Billige flybilletter til Miami Beach

Fly til Miami Beach

Flyvninger til Miami Beach

Miami Beach er en by i Florida i USA. Byen består så å si bare av hoteller og strandvillaer og ligger utenfor Miami ved kysten. Hele den østlige siden av byen består av langstrakte sandstrender. Mange tror at Miami Beach er en del av Miami, men dette er faktisk to forskjellige byer. Ved å benytte et av søkeverktøyene på Internett kan du finne rimelige reiser til Miami Beach, og kanskje får du se en filmstjerne eller to!

Flyreiser til Miami Beach

Når du skal fly til Miami Beach er Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn en av flyplassene du kan lande på. Denne ligger cirka 30 minutter med bil nord for Miami Beach. Hvis du ønsker å benytte leiebil i Miami Beach fremfor offentlig transport, finner du flere aktører som driver med utleie på flyplassen.

Det er et godt knippe andre flyplasser i Miami som du også kan lande på hvis du ønsker å se litt mer av staten før du drar til Miami Beach. Du kan velge Florida internasjonale lufthavn, South West Florida internasjonale lufthavn eller Orlando internasjonale lufthavn, for å nevne noen.

Opplevelser i Miami Beach

Miami Beach er godt kjent for det ellevilt nattlivet. Du finner barer og klubber over hele området, så her har du gode muligheter for å oppleve det spennende utelivet. Stedet har også mange flotte, langgrunne strender hvis du ønsker å bade og sole deg. Og de to handlegatene Lincoln Road og Collins Avenue byr på det meste av butikker. Med et par billige flybilletter til Miami Beach kan du oppleve dette spennende stedet.

Fly til Miami Beach

Når du har flybilletter til Miami Beach fra Norge må du regne med en flytur på rundt 15 timer hvis du har en mellomlanding, eller rundt 18 timer med to mellomlandinger. Turen tar deg uansett over Atlanterhavet, og en titt ut av vinduet uten å se land noe sted, kan være ganske spesielt.

Alle de internasjonale lufthavnene i Miami er godt utrustet, og den offentlige transporten videre er også godt utbygget hvis du ikke ønsker å kjøre selv. Kjører du selv kan det være lurt å investere i en oppdatert kartbok og sette seg inn i de lokale trafikkreglene før du kjører. Husk kontanter til bomstasjonene.

Den nærmeste flyplassen er Miami internasjonale lufthavn, den ligger bare cirka 13 km unna Miami Beach. Dette er en av flyplassene med mest internasjonal trafikk i USA. Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn ligger også ganske nær og har mange ruter til Europa.

Severdigheter i Miami Beach

Det er et stort utvalg av hoteller i Miami Beach, og her finner du også svært mange eksklusive hoteller. Ofte har hotellene egne klubber som du kan benytte deg av uten å være hotellgjest. Hva med å ta turen til nattklubben LIV på Fontainebleau der Frank Sinatra spilte i sin tid? Det er også mange kjente strender du kan besøke her, som for eksempel South Beach og Ocean Drive som du vil kjenne igjen fra flere fjernsynsserier. En flyreise til Miami Beach vil nok bli en uforglemmelig opplevelse som du kan ta med deg resten av livet.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Miami Beach?
Hvis du har valgt å fly, er det ikke vanskelig å velge flyplass. Byen har nemlig bare én – Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) fra sentrum av Miami Beach?
Det er 15 km fra Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) til sentrum av Miami Beach. Det kan være lurt å å sjekke hva som er den beste reisemåten fra flyterminalen til sentrum før ankomst.
Kan jeg fly til Miami Beach nå?
For å finne den seneste informasjonen om flyreiser til Miami Beach kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om du må i karantene ved ankomst.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Miami Beach?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Miami Beach, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Miami Beach med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Miami Beach, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Miami Beach?
Før du bestiller billetter til Miami Beach, kan det være en god idé å undersøke hvilken flyplass som er den beste for deg. Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) ligger 15 km fra sentrum. Hvis du flyr til Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass), er du 30 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Miami Beach?
Det finnes totalt 47 flyselskaper som forbinder Miami Beach med 185 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Miami Beach?
American Airlines, JetBlue Airways og Delta Air Lines har de fleste flyvningene til Miami Beach. De fleste av flyvningene kommer fra New York, med American Airlines.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Miami Beach?
Det er mye enklere å fly til et nytt sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du planlegger å dra til Miami Beach, så finnes det rundt 5536 flyvninger uten stopp ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Miami Beach avreise fra?
Mange av flyvningene til Miami Beach har avgang fra flyplasser i Monroe, Fairfield og Milford.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Miami Beach?
Hvilken by du reiser fra, avgjør hvor mange filmer du rekker å se på veien. Fra Monroe til Miami Beach tar flyturen vanligvis rundt 2 t og 31 min. Fra Fairfield tar det ca. 3 t og 18 min, mens det fra Milford tar 3 t og 1 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Miami Beach så rimelig som mulig?
Ikke vent til siste liten med å kjøpe billetter. Dette er et av triksene erfarne jetsettere bruker for å finne gode priser. Ved å bestille tidlig er valgmulighetene flere, og flyreisene er billigere. En annen enkel måte å få de beste tilbudene på er å se på alle alternativene. Hvis reisemålet byr på flere flyplasser, bør du finne ut hva prisen er for å lande på en av de minst travle. Til slutt må du huske at det lønner seg å være først ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Miami Beach?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være utfordrende å fly. Men det er ingen grunn til å stresse med det ennå. Du kan følge disse tipsene for å få en god start på reisen til Miami Beach.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Først av alt bør du pakke pass, reisedokumenter, lommebok og viktige medisiner. Deretter pakker du noe som får tiden til å gå på flyet. Noen bra forslag er en god bok og et nettbrett med filmer på. Satser du på å ta en liten blund, er en nakkepute og øretelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg tannbørste og deodorant, slik at du ser bra ut når du ankommer reisemålet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må pakke større flasker med sjampo og hårgelé i bagasjen du skal sjekke inn. Hvis du har med mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe eller spisse gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Aerosolbokser, nødbluss og giftmidler, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Den smale midtgangen på et fly er ikke stedet for å vise frem den nyeste moten. Du bør ha på komfortable klær og huske å ta med en genser ettersom temperaturen kan være lav på flyet. Flate, lukkede sko er også et bra valg.
  • En tilstand som kalles dyp venetrombose (DVT), kan være en potensiell risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodlevring som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon. For å forhindre utviklingen av denne tilstanden kan det være lurt å gjøre fot- og benøvelser mens du sitter i setet. Du kan også redusere risikoen ved å bruke gode kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Miami Beach?
Hvis du planlegger litt før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til Miami Beach går av stabelen uten problemer. Ta en titt på noen nyttige tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I kontrollen er det første de gjør, å sjekke at du har gyldig pass og tilhørende ombordstigningskort før du kan gå videre. Du bør derfor ta frem dette på forhånd.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Ta av deg alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt tykkere jakker og kåper. Alt må gjennom røntgenmaskinen.
  • Alt av elektronikk, inkludert mobil og bærbar PC, må også skannes separat.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som tannkrem og parfyme, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være en god idé å ha på praktiske sko.
  • Flyselskapene tillater ikke at du har med skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med om bord. Hvis du må ta med deg slike ting, må du pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Miami Beach
AnkomstflyplassMiami Beach
Ankomstflyplassens IATA-kodeMIA