The City of LondonLondon

City of London er hovedstadens forretningssentrum og hjem til mange av byens mest ikoniske severdigheter, deriblant St. Paul’s Cathedral. Se opp på skyskrapere, gå på vandring gjennom fredelige torg og besøk velkjente attraksjoner som har bidratt til at London er den byen den er i dag.

Denne bydelen, også kjent som City eller «Square Mile», følger mer eller mindre grensene av det som tidligere var den romerske bosetningen «Londonium». City bærer fremdeles preg av sin middelalderhistorie, selv om mesteparten av denne arven ble ødelagt under bybrannen i 1666. Lær mer om denne tragiske hendelsen ved å besøke Monument to the Great Fire of London. Dette monumentet består av en 62 meter høy søyle. Hvis du er villig til å ta turen opp de 311 trappetrinnene til toppen, kan du vente deg en fantastisk utsikt.

Vest for dette monumentet finner du St. Paul’s Cathedral, selve symbolet på Londons tilbakekomst etter bybrannen. Selv om selve plassen har vært brukt til gudstilbedelse i over 1400 år, ble den nåværende kirken bygget på slutten av 1600-tallet. Lær mer om Sir Christopher Wren, den geniale arkitekten som står bak kirken med den ikoniske kuppelen. På innsiden kan du se detaljerte utskjæringer i stein og omfattende mosaikkarbeid.

Ta en titt i de eksklusive butikkene som befinner seg inne i Royal Exchange, et tidligere handelssenter. Tvers over gaten finner du Bank of England, en av de eldste bankene i verden, som nå huser et fascinerende museum. Museets samlinger inkluderer fotografier, plakater, bøker og mynter, hvorav de eldste stammer fra romertiden.

Slapp av i bydelens små torg, for eksempel Finsbury Circus. Du kan observere talentfulle gatesangerne og de lokale som benytter seg av grøntområdene.

Sjekk ut det gode utvalget av butikker på kjøpesenteret One New Change.i Dra innom kjøpesenterets offentlige takterrasse for en uslåelig utsikt mot St. Paul’s Cathedral.

City of London ligger i hjertet av storbyen London. Bydelen har gode forbindelser til resten av London via undergrunnen.

Vi håper du får et trivelig møte med nabolaget der London ble til.

Kjent for

Historiske bygninger, Arkitektur og Katedraler

Se på kartet

De mest populære hotellene i The City of London

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Leonardo Royal London City
Leonardo Royal London City
4 out of 5
8-14 Cooper's Row, London, England
1 380 kr
per natt
27. okt.–28. okt.

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London og 10 minutters gange unna Tower of London og Tower Bridge. Dessuten ligger Borough ...

4.1/5Veldig bra! (1,590 anmeldelser)

"Perfekt plassering. Staslig gammelt hotell. Relativt dyrt. Super spa avdeling."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

Leonardo Royal London City
Club Quarters Hotel, St. Paul's
Club Quarters Hotel, St. Paul's
4 out of 5
24 Ludgate Hill, London, England
1 067 kr
per natt
10. nov.–11. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og få skritt unna St. Paul's Cathedral og London Stock Exchange. Dessuten ligger Old Bailey og Museum of London kun 10 ...

4.2/5Utmerket! (4,285 anmeldelser)

"Flott beliggenhet like ved St.Pauls Cathedral. Stort rom, det vi hadde lå inn mot bakgården og det var veldig stille og rolig. Veldig hjelpsom og hyggelig betjening. Vi spiste frokost på hotellet en dag, det var litt dyrt og ikke så bra utvalg der. Ellers spiste vi på en liten og veldig hyggelig ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

Club Quarters Hotel, St. Paul's
Apex City of London Hotel
Apex City of London Hotel
4 out of 5
1 Seething Lane, London, England
1 627 kr
per natt
25. okt.–26. okt.

Dette hotellet med et spa ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna The Gherkin og Tower of London. Dessuten ligger Royal Exchange og Liverpool Street ...

4.6/5Fantastisk! (2,943 anmeldelser)

"Ligger sentralt, lett å reise dit med undergrunnen. Hyggelig og høflig personal. Super frokost og særs hyggelig personal ved frokosten😊kommer gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Apex City of London Hotel
Leonardo Royal London St Paul’s
Leonardo Royal London St Paul’s
5 out of 5
10 Godliman Street, London, England
1 808 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og 2 kilometer unna St. Paul's Cathedral og Tower of London. Dessuten ligger Coca-Cola London Eye og ...

4.2/5Utmerket! (1,775 anmeldelser)
Flott hotell

"Vi er svært fornøyd med oppholdet, og standarden på hotellet. Bra belligenhet, flott atmosfære, fine romslige rom, bra utvalg i minibar, og deilig spa avdeling. Minus: Litt vanskelig å finne fram til rommene. Ingen av de ansatte var engelske, og de snakket dårligere engelsk enn oss, men vennlige ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019

Leonardo Royal London St Paul’s
DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London
DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London
4 out of 5
7 Pepys Street, London, England
1 303 kr
per natt
8. nov.–9. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna The Gherkin, Tower of London og Tower Bridge. Dessuten ligger Royal Exchange og Liverpool Street ...

4.4/5Fantastisk! (3,709 anmeldelser)

"Rent og flott hotell i et hyggelig og sentret område."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London
Apex Temple Court Hotel
Apex Temple Court Hotel
4 out of 5
1-2 Serjeants Inn, Fleet Street, London, England
1 914 kr
per natt
17. nov.–18. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna The Strand, Old Bailey og St. Paul's Cathedral. Dessuten ligger London Stock Exchange og Aldwych ...

4.7/5Enestående! (2,057 anmeldelser)

"Rommet vi fikk var flott! Vi bestilte superior rom og ble så absolutt fornøyde. En stor og god seng, luftig rom og et stort bad med både dusj og badekar gjorde susen. Når vi bestilte reisen la vi til en forespørsel om det var mulig å få et rom med fin utsikt. Og dette ga de oss også, et flott rom ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019

Apex Temple Court Hotel

Populære severdigheter i The City of London

St. Paul's Cathedral
Bilde av St. Paul's Cathedral

St. Paul's Cathedral

4.5/5(18 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker St. Paul's Cathedral, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har et elveområde som passer godt for en trivelig spasertur, og kunst du også bør oppleve.

The Gherkin
Bilde av The Gherkin

The Gherkin

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker The Gherkin, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og shoppingmuligheter du også bør oppleve.

Barbican Arts Centre
Bilde av Barbican Arts Centre

Barbican Arts Centre

Barbican Arts Centre er et populært teater i London med en interessant bakgrunn. Dette urbane området har både kunst og en imponerende katedral du bør oppleve.

Royal Exchange
Bilde av Royal Exchange

Royal Exchange

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Royal Exchange, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har monumenter og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Sky Garden
Bilde av Sky Garden

Sky Garden

Opplev naturen i London med en tur til det populære grøntområdet Sky Garden. Dette urbane området har et elveområde som passer godt for en trivelig spasertur, og kunst du også bør oppleve.

Finansdistriktet
Bilde av Finansdistriktet

Finansdistriktet

Finn ut mer om bakgrunnen til Finansdistriktet, et populært monument i London. Dette urbane området har monumenter og en imponerende katedral du bør oppleve.

Toppaktiviteter i The City of London

Tur med sightseeingbuss i London
Bilde av Tur med sightseeingbuss i London

Tur med sightseeingbuss i London

394 kr

Sus gjennom London som en av de lokale på en av byens mest ikoniske toetasjes busser. Gå av og utforsk byens historiske severdigheter og ikoniske arkitektur til fots. Driv nedover langs Themsen på et sightseeingcruise og opplev den rike historien og kulturen til den engelske hovedstaden.

London Pass®: Adgang til over 80 turer og severdigheter
Bilde av London Pass®: Adgang til over 80 turer og severdigheter

London Pass®: Adgang til over 80 turer og severdigheter

841 kr

Få tilgang til mer enn 80 severdigheter, inkludert en tur med sightseeingbuss, samtidig som du sparer penger. Se kulturskatter, som Tower of Londonog Westminster Abbey. Ingen billetter, ingen problemer.

Først i køen-billetter til St. Paul's Cathedral
Bilde av Først i køen-billetter til St. Paul's Cathedral

Først i køen-billetter til St. Paul's Cathedral

92 kr

Fordyp deg i majestetisk kunst og design i engelsk barokkstil i St. Paul's Cathedral. Klatre opp til kuppelen, se på galleriene, beundre panoramautsikten over London samt den imponerende skjønnheten og det enorme omfanget av Sir Christopher Wrens arkitektoniske mesterverk.

Tur med sightseeingbuss i London
Bilde av Tur med sightseeingbuss i London

Tur med sightseeingbuss i London

269 kr

Opplev Londons beste severdigheter og sjarmerende områder fra det åpne toppdekket på en behagelig, toetasjes buss. Dra nytte av et ubegrenset antall turer på fem ulike ruter. Gå av på hvilket som helst av de 70 stoppestedene langs veien for å ta en nærmere titt.

VIP-tidlig adgang til åpningsseremonien ved Tower of London og broen
Bilde av VIP-tidlig adgang til åpningsseremonien ved Tower of London og broen

VIP-tidlig adgang til åpningsseremonien ved Tower of London og broen

957 kr

Oppdag og se mysteriene bak det historiske Tower of London på nært hold med tidlig adgang til slottsområdet og kronjuvelene, i tillegg til ikoniske Tower Bridge.

Mysterietur med fotografering i London
Bilde av Mysterietur med fotografering i London

Mysterietur med fotografering i London

563 kr

Se London gjennom øynene til en visuell historieforteller mens du vandrer rundt byens labyrint av smale gater og passasjer. Oppdag skjulte perler i denne sjarmerende metropolen, og ta postkortverdige bilder som minne fra besøket ditt.

Andre områder i London

Shoreditch
Old Spitalfields Market som inkluderer shopping og marked i tillegg til en liten gruppe med mennesker

Shoreditch

Kjent for Urbant, Kultur, Arkitektur

4/5(3 anmeldelser)

Liverpool Street og Brick Lane er to attraksjoner du bør få med deg i Shoreditch i tillegg til byens trivelige barer. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Old Street undergrunnsstasjon eller Aldgate East Station.

Covent Garden
London som viser skilt, marked og kulturarv

Covent Garden

Kjent for Hager, Teatre, Urbant

Trivelige barer og vakre hager er bare noe av det byen kan friste med. Mens du er her, bør du også ta turen til Royal Opera House og Covent Garden Market, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Covent Garden undergrunnsstasjon.

St. Pancras
St. Pancras fasiliteter samt torg eller plass, historisk arkitektur og høstfarger

St. Pancras

Kjent for Museer, Shopping, Tur

Ta deg noe å drikke i stilfulle omgivelser i Europas lengste champagnebar i «jernbanestasjonenes katedral».

Kings Cross St. Pancras
Kings Cross St. Pancras som inkluderer historisk arkitektur og innendørs i tillegg til en liten gruppe med mennesker

Kings Cross St. Pancras

Kjent for Arkitektur, Urbant, Museer

Opplev kulturelle utstillinger, slapp av champagnebaren og besøk plattform 9 og 3/4 i dette internasjonale området som knytter London til resten av Europa.

Soho
Soho som viser gatescener

Soho

Kjent for Teatre, Urbant, Underholdning

Queen's Theatre og Leicester Square er to attraksjoner du bør få med deg i Soho i tillegg til byens trivelige barer. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Leicester Square undergrunnsstasjon eller Tottenham Court Road undergrunnsstasjon.

London sentrum
West End fasiliteter samt gatescener og by i tillegg til en stor gruppe med mennesker

London sentrum

Kjent for Teatre, Museer, Urbant

Her Majesty's Theatre og Piccadilly Circus er noen av de mest populære attraksjonene i London sentrum. Det er bare å hoppe på metroen på Piccadilly Circus undergrunnsstasjon eller Green Park undergrunnsstasjon og la deg fascinere av interessante museer, vakker elveutsikt og kjente kunstgallerier.