. Det kan være greit å vite at noen hoteller har to nivåer av all inclusive-tilbudet. Du kan med andre ord oppgradere til et mer eksklusivt tilbud ved å betale litt mer. Sjekk denne muligheten når du bestiller hotell med all inclusive i Miami.

Ofte stilte spørsmål

Ser du etter resorter i Miami med alt inkludert?
Miami er kjent for strender og shopping, og har mye å se og oppleve, slik som Lummus Park Beach og Shoppingdistrikt i Miami sentrum. Ta en titt på vårt utvalg av hoteller med alt inkludert, hvor et stort utvalg av tjenester, som underholdning, barneklubb og selvsagt mat og drikke, er inkludert i romprisen. Mange av våre overnattingssteder med alt inkludert tilbyr også aktiviteter som golf, yoga, vannsport og mer, som du kan bli med på uten ekstra kostnad. Nærmeste store flyplass ligger i Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass), 9,2 km fra sentrum.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Miami?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 29 °C, og de kaldeste månedene er januar og desember, med en gjennomsnittstemperatur på 21 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Miami er 1572 mm.
Hva er Miami kjent for?
Ta turen til Lummus Park Beach og Shoppingdistrikt i Miami sentrum og se hvorfor reisende liker strendene og shoppingmulighetene i Miami så godt. Noen andre populære attraksjoner er James L. Knight Center, Bayfront Park og Brickell City Centre.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Miami?
T-banestasjoner i nærheten er Knight Center Metromover Station, Riverwalk Metromover Station og Bayfront Park Metromover Station. Hvis du vil se mer av det omkringliggende området, kan du vurdere en leiebil.

Flere reisealternativer