Bilutleie i Miami Beach

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Miami Beach

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Miami Beach

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Miami Beach
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Miami Beach?
Hvis du avbestiller minst seks timer før du skal hente bilen, er mange bestillinger kvalifiserte for full refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger som gir denne muligheten, så det er viktig at du er godt kjent med avbestillingsreglene. Ta en titt på reiseplanen, eller gå til vår kundeservice for mer informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Miami Beach?
Liten størrelse, men store fordeler. Biler i økonomiklassen er det mest populære valget i Miami Beach. De er enkle å manøvrere og parkere, noe som er praktisk hvis du skal kjøre i byen. Denne pålitelige biltypen kjører dessuten langt på literen, så det er billig farte rundt, Er du på utkikk etter en større bil, kan du ta en titt på våre standard, store og premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Miami Beach?
Det er mye å gjøre i Miami Beach, men reiser du lenger, står enda mer på menyen. Skaff deg en leiebil for å brumme rundt i en større del av området i eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske destinasjonene på reiseplanen din:

  • I Jupiter finner du Jupiter Beach og andre spennende severdigheter. Det er rundt 130 km til Miami Beach.
  • Omtrent 100 km unna ligger West Palm Beach, som også er et populært reisemål blant mange reisende. Du må sette av tid til å oppleve CityPlace mens du er i byen. Denne attraksjonen er en av grunnene til at folk elsker denne fargerike byen.
  • Reis til Sunken Gardens for å få en dag i naturen. Du kan ta med noe god mat og bare lade opp i den friske luften. Avstanden fra Miami Beach er ca. 330 km.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Miami Beach hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du er interessert i, kan Expedia hjelpe deg med å få tak i de beste prisene. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de fremste leiebilselskapene og velge det alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Miami Beach med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Miami Beach?
Sjåfører som er 21 år eller eldre, kan dra på biltur i Miami Beach. Hvis sjåføren er ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange leverandører begrenser dessuten utvalget til noen få biler, for eksempel mellomstore biler og økonomibiler, og krever at leietakeren kjøper ekstra god forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Miami Beach?
Selv om vilkårene kan variere fra selskap til selskap, trenger du alltid gyldig førerkort og kredittkort. Du trenger ikke å benytte deg av leverandørens forsikring. I så fall blir du nok nødt til å legge frem dokumentasjon på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Miami Beach?
Miami Beach har hatt noen svært fornøyde leiebilkunder den siste tiden. De daglige prisene de siste sju dagene har vært så lave som og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Miami Beach?
Ja, og du kan finne den perfekte bilen på vår side for langtidsleie av biler. Bare oppgi reisedatoene dine, så viser vi deg fantastiske valgmuligheter fra pålitelige selskaper.
Hvor kan jeg leie bil i Miami Beach hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til leiebilselskapet i Miami Beach er. Er du under 25, krever noen leverandører ekstra gebyrer. Det er best å vite dette på forhånd, så du vet hvor mye du må ut med. Hvert bilutleiebyrå har sine egne betingelser og vilkår for unge sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Miami Beach?
Først og fremst bør du velge hva slags bil du vil ha, så bør du se på leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer dine behov.