Reiser til Miami Beach 2023

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De beste tilbudene på fly + hotell Miami Beach

Beach Place Hotel
Baker's Cay Resort Key Largo, Curio Collection by Hilton
Faro Blanco Resort & Yacht Club
Postcard Inn Beach Resort & Marina
EAST Miami

Strandferie i Miami Beach

Drømmer du om bølgesus og salt luft, er Miami Beach midt i blinken. I Miami Beach oppdager du raskt at det å lene seg tilbake er en lokal tradisjon. Du ønsker antakeligvis å bestille hotell som ikke ligger langt unna Lummus Park Beach (2 kilometer unna), men overnatting nær flotte South Pointe Beach kan også bestilles gjennom Miami Beach-pakkereisene våre.

Dette bør du vite om Miami Beach

  • Ønsker du å bo et steinkast fra stranden? Da bør du ta en titt på strandhotellene våre i Miami Beach. Vakker havutsikt og oppfriskende sjøluft – hva mer trenger man egentlig?
  • Ta en titt på disse anbefalingene: Setai Residence Ocean Front Condo og Domio Monte Carlo. Dette er to populære leiligheter som kan være perfekte når du skal til Miami Beach.
  • Du bør ta en titt på siden vår med aktiviteter i Miami Beach for å komme i gang med reiseplanleggingen. I Miami Beach bor det omtrent 92 300 mennesker, så du kan nok også få noen nyttige råd av lokalinnbyggerne.
  • Hvis du er på utkikk etter steder å besøke mens du er her, kan du legge til Ocean Drive, Miami Beach Boardwalk og Collins Avenue kjøpesenter i planen. Du bør også ta en titt på Miami Beach-tilbudene våre for å gjøre et kupp på blant annet hoteller og opplevelser.

Oppdag områdene i Miami Beach

Finn de beste områdene og bydelene i Miami Beach for aktivitetene du liker best. Les mer om Miami Beach

De mest populære hotellene i Miami Beach

Eden Roc Miami Beach
Eden Roc Miami Beach
4.5 out of 5
4525 Collins Ave, Miami Beach, FL, 33140
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 210 kr per natt fra 11. des. til 12. des.
2 210 kr
per natt
11. des.–12. des.
3,7/5 Good! (1 460 anmeldelser)
"Everything was just beautiful ! I had a bliss ! Thank you"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2022

Eden Roc Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach
4.5 out of 5
4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL, 33140
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 822 kr per natt fra 12. des. til 13. des.
2 822 kr
per natt
12. des.–13. des.
3,5/5 Good! (4 874 anmeldelser)
Miami's top-1 resort
"Love this place. A bit pricey but worth the money if you would like to stay in Miami with class style. We checked in very early since we were returning from a cruise. No problem at all. Rooms are spacious and the garden/pool areas are magnficant. Of course a bit far up from all the fuzz south of ..."

Anmeldelse skrevet 14. jan. 2020

Fontainebleau Miami Beach
Loews Miami Beach Hotel – South Beach
Loews Miami Beach Hotel – South Beach
4.5 out of 5
1601 Collins Ave, Miami Beach, FL, 33139
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 414 kr per natt fra 20. des. til 21. des.
3 414 kr
per natt
20. des.–21. des.
4,3/5 Excellent! (2 293 anmeldelser)
"Kanskje beste beliggenhet på Miami beach"

Anmeldelse skrevet 7. jun. 2022

Loews Miami Beach Hotel – South Beach
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Miami Beach?
Besøk en annen del av verden med våre pakkereiser til Miami Beach, med priser fra kun 6,838 kr. Velg deg ut hotellene og flyreisene som passer din reisestil. Deretter kan du legge til et par sightseeingturer, så du får en opplevelsesrik ferie.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Miami Beach?
Forestill deg alt det morsomme du kunne gjøre i Miami Beach med litt ekstra penger. Hvis du setter sammen flyreiser, hoteller og aktiviteter i én pakkereise, kan du spare stort, og hos Expedia får du tilgang til et enormt utvalg. Du kan faktisk velge blant over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller i hele verden. Uansett om du organiserer en reise til Miami Beach med vennegjengen eller om du skal reise på egen hånd, blir alt lettere med en pakke.
Hvor bør man bo i Miami Beach?
Bestiller du hotellrom i South Beach, kan du få med deg noe av det beste Miami Beach kan friste med. Begynn oppdagelsesferden med å besøke Lincoln Road kjøpesenter.
Hvilke er de beste hotellene i Miami Beach?
Mange av de som reiser til Miami Beach velger å bo i South Beach, der The Stiles Hotel South Beach og The National Hotel er to godt likte overnattingssteder. Med det finnes også andre sjarmerende områder her i byen. Du kan for eksempel bo på The Palms Hotel & Spa eller Miami Beach Resort, som ligger i Mid Beach.
Når på året er det best å reise til Miami Beach?
Hva som er det beste tidspunktet for å legge turen til Miami Beach, avhenger av dine preferanser. Hvis du har et stramt budsjett, kan det være lurt å unngå , som anses for å være den dyreste måneden. I finner du som regel de aller beste tilbudene. Vil du oppleve det yrende livet i høysesongen, er den rette tiden, mens du bør vurdere hvis du vil styre unna de største folkemengdene.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Miami Beach?
Det avhenger av flyselskapet ditt, men normalt sett kan du sammenligne priser på internasjonale flyreiser på Expedia opptil tolv måneder i forveien. Selv om det kan være en god idé å bestille i god tid, kan heldige reisende av og til finne en billig billett bare noen uker før avreisedatoen.
Hva inkluderer en pakkereise til Miami Beach fra Expedia?
Leiebiler, flyreiser og hoteller – i den kombinasjonen du ønsker. Valget er ditt. Uansett om du skal på ferie i Miami Beach med barna eller med en venn, så finnes det en pakkereise som passer din stil og ditt budsjett. Etter at du har bestilt, kan du også legge til et par utflukter.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Miami Beach?
Vi har alltid lave priser, men du kan få enda bedre rabatter når du bestiller fly, overnatting og leiebil sammen. Med pakkereiser fra Expedia får du alltid transparente priser og mange valgmuligheter.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Miami Beach hos Expedia?
Ja. Det som er så bra med å bestille en pakkereise hos Expedia, er at du selv kombinere flyreiser, hoteller med mer. Vi har over 500 partnerflyselskaper på verdensbasis, så du har mange alternativer når du setter sammen reisen din til Miami Beach.
Kan jeg reise til Miami Beach akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er stedet å gå til for å finne oppdatert informasjon om reiserestriksjoner og karantenekrav for Miami Beach.

Populære steder å besøke

Aktiviteter