Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Miami Beach

Vis alle leiebiler i Miami Beach

Utforsk Miami Beach

Utforsk Miami Beach med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Velkommen til Miami Beach

Miami Beach er en by sørøst i Florida. Den ligger helt ute ved kysten, rundt seks kilometer nordøst for Miami. For å utforske stedet kan det være greit med en leiebil – Miami Beach ble grunnlagt i 1912 og er ikke på mer enn i underkant av 50 km². Alle leiebiler i Miami Beach fra Expedia er uten skjulte kostnader.

På en ferietur til Miami Beach får du oppleve mye sol og fint vær. Byen ligger fint til ved havet og består nesten utelukkende av hoteller og villaer. Det er mange godt plasserte hentesteder her hvis du vil benytte deg av bilutleie. Miami Beach har mye trafikk på veiene, så gjør deg godt kjent med kjøreruten din.

Leie bil i Miami Beach

Når du velger å fly til Miami Beach fra Norge, er det flere flyplasser du kan velge å lande på. Mest sannsynlig lander du på Miami internasjonale lufthavn. Ved å bestille bil på nettet før du drar, gjerne som en del av en pakkereise til Miami Beach, kan du være heldig å få gode tilbud. Bilparken i Miami Beach er svært omfattende, og du kan velge akkurat den bilen du ønsker. Miami Beach har høy kjendisfaktor, så her ønsker du kanskje å leie for eksempel en sportsbil for å passe inn? Når du først ferierer på et så luksuriøst sted, kan det være fantastisk å få lov å kjøre en flott bil – hvis lommeboka tillater det!

Det er generelt mye trafikk i Miami Beach, og det kan være lurt å unngå rushtidene. Både veistandarden og skiltingen er god. Men andre trafikanter kan ofte være uforutsigbare her. Det er for eksempel ikke uvanlig å veksle felt eller svinge, uten å signalisere dette, eller kjøre på rødt lys. Så du må være svært årvåken og passe på trafikken rundt deg. Vær oppmerksom på at de bruker mile og ikke kilometer i USA. Lær deg gjerne omregningen mellom disse måleenhetene for å unngå forvirring underveis.

På oppdagelsestur med leiebil i Miami Beach

Miami Beach byr på mange fine strender og fasjonable nabolag. Det finnes flere parkeringshus og store parkeringsplasser i Miami Beach, så det er greit å parkere bilen her. Sett deg gjerne inn i hvor de forskjellige parkeringshusene ligger, så du parkerer nærmest de severdighetene du ønsker å besøke. For Miami Beach finnes det en egen app du kan benytte til parkering. Med denne kan du både finne parkeringsplasser og betale for parkeringen.

Det er mange lokale aktører som driver med bilutleie i Miami Beach, og det kan til tider være vanskelig å sette seg inn i regelverket til de forskjellige aktørene. Da vil det ofte være tryggere å bestille leiebil gjennom kjente selskaper på nettet, som for eksempel Expedia. Du har også et stor utvalg av hoteller i Miami Beach å velge mellom. Her kan du både finne rimelige alternativer og svært luksuriøse hoteller. Området rundt Miami Beach byr også på mange fine severdigheter, og det er flere spennende dagsturer du kan gjøre fra Miami Beach med leiebilen.