Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Miami Beach

Vis alle leiebiler i Miami Beach

Velkommen til Miami Beach

Miami Beach er en by sørøst i Florida. Den ligger helt ute ved kysten, rundt seks kilometer nordøst for Miami. For å utforske stedet kan det være greit med en leiebil – Miami Beach ble grunnlagt i 1912 og er ikke på mer enn i underkant av 50 km². Alle leiebiler i Miami Beach fra Expedia er uten skjulte kostnader.

På en ferietur til Miami Beach får du oppleve mye sol og fint vær. Byen ligger fint til ved havet og består nesten utelukkende av hoteller og villaer. Det er mange godt plasserte hentesteder her hvis du vil benytte deg av bilutleie. Miami Beach har mye trafikk på veiene, så gjør deg godt kjent med kjøreruten din.

Leie bil i Miami Beach

Når du velger å fly til Miami Beach fra Norge, er det flere flyplasser du kan velge å lande på. Mest sannsynlig lander du på Miami internasjonale lufthavn. Ved å bestille bil på nettet før du drar, gjerne som en del av en pakkereise til Miami Beach, kan du være heldig å få gode tilbud. Bilparken i Miami Beach er svært omfattende, og du kan velge akkurat den bilen du ønsker. Miami Beach har høy kjendisfaktor, så her ønsker du kanskje å leie for eksempel en sportsbil for å passe inn? Når du først ferierer på et så luksuriøst sted, kan det være fantastisk å få lov å kjøre en flott bil – hvis lommeboka tillater det!

Det er generelt mye trafikk i Miami Beach, og det kan være lurt å unngå rushtidene. Både veistandarden og skiltingen er god. Men andre trafikanter kan ofte være uforutsigbare her. Det er for eksempel ikke uvanlig å veksle felt eller svinge, uten å signalisere dette, eller kjøre på rødt lys. Så du må være svært årvåken og passe på trafikken rundt deg. Vær oppmerksom på at de bruker mile og ikke kilometer i USA. Lær deg gjerne omregningen mellom disse måleenhetene for å unngå forvirring underveis.

På oppdagelsestur med leiebil i Miami Beach

Miami Beach byr på mange fine strender og fasjonable nabolag. Det finnes flere parkeringshus og store parkeringsplasser i Miami Beach, så det er greit å parkere bilen her. Sett deg gjerne inn i hvor de forskjellige parkeringshusene ligger, så du parkerer nærmest de severdighetene du ønsker å besøke. For Miami Beach finnes det en egen app du kan benytte til parkering. Med denne kan du både finne parkeringsplasser og betale for parkeringen.

Det er mange lokale aktører som driver med bilutleie i Miami Beach, og det kan til tider være vanskelig å sette seg inn i regelverket til de forskjellige aktørene. Da vil det ofte være tryggere å bestille leiebil gjennom kjente selskaper på nettet, som for eksempel Expedia. Du har også et stor utvalg av hoteller i Miami Beach å velge mellom. Her kan du både finne rimelige alternativer og svært luksuriøse hoteller. Området rundt Miami Beach byr også på mange fine severdigheter, og det er flere spennende dagsturer du kan gjøre fra Miami Beach med leiebilen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Miami Beach

Hva er den beste prisen på leiebil i Miami Beach?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Miami Beach 407 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Miami Beach?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Miami Beach er 426 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Miami Beach?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Miami Beach?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Miami Beach

Utforsk Miami Beach med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!